• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ters çok tedirginimmmmm

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.136
4.252
658
Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.

Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
Merhaba, kuzenim o şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebeği gayet sağlıklı doğdu, kocaman oldu şimdi :) İçini ferah tut.

Canım takma kafaya benim de tanıdıklarım var öyle ters olup doğuran gayet sağlıklı doğdu bebekleri Rabbim seninkinide korusun sıkıntı etme

Canım ne alakası var. İnternetti okuma bence grip yazınca kanser çıkıyor bildiğin gibi. Benim teyzemin de bebeği tersti gayet sağlıklı doğum yaptı. Böyle düşünüp kendini de üzme.

Canım ne alakası var. İnternetti okuma bence grip yazınca kanser çıkıyor bildiğin gibi. Benim teyzemin de bebeği tersti gayet sağlıklı doğum yaptı. Böyle düşünüp kendini de üzme.
Sagol canim cevap icin haklısın ama son zamanlara gelince daha tedirgin oluyor insan

Kendini boşuna korkutuyorsun.34 haftalik hamilesin zaten bebek otuzuncu haftalarda bas asagi durmaya baslar,son haftalarda bile ters donen bebekler var bu çok normal bir durumki sezeryanla doğum olacakmis neden endiseleniyorsun?saydigin hic bir risk saglikli bebeklerde ters durmasindan dolayi kaynaklanmaz...benim gorumcemin uç bebeği de doğumun en basindan beri ters idi en ufak bir problemleri olmadi rahat ol sürekli döner bebisin pozisyonunu degistirir

Kendini boşuna korkutuyorsun.34 haftalik hamilesin zaten bebek otuzuncu haftalarda bas asagi durmaya baslar,son haftalarda bile ters donen bebekler var bu çok normal bir durumki sezeryanla doğum olacakmis neden endiseleniyorsun?saydigin hic bir risk saglikli bebeklerde ters durmasindan dolayi kaynaklanmaz...benim gorumcemin uç bebeği de doğumun en basindan beri ters idi en ufak bir problemleri olmadi rahat ol sürekli döner bebisin pozisyonunu degistirir
Aslında bu hamileligim biraz sıkıntılı geçti onun etkiside var canim kanamalı ve 2 li testim kötü çıktı tekrar testler felan derken yıprandım çok saol canim cevabın için

normal doğum yapıp zeka,kalp sounları olanlarda var :KK51: etkileniyorsanız okumayın netten birşeyler

çocuğun ters olması normal bır durum bence boşuna endişe etmeyın...

Boşa kuruntu yapıyorsun,Allah herşeyi öyle bir düzene oturtmuş ki. Öyle olmasa senin bebeğinde olduğu gibi düz durmasından çok,baş aşağı durmasının sorun olması lazımdı. Sonuçta mantıken kan beynine fışkırır dimi:KK48:

internette her araştırmada hep en kötüleri buluruz
internete göre anın tadını çıkaralım haftaya ölüyoruz
kaç arkadaşım dönmediği için sezeryan oldu problem yaşamadı çok şükür çocuk sağlıklı
son anına kadar dönmeyip son kotrolde dönen ve normal doğan arkadaşımın bebeği var o da sağlıklı çok şükür

şuan çok hassas dönemdesiniz size tavsiyem doktorunuza gücenmeniz
internete bakarsanız gripten zatüre olursunuz :KK39:

hassas dönemde olduğunuzu ve hep en kötüsünü düşündüğünüz dönemde olduğunuzu düşünmeyin içinizi ferah tutun

Benim kizimında kafası yukarıdaydı zorunlu sezeryanla doğmuştu. Hiçbir problem yasamadık gayet sağlıklı doğdu ve büyüdü
İnternette yazan bilgileri okumayın,araştırmayı bırakın lütfen.
Allah sağ salim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Benim kizimında kafası yukarıdaydı zorunlu sezeryanla doğmuştu. Hiçbir problem yasamadık gayet sağlıklı doğdu ve büyüdü
İnternette yazan bilgileri okumayın,araştırmayı bırakın lütfen.
Allah sağ salim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
C okk teşekkür ederim iyiki varsınız herşey gönlünüzce olsun kizlar

Hic bebek ters diye saglik sorunu ile dogani duymadim. Daha 34 haftalik kimi bebek dogumdan hemen once donuyor. Donmezsede sezeryanle aliyorlar sirf size has bi sorun degil bi cok bebek asagiya donmuyor ama gayet saglikli doguyor. Bence internette yazan herseyi ciddiye almayin

Back
X