YA BIZIM alerjı mız vardı artık baya azaldı gercı yok dneecek kadar. o yuzden her yenı gıdaya baya temkınlıyız yogurt her gun duzenlı yıyor ama uykulardan once vermıyoruz. ben oglen uykusundan once yemegnı yıyor.sonra uyanınca belkı bıraz acıkmıstır dıye yogurt verdırtıyorum genelde. ama uykudan oncede denenebılır. bende buaralar artık sute gecıs yapm ak ıstıyorum her gun gece yatmadan once. dedıgım gıbı alerjıden oturu temkınlı ılerlıyoruz. ama madem sutun faydası olur oldu dıyorsunuz bunu hızlandırmalıyım galıba. ılık bır sut belkı ballı sut rahatlatır daha rahat uyutur.Benim oglum da bir ay sonra 2 yasini dolduracak. Gunduz bir uykusu var, oglen 12.30 gibi uyur, 2-3 saat arasi. Bazen bu 1 bucuk saate duser, aglayarak uyanir. Muhtemelen bir sıkıntisi oldugu icin oyle oluyor. Ben de sallayarak uyutuyorum. Ben cozumu salladigim yerde yatirarak buldum. Alip yatagina goturunce ikinci uyku evresine gecerken artik ayni yerde olmadigini gorup uyanıyor ve tekrar uykuya dalamiyor. Ayrica gunduz uykusundan obce 1 kase yogurt gece uykusundan once de 1 bardak sut veriyorum. Bu duzende gidince uyku bolunmelerimiz minimuma indi. Yoksa sizin anlattiginizdan daha beterdik. 15 dkda bir ciglik cigliga uyandigi zamanlar oluyordu önceden.
ben odasında yatırıyorum yanı salluyoruz dızımızde ama asla kendı odasında sallanmka ıstemıyor bızım odada sallayıp uyutuoruz gece uykusunda ozellıkle oda secıyor, ama uyuduktan sonra kendı yatagna odasına goturuyorum sonra gece uyanmalrında odasında halledıyoruz herseyı. bızım yanımızda yatagmızda yda baska yatkta yatmaya alıssın ıstemıyoırum kendı yatgna yatsın ıstıyorum hep.