Bebeğim yataktan düştü hemen uyudu napicam ben

Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
madem öyle niye burayı yaygaraya veriyosun 😶

Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Niye konu actin o zaman doktor
Telden demiş sana
Kontrol etmeden bide
Telle ulaşacağın doktor var madem bize niye soruyorsun üstelik bide
Tartışma ortamı çıkarıyorsun
Çok garip

Ama sen doktora sordugunu konuştuğunu belirtmezsen tabiki tepki alirsin, doktora sorduysan bize sormanda sacma. Hepimizin hemen doktora gotur diyeceğimiz kesin cunku

Kk.doktorlarina mi sordun? Once cevre, sonra kk.simdi doktor hadi insallah ama hic inandirici degilsin.

Doktora götürün benim kızım da gecenlerde düştü kusması da oldu cok panikledik.Mutlaka gidin röntgen tomografi cekilsin baksinlar su durumda uyutmak tehlikeli olabilir ben düştügü gece 4 saat gecince uyuttum ama 2 saatte bir uyandirdım tepkilerine baktim travma doktoru öyle demişti mutlaka gidin

Yatak barıyerrı olmadan mı yatırıyorsunuz?Uyutmamanız lazım boyle durumlarda en az 2 saat.Kusma var mı takip edılmelı.Gecmıs olsun.

Çocuğun ne kadar uykusu olursa olsun uyutmak doğru değil.
Başımıza böyle bir şey bir iki ay önce geldi.
Çok ağladı sakinleştirdik çocuk doktoru olan arkadaşımı aradım gözlerinde kayma, kusma, bir anormallik var mı kontrol edin. En az iki saat mümkünse daha fazla süre uyutmayın, bir anormallik hissederseniz hemen acile gidin dedi.
Sırf uyumasın diye saatlerce dışarıda gezdirdik.
Siz de uyumaması gerektiğini bildiğiniz halde uyumuş buraya yazmışsınız.

Çocuğu dr.a götürmek dışında her şeyi yapmışsınız. Etrafınıza duyurmussunuz yetmemiş buraya üye olmuşsunuz eminim sosyal medya hesaplarınızdan panikle hikayeler de paylasmissinizdir.

Bu cahillik değil ilgi görmek için çocuğunuzu kullanmak ve açık açık kötü kalpli olmaktır.

Hadi başlayın şimdi bana da cevpalar yetiştirin siz bunu yaparken çocuğunuz ciddi riskler içinde uyusun..

Çevren ne için götürme dedi yatağın mı alçak yüksekliği.. Evet bazı Dr da 1.5 mt altına bazen Mr çektirmek istemiyor ama ihmale gelmez asla.. Küçük darbede bile ödem oluşup nelere mal olabiliyor..

Doktora demiş günces
Telle konuşmuş

Eğlencesine açmış belli ki
Bunun da eğlencesi ne bileyim

Ya yok 21 yasinda eger ki yasi dogruysa. 21 yasinda ben evliligi dusunemiyordum bu cocuk dusunmus. Konuda kocasinin ise gitmesini yazmis ama cocuk nasil dustu ayrintilari onemseyip yazma geregi bile duymamis. Cocugu dusmus kalkmis sana manasiz cevap derdine dusmus. Simdi doktoru aramis yersen.

bebeğiniz düşmüş ama siz doktora götürmek yerine üyelik kaydı açıp burda ki annelere mi soruyorsunuz?peki doktora götürmeyi ne zaman düşünüyorsunuz? bazen gerçekten hayret ediyorum açılan konulara...
çocuk en az 4 saat uyutulmamalı..ters giden birşeyler var mı takip edilmeli..nasıl bir yükseklikten düştü bu önemli ve en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalı...
pes gerçekten

Yahu arkadaşlar çevre götürme demesine rağmen aklında soru işareti kalmış ki soruyor anne. Cahil cühela diyeceğinize güzel güzel çevreye aldırma götür desenize.. Panik insan böyle mi sakinleştirir. Ayıp yahu size..
Tamam.

X