• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim yataktan düştü!!

Gulberil

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
24
14
3
29
İyi geceler anneler uyanık olanlar yazabilir mi bebeğim yataktan taş zemine düştü. 1 buçuk saat izledim herhangi bir şey yoktu gece olduğu için uykusu vardı uyumak istedi uyuttum hata mı ettim uyutmakla böyle bir durum başına gelen var mı? Nolursunuz cevap verin çok endişeleniyorum bir şey olur mu bebeğime.

Taş zemini bilmiyorum ben parkeye düştüğünde acile götürmüştüm. Kusmasını sormuştu, yarım saat buralarda takılınbi sıkıntı olmazsa gidebilirsiniz, 24 saat dolana kadar da gözleyin en ufak sıkıntıda gelin tekrar demişti doktor.

Ya benim arkadaşımın bebeginde düştü kötü bir örnek olucak anlatmak istemiyorum ama lütfen bu gece gözlemleyin malesef arkadaşımda uyutmustu birşeyi yok diye sonrasi biraz sıkıntılı gecti.Ama düşüş pozisyonu da önemli arkadaşımın bebeği direkt kafa üstü düşmüştü Allah korusun hepimizin evlatlarını siz bu gece de dikkat edin

Ya benim arkadaşımın bebeginde düştü kötü bir örnek olucak anlatmak istemiyorum ama lütfen bu gece gözlemleyin malesef arkadaşımda uyutmustu birşeyi yok diye sonrasi biraz sıkıntılı gecti.Ama düşüş pozisyonu da önemli arkadaşımın bebeği direkt kafa üstü düşmüştü Allah korusun hepimizin evlatlarını siz bu gece de dikkat edin
Allah korusun yüzüstü düşmüş yaa 3 saatir birşey yoktu ama uyumak istiyor gece sonuçta uykusu var ne yapmam lazım uyutmayayım mı şu an bi sıkıntı yok gibi

Taş zemini bilmiyorum ben parkeye düştüğünde acile götürmüştüm. Kusmasını sormuştu, yarım saat buralarda takılınbi sıkıntı olmazsa gidebilirsiniz, 24 saat dolana kadar da gözleyin en ufak sıkıntıda gelin tekrar demişti doktor.
Eşime diyorum götürelim diye yok diyor çok korkuyorum

Uyandırdım biraz oyaladım tekrar gözlemledim şimdilik bi sıkıntı yok bir şey olmasın lütfen 🙏🙏

İyi geceler anneler uyanık olanlar yazabilir mi bebeğim yataktan taş zemine düştü. 1 buçuk saat izledim herhangi bir şey yoktu gece olduğu için uykusu vardı uyumak istedi uyuttum hata mı ettim uyutmakla böyle bir durum başına gelen var mı? Nolursunuz cevap verin çok endişeleniyorum bir şey olur mu bebeğime.
Bacım alıp bebeği doktora götürecektin hastanede direk 24 saat gözleme alırlardı. Uyumuş bebek olsa da bir şey haberin olmaz zaten Allaha emanet olabilir dee olmayabilir de.. kızarıklık morluk şişlik ile de geçebilir. Beyin sarsıntısı kanama ile de nerden bilebiliriz.

Kocanizi birinin konu ile alakalı kötü bir tecrübesini okuduğunuzu söyleyip biraz korkutsaydiniz ve hastaneye gitseydiniz keşke. Allah korusun düşmeler tehlikeli.

Bizimki de bir hafta önce parke zemine düştü ama bizim yatağımız 1 metre yüksek yerden. Acile götürdük 2 saat gözlem verdiler kusma olmadığı için. Gece uykusundayken olduğundan çok uykusu vardı. Doktor izin verdi uyumasına çok şükür bir şeyi yok. Geçmiş olsun umarım iyidir.

Osman gönülal videosunda izlemiştim. Eğer 2 saat içinde kusma ,uyku hali vs yoksa evde 32 saat gözlemleyin diyor. Benim oğlum büyüktü 3 yaşlarında yataktan düştü, hastaydı zaten çocuk dokturuna. Gitmiştik ciktik hastaneden kapının önüne kustu, düştüğü icin beyin cerrahına gittik muayene etti ayakta bişey yok dedi.

Yüz üstü düşümesi biraz daha iyi gözlemleyin 32 saat boyunca anormallik,sislik vs olmazda sorun yoktur

Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için acile götürdük doktor muayene etti çok şükür kusma falan yoktu bir de filmini çekti bir şey yok dedi ama bugün yine de takip et dedi. İyi dilekleriniz için teşekkürler

Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için acile götürdük doktor muayene etti çok şükür kusma falan yoktu bir de filmini çekti bir şey yok dedi ama bugün yine de takip et dedi. İyi dilekleriniz için teşekkürler
Sevindim kuzuya bir şey olmamasına geçmiş olsun 🌸

Bebeklerimizi Allah koruyor gerçekten ama tedbirli olup tekrarlamaması için önlem almalıyız. Bende 2 aylık oglumu uykuda düşürdüm kusma gözde kızarıklık aglama olmadı 4 saat takip ettim çok şükür birşey olmadı ama o gunden beri yerde yatıyoruz tekrarı olmasın diye

Çok geçmiş olsun benim bebeğim de 1 metreden yüzüstü düşmüştü. Doktorlar dışardan nasıl bir şeyi yok diyebiliyorlar anlamış değilim. Bir şey yok her bebek düşer gözlem yapın demişlerdi ama içim rahat etmedi başka hastaneye götürdük. meğerse 5 mm bir kanama alanı oluşmuş beyin zarında. Kafatasında çatlak olmamasına rağmen. Bir gün müşahede altında kaldık şimdi düzenli kontrole götürüyorum canımdan can gidiyor hala. İhmale gelmiyor bu işler. Sizin açınızdan demiyorum yanlış anlaşılmasın başıma gelen olay beni sarstı derinden. Tomografiye götürmeseydik hala bir şey olmadı diyecektik. Tabi yine bir şey yapılmadı kanama alanı küçük diye 😥

Çok geçmiş olsun benim bebeğim de 1 metreden yüzüstü düşmüştü. Doktorlar dışardan nasıl bir şeyi yok diyebiliyorlar anlamış değilim. Bir şey yok her bebek düşer gözlem yapın demişlerdi ama içim rahat etmedi başka hastaneye götürdük. meğerse 5 mm bir kanama alanı oluşmuş beyin zarında. Kafatasında çatlak olmamasına rağmen. Bir gün müşahede altında kaldık şimdi düzenli kontrole götürüyorum canımdan can gidiyor hala. İhmale gelmiyor bu işler. Sizin açınızdan demiyorum yanlış anlaşılmasın başıma gelen olay beni sarstı derinden. Tomografiye götürmeseydik hala bir şey olmadı diyecektik. Tabi yine bir şey yapılmadı kanama alanı küçük diye 😥
Gecmis olsun bebeğiniz kac aylikti? Kusma vs olmus muydu ayni durumdayim takip edip yolladılar ama tomografi küçük diye cekmek istemediler endiseliyim

Back