- Konu Sahibi mystery_girl
Arkadaşlar ben 1.5 aylık bir anneyim.Ilk çocuğum çok tecrübesizim.Ilk zamanlar sütüm gelmedi mecburen çocuk sarılık olmasın diye mama verdim biberonla.Cocugum 36 haftalık doğmuştu emme kuvveti pek gelişmemişti.Sutum geldikten sonra emzirmeye çalıştım bu sefer de meme ucum içine göçük olduğundan bebeğim ememedi.Ben de silikon uc kullandım.Boyle devam ederken büyükler bu çocuk doymuyor deyip mama vermemi istediler.Ben çok direndim karışmayın biberonla alışırsa beni bırakır dedim.Gunde 1 seferden birşey olmaz dediler.Uyurken vermeye çalıştım.Bu arada doktora gittiğimde doktor da sütünü sağ kaşıkla ver dedi.Doktor bey mama içinde kaşıkla içirmeye çalıştım ama olmadı ya elime vurdu döktü etrafa ya da sabirsizligindan genzine kaçırdı veremedim dedim.Mamayi biberonla veriyordum bu arada aventin biberonu saydığım sütleri de uyku da biberonla vermeyecalistim.1 -2 gün geçmemişti ki bu sefer beni istememeye başladı memeyi her seferinde dayadigimda çığlıklar atıp kendini geri çekti.Ac bıraktım alması için gene olmadı.Medela biberonla geçiş yapayım dedim yine olmadı.Silikon ucu biberon gibi benimser dedim onu da almadı.Ne yaptimsa olmadı kızlar.Bunalima girdim ben sebep oldum diye.Simdi sağıp vermeye çalışıyorum ama çok zor oluyor her gün 2-3 sa bir sağmak ve 30 dk boyunca.Ayrica şimdi kolik olduğu ortaya çıktı durmadan gece gündüz ağlıyor kafayı yemek üzereyim.Bana bir akıl verin kizlar ruhen çökmüş durumdayim hep birileriyle konusmak istiyorum.Depresyona girdim çok çaresiz hissediyorum.Bari memeyi emseydi hem sagip hem de durmadan ağlamasını sonlandiramiyorum.Ne zaman bitecek bu kabusum bilmiyorum.Herkesten bir çare bekliyorum ne yapabilirim bu durumda bana bir akıl verin lütfen?