- 3 Haziran 2022
- 9
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi gulnes2021
Yeni üye olduğum için nasıl konu açılır bilmiyorum başlığı da yanlış girmişim. Ondan dolayı tekrar böyle paylaştımBebeğim 7 aylık ve uyku eğitimi konusunda çok kararsızım. İlk aylar elde sallayarak uyuyordu ve çok çok düzenli bir uykusu vardı. Gece hiç uyanmaz mızıldanınca karnını doyurur geri yatırırdım. Kendisi uykuya dalardı. Şu an özellikle 1 aydır sallamayı bıraktım. Ve sonrasına sorunlar da başladı. Artık nerdeyse hiç uyumak istemiyor geceleri defalarca uyanıyor ve ağlıyor. Güvensiz bağlanma yaşadığından ve diş döneminde olduğundan böyle yaptığını düşünüyorum. Uyku eğitimi de çok içime sinmiyor ve pahalı geliyor. O uyuyamadkça kendi yorgunluğumu unutuyorum haline üzülüyorum ve bazen kendimi ona kılarken buluyorum. Sonrasında çok pişman oluyorum ve defalarca özür diliyorum. Önerilerinizi bekliyorum sevgili anneler çok zor durumdayım kendimi çok kötü bir anne gibi hissediyorum özellikle bağırdığım ve kızdığım için. Bunlr normal mi
Psikolojiniz bozulmuş sizde bir psikiyatriye sıra almalısınız niye uyumuyor diye sinirleniyorsunuz ki belki anlatamadığı bir ağrısı vardır ne bileyim dişi çıkıyordur? Normal değil mi bunlar.Yeni üye olduğum için nasıl konu açılır bilmiyorum başlığı da yanlış girmişim. Ondan dolayı tekrar böyle paylaştım
Psikolojiniz bozulmuş sizde bir psikiyatriye sıra almalısınız niye uyumuyor diye sinirleniyorsunuz ki belki anlatamadığı bir ağrısı vardır ne bileyim dişi çıkıyordur?
Benim gibi bu durumu yaşayan annelerden öneri ve destek beklemiştim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bağırma ve sinirlenmesen kastım onu istismar edecek boyutta değil belki yazdıklarımdan bunun üst boyutta olduğunu çıkarmış olabilirsiniz sadece 4 defa yaşandı ve ben bunda bile kendime çok kızdım . Yapmamalıydım. Evet bir sorunu vardır ama ilk anneliğim olduğu için sorunu anlayamıyorum. Bütün ihtiyaçlarını kendimce karşılıyorum ama eksik kalıyorum.psikiyatrist dışında öneriniz var mı acaba ? tekrar teşekkür ederimPsikolojiniz bozulmuş sizde bir psikiyatriye sıra almalısınız niye uyumuyor diye sinirleniyorsunuz ki belki anlatamadığı bir ağrısı vardır ne bileyim dişi çıkıyordur? Normal değil mi bunlar.
Tatlım, sen kötü bir anne değilsin, sen kaliteli uyku uyuyamayan, yorgun dolayısı ile tahammül sınırının ucuna gelmiş bir annesin. Destek alacağın yer psikiyatri falan değil, bir aile büyüğü belki bir anne arkadaş, eş... yani evdeki sorumluluğunu üzerinden alıp sana dinlenebilmen için fırsat yaratacak bir desteğe ihtiyacın var.Yeni üye olduğum için nasıl konu açılır bilmiyorum başlığı da yanlış girmişim. Ondan dolayı tekrar böyle paylaştım
Hepsini yapacağım teşekkür ederimKendinize biraz daha zaman ayırıp stres atmaya çalışın uyuyun mesela.
Çocuğunuza bağırmak yerine odayı terkedip siz sakinlesince bebeğin yanina dönebilirsiniz . Bu bagirmaktan sinirlenmek ten vs daha iyi. Bı de bebekler ağlar yahuişleri bu napsinlar uyumuyorsa vardır bı derdi dışarda bebek arabasinda gezince duruyor bebekler her gün bir iki defa şöyle yarım saat beraber çıkın şöyle dolanin .
