• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ters çok tedirginimmmmm

Teşekkür ederim cevabınız için kahve kokulu olgusuna masallah

Kızım ters bebekti. Şimdi 4 yaşına girecek. Sağlıklı çok şükür,bir problemimiz yok.

Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.

İnternetten mi baktınız? bakmayın. Baktıysanız da ciddiye almayın. Eminim şu dediklerinizin olma ihtimali şuan oturduğunuz binayı delerek gelen bi meteorun kafanıza düşüp sizi olduğunuz yerde öldürme ihtimaliyle aynı.

Başım ağrıyor diye araştırın beyin tümörüyle kanserle çıkıyorsunuz

Kızım ters bebekti. Şimdi 4 yaşına girecek. Sağlıklı çok şükür,bir problemimiz yok.
İnternetten mi baktınız? bakmayın. Baktıysanız da ciddiye almayın. Eminim şu dediklerinizin olma ihtimali şuan oturduğunuz binayı delerek gelen bi meteorun kafanıza düşüp sizi olduğunuz yerde öldürme ihtimaliyle aynı.

Başım ağrıyor diye araştırın beyin tümörüyle kanserle çıkıyorsunuz
Arastirmamak en iyisi sagolun kizlar

Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
bebeğin karınında hareket ediyor mu? hareketleri iyi mi sen ona bak.pozisyon değiştirir onlar merak etme

Okuyup sıkmayın canınızı

Daha küçük 39. haftada dönen de var

Zaten sexeryanmış boş verin sağlıkla kucağa alın

Canım son haftada bile dönebilir.belli olmaz.zaten devamlı dönüyorlar belki o an doktorundayken düzelmiş sonra dönmüş bile olabilir.ayrica internette bakmayın sağlık konularina:bicak:

Canım son haftada bile dönebilir.belli olmaz.zaten devamlı dönüyorlar belki o an doktorundayken düzelmiş sonra dönmüş bile olabilir.ayrica internette bakmayın sağlık konularina:bicak:
Evet haklısın canim cok sağol bakmiyacagim artik

Canım korkutma kendini onlara bakma sen hep kötüyü yazıyolar bnm kızım da tersti hastanede daha halen adı makat bebek ama çok zekii maşallah 9 aylık hiö bi sağlık sıkıntımız yok 38+5 doğdum yaptım sezeryanla şimdi 9 aylık canıma ot tıkıyor resmen :)

Makatta çatlak ameliyatı öncesi internette araştırma yaptım.soluğu doktorda aldım ben kansermiyim die:) hiç bir sağlık sorununda internetten bilgi almayın yorumları okumayın...duruşu ters olan birçok doğum yapılıyor.ben ters olduğu için zeka yada başka bir problemi olan çocuk görmedim.üst komşum iki bebeğide ters durduğu için sezeryan oldu.çocuklar zeka küpü maşAllah...

merhaba.

Benim kızım da tersti. Son haftaya kadar olması gereken pozisyona gelir diye bekledik. Olmadı. Ama açıkcası ben bu tür sağlık sorunları olabileceği aklıma gelmediği için önemsememiştim. Çok çok şükür ki sağlıklı kızım. Korkma ve netten de çok araştırma yapma. Zaten artık sona gelmişsin. Canını sıkmaktan başka birşeye yaramaz. Sağlıkla kucağına alacağın güne odaklan, günlerinin tadını çıkar, ileride çok yorulacaksın :)

Benim kızımda tersti. Hiç bir sorun yaşamadık. İnternet=felaket tellalı

Arkadasim subatta dogum yapti. Bebek tersti son ana kadar beklediler. Dogum sancisi basladiginda sezeryana aldilar. Ama bebek coook saglikli. Hatta 30 günlükken basti boyle dimdik durabiliyordu. Birak zeka geriligini 2 ay onden gidiyor zekasi.

Benim eltimin bebegi de ters duruyordu.bir sorun yok cocukta.Dogum zamani yaklasinca duzeliyor diye biliyorum ben.yani doguma yakin tersse bebek donuyor diye duymustum.

Arkadasim subatta dogum yapti. Bebek tersti son ana kadar beklediler. Dogum sancisi basladiginda sezeryana aldilar. Ama bebek coook saglikli. Hatta 30 günlükken basti boyle dimdik durabiliyordu. Birak zeka geriligini 2 ay onden gidiyor zekasi.
Maşallah bebise çok sağol cevap için canim

Benim eltimin bebegi de ters duruyordu.bir sorun yok cocukta.Dogum zamani yaklasinca duzeliyor diye biliyorum ben.yani doguma yakin tersse bebek donuyor diye duymustum.
Zaten sezeryan olacağım insallah sağlıkla dogar bebeklerimiz

Benim kizda tersti hicbiseyi yok hatta bende tersmisim annemi olduruyomusum az daha tabi o zamanllar ultrason falan olmadigi icin yani tersligin bi sikinti yaratabilecegini ilk defa duyuyorum bence takma kafana :KK76::KK15:

Back
X