- 5 Ağustos 2023
- 1.039
- 1.885
- 53
Merhaba bebeğim 5 günlük uyandirmakta çok zorlanıyorum sizce acile gitmeli miyim? Yoksa pazartesi topuk kanı için sağlık ocağına gideceğim onu mu beklemeliyim? Uyandırmak için ayağını kaşıyorum boynuna elliyorum hafif şaşıyorum yine de uyanmıyor
her emzirme için emzirme kadar uyandırmaya uğraşıyorum. Sütüm var ama acaba ememiyor mu? Birde şimdi kucağımda uyuyor derin derin hızlı hızlı nefes alıp veriyor sonra normale dönüyor iyice endişelendim. Siz olsanız ne yapardınız? Çocuk deneyimim yok çevremde de çocuk büyümesine şahit olmadım o yüzden ne yapsam bilemedim
Güncelleme geçeyim doktora gittik her şey yolunda sarılığı sınırdaymış (8.3 dediler), herhangi bir şey yapmadılar. Birde ben panik olup kendimi net ifade edememişim hiç uyanmıyor değil ama zor uyandırıyordum. Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim

Güncelleme geçeyim doktora gittik her şey yolunda sarılığı sınırdaymış (8.3 dediler), herhangi bir şey yapmadılar. Birde ben panik olup kendimi net ifade edememişim hiç uyanmıyor değil ama zor uyandırıyordum. Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim

Son düzenleme: