merhabalar.. 4 ay 20 günlük bir bebeğim var. bebeğime tek başıma bakıyorum önceleri gaz sancılarımız oluyordu ve bu donemde sallanmaya alıştı. sallanmadan uyumuyor. ve malesef çingene salıncağı denen ilkel salıncaktan yaptık eve. onda rahat uyuyor. ama ne zamana kadar onda uyuyabilir ki ve sallanmak bebege zararlı mıdır? tesekkurler şimdiden..
merhabalar.. 4 ay 20 günlük bir bebeğim var. bebeğime tek başıma bakıyorum önceleri gaz sancılarımız oluyordu ve bu donemde sallanmaya alıştı. sallanmadan uyumuyor. ve malesef çingene salıncağı denen ilkel salıncaktan yaptık eve. onda rahat uyuyor. ama ne zamana kadar onda uyuyabilir ki ve sallanmak bebege zararlı mıdır? tesekkurler şimdiden..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş :) Uyku meselesi insanı ciddi anlamda yıpratıyor gerçekten. Bebeğiniz salıncakta deliksiz uyuyor mu? Yoksa sık uyanmalar yaşıyor musunuz? Bebeğiniz için oluşturduğunuz bir uyku rutini var mı? Bence tüm bu soruların cevaplarına göre bir karar verin. Belki de sallanma olayını değiştirebilirsiniz. En nihayetinde uyku öğrenilen bir alışkanlıktır. Elbette çocuğun kendi kendine yatağında uyuması en sağlıklısı :)
bebekler bir şeye illa ki alışıyor,yapacak bir şey yok.2 çocuğumu da sallamadım ama kucakta uyudular.Yatağa yatırdım mı hayatta tek başlarına uyumazlardı.Kucakta uyuduktan sonra yatırırdım.Zamanla düzeliyor,merak etmeyin.Çok hızlı sallamayın yeter.
bişi olmaz ondan
kundak ve yürüteç kullanmayın onlar cok zararlı bılgınız olsun
günde bir bardak zahter( kek cayı ) ıcın
bır bardak ada cayı bebegınıze ve sıze ıyı gelıcektır
uyku duzenını rahatlatır bılgınız olsun
kesinlikle deneyecegım. tesekkurler. Yurutecın ne zararı var. annem bizde kullandıgını cok da rahat ettiğini soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?