Çocuk Hastalıkları Bebegim yandi, benim de icim yaniyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
yanık ta sargı yapmamak gerek dıye bılıyorum sız mecburıyetten sarmak zorunda kalmıssınız ama dıkkat edın ve sureklı yenıleyın en azınadn gecmıs olsun

Geçmiş olsun ya inanın içim acıdı okurken, benim de kardesimin başına geldi böyle bir olay. Kardeşim üç yaşında filandı o zaman, bacağına dökülmüştü sıcak cay ama bizimki çok sıcaktı onun bağırışı hala aklımda. Biz de hemen soğuk su tuttuk bacağına sonra hastaneye goturduk çünkü bariz bi yanik olmustu. Sonradan çok pişman olduk goturdugumuze, krem sürmüşler sargı beziyle sarmışlar neymiş o derinin oradan soyulması gerekiyormus o çocuğu bagirta bagirta sargı bezini bi çektiler çocuğun derisi kalktı. Hastaneyi ayağa kaldırdık ama olan olmuştu. İz kalmasın diye yaptıklarını söylediler kendilerini boyle savundular, simdi on yıl geçti aradan hala iz var bacağında iyice küçüldü zaman geçtiği için ama o sahneleri zaman unutturamadi bize.
Lütfen çok dikkatli olun zaten derisi inceciktir onun bisey sarmasanız çok çok daha iyi olur.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun olabilir böyle şeyler insan üzülür tabi ki ama bu kadar üzme kendini.

Cnm çok gecmis olsun. Yakininda eczane vardir hemen ozon kremi al ve bolca sur. Muthis hizli bir sekilde iyilestiriyo ve hiç iz birakmiyo

Çok geçmiş olsun. Okurken içim cız etti inanın. Benim şahsi görüşüm gene de doktora götürmeniz. Sonuçta bebeğiniz çok küçük. Belki silverdin iyi bir seçim değildir bu kadar küçük bebek için. Mutlaka uzman desteği alın . Yumurta falan sürmeyin ki mikrop kapmasın

daha önce de yazılmış ama yanık sarılmaz, hava alması gerek, bebiş uyurken sürün kremi. allah beterinden tüm bebekleri korusun.

İsterseniz bitkisel yardım olarak biberiye yağı yada isveç şurubu sürün. Hem zararsızdır hemde yarayı hemen kapatırken iz de bırakmazlar. İsveç şurubunun yararlarına internetten bakın özellikle çok tavsiye ediyorum herkese

ben öyle kocakarı ilaçalrı falan tavsiye etmem hele bebek için ancak ben oğlumda kullanmıştım.doktorunuza da sorup deneyin isterseniz..kantaron yağı,hem acıyı azaltıyor hem de iz kalmasınız önlüyor.oğlum da bisikletten düşüp(hem de dibimde) yüzünü betona sürtmüştü.. doktor önerdi kantaron yağını da,çok faydasını gördüm.pişik için de kullanılıyor bu arada geçmiş olsun

canım geçmiş olsun çocuk düşe kalka büyür derler Allah beteriden sakınsın elma rendesi iyi gelirmiş yandığında iz kalmaz ben 2. sınıfa giderken çaydanlık devrildi bacağıma

Çok geçmiş olsun. Kendini çok üzme.
Kaza dediğin bir iki saniyelik olay sonuçta.
Olur böyle şeyler.
Allah beterinden korusun.

geçmiş olsun bol bol silverdin sür kremli kalmasına dikkat et kurumasın geçer

ay canım ya kıyamam ben sana okurken yaşadım inanki ve çok üzüldüm. Lütfen yıpratma kendini bebek o, böyle şeyler olması çok normal daha neler yaşıcaksınız aksi mümkün olmuyo ki. Bence yanan yeri sarma canım. Bebişini,sizi Allah nazardan kazadan beladan korusun

Bayanlar tavsiyeleriniz ve de temennileriniz icin cok sagolun. Bebegime ilk gun silverdin surdum, ikinci gun de silverdin surdum ve 3. gun bepanthen surdum. Actim da sargisini. Ben de biliyorum yanik sarilmaz ama ince bir bez sarmamin sebebi kremi surekli saga sola surterek cikariyordu ve agzina aliyordu. Bebegimin fotolarini da koyuyorum ki nasil oldugunu anlayin. Insallah daha da iyilesir.