Yazar bu kısmı zaten belirtmiş; kendine kızıyor, pişman vs... Siz yineleyince tekrarlayacaktır, siz de rahatlarsınız artık!Sorununu anlayamadığınız için derdini anlatamayan bebeye değil kendinize kızın ozaman
Dönüp duruyorsunuz ağrıdan uyuyamıyorsunuz yada sıcaktan veya soğuktan yada sebepsizce uykuya dalamıyorsunuz ve biri dikilip başınıza bağırıyor uyusana diye nasıl hissedersiniz?
Bağırılmaktan anlamayan bebek özür dilenince anlıyor mu?Yazar bu kısmı zaten belirtmiş; kendine kızıyor, pişman vs... Siz yineleyince tekrarlayacaktır, siz de rahatlarsınız artık!
"...Sonrasında çok pişman oluyorum ve defalarca özür diliyorum. Önerilerinizi bekliyorum sevgili anneler çok zor durumdayım kendimi çok kötü bir anne gibi hissediyorum özellikle bağırdığım ve kızdığım için. Bunlr normal mi"
Profilinize biraz baktığımda her mesaja yerli yersiz aşırı sert ve kaba bir üslubunuz olduğunu görüyorum. Yazdıklarınızı ciddiye almıyorum çünkü amacınızın ne olduğunu anladım. Bütün konuşmalarınız yıkıcı ve insanı tahrike yöneltiyor. Yine de zahmet verip yorum yazdığınız için sağolun.Sorununu anlayamadığınız için derdini anlatamayan bebeye değil kendinize kızın ozaman
Dönüp duruyorsunuz ağrıdan uyuyamıyorsunuz yada sıcaktan veya soğuktan yada sebepsizce uykuya dalamıyorsunuz ve biri dikilip başınıza bağırıyor uyusana diye nasıl hissedersiniz?
Hiç üşenmediniz mi? Keşke zamanınızı beni araştırmakla değil de çocuğunuzla geçirseydinizProfilinize biraz baktığımda her mesaja yerli yersiz aşırı sert ve kaba bir üslubunuz olduğunu görüyorum. Yazdıklarınızı ciddiye almıyorum çünkü amacınızın ne olduğunu anladım. Bütün konuşmalarınız yıkıcı ve insanı tahrike yöneltiyor. Yine de zahmet verip yorum yazdığınız için sağolun.
Hiç bir anne, çocuğunu bağırıp çağırmak için doğurmaz. Hiç bir çocuk da ses yükselten ebeveynleri hak ederek doğmaz. Ancak, koşullar, yük, uykusuzluk gibi durumlar, perişan olan anne sabrını sınıra dayar. Bu gerçeği önce kadınlar kabul eder ve annelere destek verirse o bebeler de sakinleşmiş, derdini dökmüş annelerinin kucaklarında mutlu mesut olurlar. Annelere yürümeyelim. Bu doğru bir davranış değil. Tabii bu bir farkındalık meselesi... Hepsi bu...Bağırılmaktan anlamayan bebek özür dilenince anlıyor mu?
El kadar sabiye bağıracak kadar hem de uyuyamıyor yavru diye bağıracak kadar gözü dönmüşlüğü ayyyy cınım çok tatlı annesin seeeeen diye alkışlayacak halim yok
Kocanıza söyleyin her gece tepenize dikilip uyu diye bağırsın zevkten zevke dalın madem
Yok pişman oluyorum yok defalarca özür diliyorum…..yap bakalım bunu bir yetişkine, sürekli bağırıp özür dile ne oluyor gör, ilişki mi kalıyor iletişim mi kalıyor sevgi mi kalıyor güven mi kalıyor
Siz uyuyamadığı için bağırmaya çocuk doğurmuş olabilirsiniz de o çocuk anası uyuyamadığı için bağırıp psikolojisini sağlığını alt üst etsin diye doğmadı