Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
Kızım ters bebekti. Şimdi 4 yaşına girecek. Sağlıklı çok şükür,bir problemimiz yok.
Arastirmamak en iyisi sagolun kizlarİnternetten mi baktınız? bakmayın. Baktıysanız da ciddiye almayın. Eminim şu dediklerinizin olma ihtimali şuan oturduğunuz binayı delerek gelen bi meteorun kafanıza düşüp sizi olduğunuz yerde öldürme ihtimaliyle aynı.
Başım ağrıyor diye araştırın beyin tümörüyle kanserle çıkıyorsunuz
bebeğin karınında hareket ediyor mu? hareketleri iyi mi sen ona bak.pozisyon değiştirir onlar merak etmeSelam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
Ediyor çok şükür gayet hareketli masallahbebeğin karınında hareket ediyor mu? hareketleri iyi mi sen ona bak.pozisyon değiştirir onlar merak etme
Teşekkür ederimOkuyup sıkmayın canınızı
Daha küçük 39. haftada dönen de var
Zaten sexeryanmış boş verin sağlıkla kucağa alın
Evet haklısın canim cok sağol bakmiyacagim artikCanım son haftada bile dönebilir.belli olmaz.zaten devamlı dönüyorlar belki o an doktorundayken düzelmiş sonra dönmüş bile olabilir.ayrica internette bakmayın sağlık konularina![]()
Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
Maşallah bebise çok sağol cevap için canimArkadasim subatta dogum yapti. Bebek tersti son ana kadar beklediler. Dogum sancisi basladiginda sezeryana aldilar. Ama bebek coook saglikli. Hatta 30 günlükken basti boyle dimdik durabiliyordu. Birak zeka geriligini 2 ay onden gidiyor zekasi.
Zaten sezeryan olacağım insallah sağlıkla dogar bebeklerimizBenim eltimin bebegi de ters duruyordu.bir sorun yok cocukta.Dogum zamani yaklasinca duzeliyor diye biliyorum ben.yani doguma yakin tersse bebek donuyor diye duymustum.