El hareketleri var ara sira yanimiza gelip beni kaldir diye belirti var oyuncaklar la fazla ilgilenmiyor normal tv film falan seyretmiyor sadece cizgi film istiyor bi soru daha var yani evde hic tv olmamasi mi lazim yada cizgi film olmamasi mi?Komut alıyor fakat dikkatini size yönlendirmiyor. Korktuğunuz ve hemen herkese yapıştırılan o etikette durum daha farklı ilerliyor. Siz tv yi kesin. Ben kaldırdım mesela. Tv yok evde. Oğlumda konuşma gecikmesi vardı. Onun yerine farklı şeyler deneyin. Şimdi o aya ait sevdiği oyuncaklar parmak oyunları ses değişiklikleri falan ilgisini çeker diye düşünüyorum.
Tvnin fişini çekinEl hareketleri var ara sira yanimiza gelip beni kaldir diye belirti var oyuncaklar la fazla ilgilenmiyor normal tv film falan seyretmiyor sadece cizgi film istiyor bi soru daha var yani evde hic tv olmamasi mi lazim yada cizgi film olmamasi mi?
El hareketleri var ara sira yanimiza gelip beni kaldir diye belirti var oyuncaklar la fazla ilgilenmiyor normal tv film falan seyretmiyor sadece cizgi film istiyor bi soru daha var yani evde hic tv olmamasi mi lazim yada cizgi film olmamasi mi?
Tabiki hayir agladikca sakinlesmesi icin bakiyor gunde bi yarim satt falan bakiyor 1 satt1 yaşında çocuk ne kadar tv izleyebilir ki günde ? Hani 10 dk baktı ağladığında tamam da saatlerce mi izliyor ?
Hiç konuşması kelimesi yoksa televizyon telefon tablet hepsini kaldırmanız lazım. Ağlayacak belki ama bu şekilde tüm eğitim hayatını riske atmayın daha çok küçük. Oyun oynayın hatta oyun grubu falan bulursanız ona götürün akranlarıyla bir arada olursa düzelir benceTabiki hayir agladikca sakinlesmesi icin bakiyor gunde bi yarim satt falan bakiyor 1 satt
Konusmasi az bisey var ama anne.baba demedi hicHiç konuşması kelimesi yoksa televizyon telefon tablet hepsini kaldırmanız lazım. Ağlayacak belki ama bu şekilde tüm eğitim hayatını riske atmayın daha çok küçük. Oyun oynayın hatta oyun grubu falan bulursanız ona götürün akranlarıyla bir arada olursa düzelir bence
Ne söylüyor şu an ?Konusmasi az bisey var ama anne.baba demedi hic
Bebek konusmasi haha jaja jejsk nakzhw jajai biseylerBilmiyorum ki dede kaka gaga biseyler
Anne benim oğlum da çok gec soyledi ama baba dede diyordu 1 yaşından önce. 21 aylık su an son 1 aydır anne diyor aktif olarak. Oyun grubuna goturun bol bol dışarı parka falan çıkarın havalar da güzelleşti artık. Orda başka çocuklar görünce değişir. Bir şey istediği zaman hemen yapmayın 5 saniye bekleyin söylemek için çaba sarfetmesine izin verin. Sadece anne baba değil de genel kelime sayısı önemli. Hayvan seslerini falan biliyor mu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?