Çocuk Hastalıkları Bebegim yandi, benim de icim yaniyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun bi tanidigiminda çocuğun koluna çay döküldü hemde kaynağı çok ağladı yavrucak doktora gittiler sarmıslar krem vermişler geçti bir iki ay içinde korkmayın allah daha beter şeyler göstermesin

Allah razi olsun gecmis olsun dilekleriniz icin, insallah gecer zamanla, dayanamiyorum boyle

Geçmiş olsun. Buz yerine yumurta akı sürseymişsiniz kabarcıklar ve soyulma olmazdı belki bugün sürerseniz iyi gelebilir.

Yani endiselenmeniz tamam da ağlamanız çok çok yanlış... çocuk hepten korkar...
Çocuğa ne olursa olsun Anne soğukkanlı davranmalı sogukkanliligini koruyamiyorsa bu gibi durumlarda bebekten sakinlesene kadar uzak kalmalidir. (Tabii bu benim düşüncem )

Ya çok üzüldüm ama bunlar çok normal Allah beterinden korusun çocuk bu olucak sakinn göze çöp batar ama herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar

Canımın benim kudurukta o vakitlerde kuçağımda elini tarhana çorbası na sokmuştu aynen dediğin gibi bir feryat kopardı bizde çok panik oluyoruz ya o yüzden de bebikler bağırıp çağırıyor biraz da bende çok aglamistim ilk çocukta öyle oluyor şimdi oğlum güm pat düşüyor kızimdaki gibi son ses ağlamiyorum artık kızimda evin içinde ağıt yakıyordum resmen sözün özü :) doktor da silverdin veriyor beze meze sarma Silverin çok iyi bir merhem öyle acillik birsey olsa anlarsın zaten ama şişip kabarır ise bi uzman görüşü almakta fayda var. Daha neler gelcek başımıza Rabbim dermansiz dert vermesin canimm

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...sen istermisin hiç böyle olsun kim ne kötü yorum yapabilir..benim kızımda çok hareketli aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bebişine gelince gerekli şeyleri yapmışsın zaten.. Silverdin geçirir varsa hametan da sürebilirsin rahatlatıyor o. Unutmuştur bile bebişin.takma kafana dahada üzme kendini:))

Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun canim. Benim kardesimde 2yasinda demlik dusmustu ayagina krem verdiler sardilar. Duzeldi sukur.

a

ahh kıyamam çok geçmiş olsunn nasıl içten anlatmışsın ben burda yaşadım resmen çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun:-( bizim de oldu böyle bir olay ama daha kötü çay bardağı komple ve kaynar di..:-( acil de soydular ve krem le sardilar çok ağladı yazık. .cerrahi bile götürdüm bi ilac verdi şimdi iyi şükür az bi kabarık var sadece bunada şükür. .

Cok gecmis olsun, deriyi mi soydular acilde? Krem ne idi? Kac yasinda bebek? Kac gun oldu?

geçmiş olsun yazan oldu mu bilmiyorum ama bir daha başınıza gelirse suya tutmayın una batırın..

Aynen oyle. Ya minicik bebegin aci cekmesine dayanamiyorum, yoksa ben kac defa yaktim kendimi, hic aglamadim. Bir de cocuga birsey olmasin diye bin takla atiyorum, resmen saliselerle nasil yakti kendini, hem de kucagimdayken, inanamiyorum.

Çok geçmiş olsun.içinizin yanması normal tabi ancak yerinizde olsam doktora danışmadan ilaç kullanmazdım.çünkü bu sene benim de başımdan yanık vakası geçti de yetişkin olduğum halde silverdin alerji yaptı ve alerji tedavi bittikten sonra ortaya çıktı.doktorumun söylediği silverdin geniş alana yayarak uzun süreli kullanılamazmış.

Cok gecmis olsun, deriyi mi soydular acilde? Krem ne idi? Kac yasinda bebek? Kac gun oldu?

Teşekkürler çok oldu 2 sene önce 1 yaşındaydi o zaman kızım. .deri soyuldu yoksa leke kalır dediler ama deri sarkti zaten yaninca:-( :-( bizim de Kız çok hareketli koştu saniyede çay a uzandı. .contracubeks diye bi ilaçti sanırım. .un da var ama yumurta beyazini da denedim kendim de kesinlikle yandigi anda hemen iyileştirme sağlıyor

Yanan yerin hava alması gerekir sarılmaz birisi yanan parmağını sardığı için parmağını kaybetmişti

Geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmişsiniz. Böyle yanik olaylarinda yaniğa buz konmamaliymiş. Soğuk suyun altinda bekletmek, patates sarmak, yumurta aki sürmek evde uygulayabileceğiniz tedaviler.
Tabiki silverdin de iyi çözüm ama ilk 1 saat yanik acisi geçene kadar patatesi deneyebilirsiniz.

Kantoron yağı al sur cabucak iyileştiriyor ve hiç iz bırakmıyor . Benim oğlumun yüzüne dokulmustu çay derisi soyulmuş aynı anlattığınız gibi . Doktora göturduk ilk müdahale orda yapıldı silverdin krem verdiler . Sonra bn bi gün sonra kantoron yağı aldım surdum hemen iyileşti hiç iz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…