Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aylıkken normal değil mi?
Herkes kucağa çok alıştırdığımı kendi çocuklarının böyle olmadığını söylüyor ben de kendi çocuğumda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım1 aylıkken normal değil mi?
Size çok ihtiyaç duyuyor.
Olur mu öyle canım?Herkes kucağa çok alıştırdığımı kendi çocuklarının böyle olmadığını söylüyor ben de kendi çocuğumda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım
1aylik bebek tek basına nasil dursun. Daha 1aylik yeni bir dünyada sarıp sarmalanmak annesinin tanıdık gelen kokusunu alması lazım tabiki. O sizin yaka igneniz gibi kucaginizda olacak 3ay. Sonra zaten bagimsizligini ilan ediyor1 aylık bebeğim var uyanıkken hep kucakta durmak istiyor yatırdığım zaman sürekli ağlıyor ne yapıcağımı şaşırdım ona nasıl yatırmaya alıştırırm?
Annesi sizsiniz, diğerleri değil. İçgüdüsel olarak nasıl hissediyorsanız öyle ilerleyin. Herkes kendi
Ben de hep kucağımda tutmak istiyorum geceleri hep kucağımda uyutuyorum yanımdan hiç ayırmayasım geliyor fakat çevremdekiler öyle dediği için ben çok korktum bebeğimde sorun varmış gibi hissettimOlur mu öyle canım?
İnsan zaten kendisi kucağından indiremiyor bebeğini.
Çevreye kulak asmayın.
3 yaşındaki kızımızı ben kucağımdan hiç indirmem. Çok özler hep beni ister. Ben de kıyamam.
İçim çok rahatladı inanın teşekkür ederim herkes normal değilmiş gibi davranıyordu ben de çok gerilmiştim şimdi içim çok rahatladı teşekkür ederim1aylik bebek tek basına nasil dursun. Daha 1aylik yeni bir dünyada sarıp sarmalanmak annesinin tanıdık gelen kokusunu alması lazım tabiki. O sizin yaka igneniz gibi kucaginizda olacak 3ay. Sonra zaten bagimsizligini ilan ediyorAynı benim sipa.3aylik Oturdugumu nerden anlıyor derdim oturdugumuz an ciyaklardi ayağı kalkip gezince susardi. Anakucagi ,salıncak ,falan hiç uzun durmazdi , Tummytime azar azar yaptiridim fazla durmak istemezdi. Zamanla arttırdım süresini Piyanolu halı aldım o biraz oyaladı
4.aydan sonra geldiler bana attım yere oyuncaklar kartlar kitaplar kumanda islak mendil bende oturdum öyle öyle uzadı .2ay sonra emekledi artık bana ihtiyacı kalmadı .
şuan 2,5 yaşında canı sıkılınca anne sarıl bana diyor![]()
İlk bebeğim 4 ay kucağımda yaşadı, 8 aya kadar da kucağımda uyudu. Kucağa alışmasın diyordu herkes ama alışsın ne olacak, zaten bırakıyorlar, şimdi kucağıma gelmez1 aylık bebeğim var uyanıkken hep kucakta durmak istiyor yatırdığım zaman sürekli ağlıyor ne yapıcağımı şaşırdım ona nasıl yatırmaya alıştırırm?
Bu kucaga alistirma diyenleri Allah bildigi gibi yapsin. Herkes cok iyi biliyor dimi? Daha bir aylik bir bebek tabi kii kucakta durmak isteyecek memeyi isteyecek saka gibi ya. Kokunuza ve guvende hissetmeye ihtiyaci var bebeginizin. Milleti ve o koca karilari bosverin.Herkes kucağa çok alıştırdığımı kendi çocuklarının böyle olmadığını söylüyor ben de kendi çocuğumda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım
Onu herkese söylüyorlar boşver çok küçük şuan normal.Herkes kucağa çok alıştırdığımı kendi çocuklarının böyle olmadığını söylüyor ben de kendi çocuğumda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım