• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ters çok tedirginimmmmm

Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
Bence hıc alakası yok sadece ters dönmüş o kadar bu donemler nete felan bakma bence saglıklı bır sekılde dogar ıns ıcını ferah tut

Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.

Slm Canım,
sadece konuyu okudum yorumlara bakamadım ama içine su serpermi bilmem. benim kızxım suan 16 aylık ve 16. haftadan itibaren tersti. Bende normal doğum yapmayı cok istedim ama kızım inat etti dönmedi. doğumumu epidural sezeryan yaptım ve bence coook zeki bir kızım varsuan. Ole internetlere bakıp hamileliğin kötü düşüncelerle geçirme. Hiç bir problemimiz yok bizim.son zamanların tadını cıkar uzat ayağını geç tv karşısına eşine de hizmet etsin sana:) çünkü sonra yapmıyolar:)))

Benım kuzenımın bebegı de terstı.. Koca kafa sımdı buyudu.. Cok sırın bır hanım kız oldu..Aksıne cokta saglıklı.. Icınızı rahatlatmak ıcın doktorunuzla bir daha gorusun lutfen.. Bu duruma yersız yere uzulup ıncı tanenenızı de uzmeyın... Saglıkla kucagınıza almak nasıp etsın ınsallah.. Allah ım bana da nasıp etsın.. Amın..

Slm Canım,
sadece konuyu okudum yorumlara bakamadım ama içine su serpermi bilmem. benim kızxım suan 16 aylık ve 16. haftadan itibaren tersti. Bende normal doğum yapmayı cok istedim ama kızım inat etti dönmedi. doğumumu epidural sezeryan yaptım ve bence coook zeki bir kızım varsuan. Ole internetlere bakıp hamileliğin kötü düşüncelerle geçirme. Hiç bir problemimiz yok bizim.son zamanların tadını cıkar uzat ayağını geç tv karşısına eşine de hizmet etsin sana:) çünkü sonra yapmıyolar:)))
Canim çok teşekkür ederim masallah yavruna bu ikinci cocugum olacak nasipse o yüzden hizmet olmadığını tecrübe ettim malesf

Benım kuzenımın bebegı de terstı.. Koca kafa sımdı buyudu.. Cok sırın bır hanım kız oldu..Aksıne cokta saglıklı.. Icınızı rahatlatmak ıcın doktorunuzla bir daha gorusun lutfen.. Bu duruma yersız yere uzulup ıncı tanenenızı de uzmeyın... Saglıkla kucagınıza almak nasıp etsın ınsallah.. Allah ım bana da nasıp etsın.. Amın..
Amin canim sağlıklı evlatlarin olsun insallah seninde çok sağol cevabın icin

canım benim oğlumda tersti ve epidural sezeryan oldum maaşallah bir sorun yaşamadık içini ferah tut

Hayır neden sordunuz.

Tam zamanını hatırlamıyorum ama 32-33 haftalıktım sanırım, ters dönmüştü bizim ufaklık da. Doktor denize girdiysen olabilir demişti. Suyun kaldırma kuvveti falan filan anlatmıştı birşeyler. Çok hatırlayamıyorum. O nedenle sordum ben de. Benim durumumda haklıydı. Denize girdigim gün ters döndü. 3 gün sonra da doğru yolu buldu. Maşallah, fiziği de zekası da gayet yerinde 22 aylık bir oğlum var. Çok hareketli bir çocuk ama. Belki sende de ona işarettir:)

35e kadar doğru yöne dönebilir diye hatırlıyorum ben. İçini ferah tut. Sağlıkla, huzurla kucağına al, mutlulukla büyüt.

Sevgiler..

Bosu bosuna kendine stres yapmışsın canım benim teyzem bu sekilde gayet sağlıklı bir bebek sahibi oldu. Su an ben de hamileyim ve doktorum internetten bilgi alma isini kesin olarak yasakladı. Cok fazla bilgi kirliliği var bakma derim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Hiç canınızı sıkmayın ben de ters doğmuşum hem de normal doğum :) Annem doğum esnasında öğrenmiş genç bir doktora kendini teslim etmiş. Gayet sağlıklı olmuşum çok şükür hiçbir sorun çıkmamış annem de sağlıklı bir şekilde atlatmış. Sizin de öyle olur inşallah. Moralinizi bozmayın çocuğunuza da bu negatif enerji geçmesin

Canim hiic dert etme. Benim kizim da 36. haftaya kadar tersti. Sonra bir anda dondu. Ama ben sezeryan oldum. Bebegim 6 aylik oldu bile. Kalca cikigimiz felan da yok cok sukur.

Back
X