tatlı şeylere alışmış ondan olabilir.örneğin cici bebe veya tatlı muhallebileri vermeyin.hem sağlıklı da değiller. şekere ihtiyaçları yok verilmemeli zaten meyvelerden doğal glikozu alıyorlar. aç olduğu zamanlarda verin bu yemediklerini bir iki kaşık yesin istemezse zorlamayın.nasıl olsa hemen tekrar acıkacak o zaman da 1-2 kaşık yerse yavaş yavaş tadlara alışmaya başlar.umarım zamanla unutur diğerlerinin tadını.
ama herkes veriyor cici bebe, muhallebi onların çocuklarıda böylemi oluyor? bir iki kaşık yedirmek ne mümkün. bir kaşık versem hemen tükürüyor suratıma püskürtüyor. kuru ekmek veriyorum yiyor, ekmeği çorbaya biraz bandırıp veriyorum onu bile geri püskürtüyor. aç bıraksamda aynı denedim. zaten uyku problemi yaşıyoruz. bir saat uyuyor 2 saat sonra tekrar uykusu geliyor. uykusu geldiği zamanda yemek yedirmek imkansız. aç bırakıp dirensem açlıktan uyumuyorda ağlamaktan şişiyor ozaman.
ama herkes veriyor cici bebe, muhallebi onların çocuklarıda böylemi oluyor? bir iki kaşık yedirmek ne mümkün. bir kaşık versem hemen tükürüyor suratıma püskürtüyor. kuru ekmek veriyorum yiyor, ekmeği çorbaya biraz bandırıp veriyorum onu bile geri püskürtüyor. aç bıraksamda aynı denedim. zaten uyku problemi yaşıyoruz. bir saat uyuyor 2 saat sonra tekrar uykusu geliyor. uykusu geldiği zamanda yemek yedirmek imkansız. aç bırakıp dirensem açlıktan uyumuyorda ağlamaktan şişiyor ozaman.
aynneeeennn offffff....galiba tatlıya birazda ben alıştırdım sebze ve tel şehriyeli tavuk çorbaları yavan gelio almıo..ama bizim baharatlı çorbadan denedim nasıl yiyoama o da yasak .. ben zaten yeni yeni başladım bır ıkı gun bırakıcam ek gıdaları unutmasını sağlayıp 3 4 gun sonra tekrar baslamayı dusunuyorum sil baştan inş. olur..sabır diliyorum bu süreç gerçekten zormuş...farkettimde herseyi tatması için çok acele edıyorum ben bu hale getırdım kızımı sabırla tek tek vermek en iyisi ama anneliğin verdiği heves olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?