Allah korusun yüzüstü düşmüş yaa 3 saatir birşey yoktu ama uyumak istiyor gece sonuçta uykusu var ne yapmam lazım uyutmayayım mı şu an bi sıkıntı yok gibiYa benim arkadaşımın bebeginde düştü kötü bir örnek olucak anlatmak istemiyorum ama lütfen bu gece gözlemleyin malesef arkadaşımda uyutmustu birşeyi yok diye sonrasi biraz sıkıntılı gecti.Ama düşüş pozisyonu da önemli arkadaşımın bebeği direkt kafa üstü düşmüştü Allah korusun hepimizin evlatlarını siz bu gece de dikkat edin
Eşime diyorum götürelim diye yok diyor çok korkuyorumTaş zemini bilmiyorum ben parkeye düştüğünde acile götürmüştüm. Kusmasını sormuştu, yarım saat buralarda takılınbi sıkıntı olmazsa gidebilirsiniz, 24 saat dolana kadar da gözleyin en ufak sıkıntıda gelin tekrar demişti doktor.
Uyandırdım biraz oyaladım tekrar gözlemledim şimdilik bi sıkıntı yok bir şey olmasın lütfenYa benim arkadaşımın bebeginde düştü kötü bir örnek olucak anlatmak istemiyorum ama lütfen bu gece gözlemleyin malesef arkadaşımda uyutmustu birşeyi yok diye sonrasi biraz sıkıntılı gecti.Ama düşüş pozisyonu da önemli arkadaşımın bebeği direkt kafa üstü düşmüştü Allah korusun hepimizin evlatlarını siz bu gece de dikkat edin
Bacım alıp bebeği doktora götürecektin hastanede direk 24 saat gözleme alırlardı. Uyumuş bebek olsa da bir şey haberin olmaz zaten Allaha emanet olabilir dee olmayabilir de.. kızarıklık morluk şişlik ile de geçebilir. Beyin sarsıntısı kanama ile de nerden bilebiliriz.İyi geceler anneler uyanık olanlar yazabilir mi bebeğim yataktan taş zemine düştü. 1 buçuk saat izledim herhangi bir şey yoktu gece olduğu için uykusu vardı uyumak istedi uyuttum hata mı ettim uyutmakla böyle bir durum başına gelen var mı? Nolursunuz cevap verin çok endişeleniyorum bir şey olur mu bebeğime.
Bizimki de bir hafta önce parke zemine düştü ama bizim yatağımız 1 metre yüksek yerden. Acile götürdük 2 saat gözlem verdiler kusma olmadığı için. Gece uykusundayken olduğundan çok uykusu vardı. Doktor izin verdi uyumasına çok şükür bir şeyi yok. Geçmiş olsun umarım iyidir.İyi geceler anneler uyanık olanlar yazabilir mi bebeğim yataktan taş zemine düştü. 1 buçuk saat izledim herhangi bir şey yoktu gece olduğu için uykusu vardı uyumak istedi uyuttum hata mı ettim uyutmakla böyle bir durum başına gelen var mı? Nolursunuz cevap verin çok endişeleniyorum bir şey olur mu bebeğime.
Sevindim kuzuya bir şey olmamasına geçmiş olsunTeşekkür ederim hepinize cevaplarınız için acile götürdük doktor muayene etti çok şükür kusma falan yoktu bir de filmini çekti bir şey yok dedi ama bugün yine de takip et dedi. İyi dilekleriniz için teşekkürler
Gecmis olsun bebeğiniz kac aylikti? Kusma vs olmus muydu ayni durumdayim takip edip yolladılar ama tomografi küçük diye cekmek istemediler endiseliyimÇok geçmiş olsun benim bebeğim de 1 metreden yüzüstü düşmüştü. Doktorlar dışardan nasıl bir şeyi yok diyebiliyorlar anlamış değilim. Bir şey yok her bebek düşer gözlem yapın demişlerdi ama içim rahat etmedi başka hastaneye götürdük. meğerse 5 mm bir kanama alanı oluşmuş beyin zarında. Kafatasında çatlak olmamasına rağmen. Bir gün müşahede altında kaldık şimdi düzenli kontrole götürüyorum canımdan can gidiyor hala. İhmale gelmiyor bu işler. Sizin açınızdan demiyorum yanlış anlaşılmasın başıma gelen olay beni sarstı derinden. Tomografiye götürmeseydik hala bir şey olmadı diyecektik. Tabi yine bir şey yapılmadı kanama alanı küçük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?