• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim ve işyerim

susudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
20
1
86
Bursa
arkadaşlar merhaba benim 20 aylık bi oğlum var bugüne kadar hiç ayrılmadım ve birbirimize çok düşkünüz fakat bir ay içerisinde bir alışveriş merkezinde küçük bir dükkan açıcam ama oğlumu yanımda götürmek istiyorum ne kadar doğru olur

Benimde 28 aylık bir kızım var düşünüyorumda senin yerine kendimi koyarak yapdığım iş ne kadar rahat bir ortama sahip olursa olsun benim kızımı zapt etmem imkansız olur bir iş yerinde.Bir kere alıp başını dükkandan çıkmak isteyecek naapacaksın müşterini yada dükkanı bırakıp peşinden koşman lazım.Bilmiyorum çocuk iş ortamında ona nasıl bir düzen hazırlarsan hazırla ona bir oda yapıp yanınada sırf çocuğa bakacak bir kadın bile alsan iş ortamına uymayacak birşey canım hiç düşündüğün gibi olmayabilir.Bir çocuğa iş ortamında bakabilmek için insanın yapdığı işin bir kreş anaokulu olması lazım diğer türlüsü imkansız geliyor bana tabi benim fikrim.Birde çocuğuda yorar o ortam huzursuz olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back