Ilk gunku, 2. ve 3. gunku halleri. Yavrumun minicik eline, koluna olana bir turlu dayanamiyorum, gun boyu sucluluk duygusuyla kac kere opuyorum bir bilseniz.

yaa beni ne kadar ağlattın bir bilsen,ben bebeğinin kolundan çok senin duyduğun vicdan azabı için üzüldüm.Kurban olurum ben o tontik ellere,küçücük bir şey annesi,izi bile kalmaz bak gör,bu senin elinde olan bir şey değil ki,olacak olana çare yok.Sakın kendini suçlama,Rabbim beterinden korusun.Benim abim 7 yaşındayken tüm yüzü ve kolları yandı ama şimdi o yaraların noktası bile yok yüzünde çok şükür.Bebek olduğu için derisi tamamen yenilenir,sen yarayı sarma canım kremle öyle kalsın,o oraya,buraya silse bile cilt emebildiği kadarını emer zaten.Çok geçmiş olsun,sana ve yavruna sağlıklı bir ömür diliyorum

Bende çok küçükken piknikte çaydanlığı devirmiştim ayağıma. O anlar resmen kazındı aklıma. Kucaktan kucağa geçişim o acı.. En sonunda piknik yaptığımız yerin oradaki denize soktular ayağımı. Yeniden doğmuş gibi rahatlamıştım.
Kıyamam ya. Kim bilir nasıl yandı canı yavrumun. Bence yinede bi doktora falan gidin. Hani belki daha iyi gelecek bi şeyler verirler.
Onun dışında bepanten çok iyi.. Silver yerine onu kullanın bence.
Bide isterseniz eczacıyada danışabilirsiniz. Az çok bi şeyler önerirler belki.

Edit: fotoğrafları yeni gördüm. Bakmaya dayanamadım içim parçalandı resmen. Bence siz bi doktorada gidin.
Çok çok çok geçmiş olsun.

bende yandım ve hala izi var bu yüzden annemle hala kavga ediyorum bir kızda yanık izi olması hiç hoş değil ve benimki büyük çapta o izi geçirmek için uğraşın bence ileride bizim gibi olmayın..

Arkadaslar dogdugundan beri iki dk bile yalniz kalmamis bir bebek, daha hicbir yerden ne dustu, ne birsey dusurdu, neredeyse surekli yanindayim. Herseye dikkat ediyorum. Dayanamiyorum yanmasina
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. .
Kızım 3 aylikti sanırım banyo yaptiriyordum onu duslukla yikiyordum soğuk su kesildi farketmefim kızımın çığlığı ile sarsildim hemen duslugu atıp kucağıma aldım karın bölgesi bacağı kıpkırmızı idi.
Hastane yürüme mesafesi 10 dk üstüne örtü atıp kostum hastaneye doktoruma kızım yandı hemen alın sıra bekleyemem d3dim ama nasıl ağlıyorum eşim de bir yandan bana bağırıyor
Hemen silverdin ve iğne karışımı bir krem yapıp sürdüler. .
Yanikta su kaybı çok oluyormuş serum verilmesi gerek keşke hemen d9ktora giturseydin kabarcik olmadı bizde o karışım sayesinde kızarıklık bir saat içinde geçti çok şükür serum almadık çünkü kabarmadi her dk emzirdim çok çok geçmiş olsun çok zor. .

Annem kıyamam o minicik eline . Kuzum çok aciyordur şimdi. Acile goturmediniz anladım sabah goturseydiniz bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…