Bebeğim yataktan düştü

Gizemlikadinnn

Meleğim Büyüyor
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
450
458
103
Bugün kızım bizim yatagimizdan yere düştü arkadaşlar ben uyuyordum kızım da uyuyor du yanımda eşim ise gitmiş kızım uyanmış ben duymamisim yatakla duvar arasında boşluk var yastık koymuştum ama aşmış çok üzgünüm keşke uyumasaydim yorgunluğu ma yenik düştüm doktora gittik iki saat gozetlediler bir sıkıntı olmayınca eve gönderdiler üç gün takip edin dediler bebeğim 10 aylık su an çok iyi kusma falan olmadı ama ben çok korkuyorum bizim gibi düşen var mı böyle başka doktora da goturmedik küçük bir ilçede yaşıyoruz ne film çekildi ne tomografi hiç bir şey yaptirmadik eşim de bir şey yok işte deyip duruyor ama benim içim el vermiyor.

Gozetim altinda kalmissiniz zaten. Korkmayin. Risk gormediler demek.

Benim oglum nerelerden dustu anlatamam.. Cidden melekler koruyor onlari.

Stres yapmayin bebeginize gecmesin. Sevgiler.

Benimkiler de defalarca düşmüştür çok şükür sıkıntı olmadı.bebeğine de birşey olmuş Olsaydı zaten şimdiye kadar ortaya çıkardı. Bir de şiddetli fiskirir tarzda kusmasi olurdu. Içini ferah tut

Korkma canim olmaz Allah in izni ile birsey. Bizim yatağimiz cok yuksek 2 oldu düşüyor ordan hatta demin düstü uyurken yanimda aynen bende senin uykuya yenik düstum yoksa normalde nefes alip vermesine bile uyaniyorum. Benim kardesimde daha 40 i bile çikmamisti kac kere yataktan düsmüştü bisey olmadi cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…