8,5 aylık oğlum 3 haftadır sebze yemiyor, çorbada içmiyor. ondan önce yerdi ama ilgisini çekip kandırarak yedirirdim.tatlı şeyleri hep bayıla bayıla yiyor. sabah kahvaltısında cici bebe,yumurta,peynir,pekmez onu seviyor tatlı olduğu için.yoğurduda meyveli yiyor.muhallebiside arının 7 vitaminli 12 mineralli olandan yapıyordum.tadı baya tatlı. onu da severek yiyor.farkettimde sadece tatlı şeyleri seviyor.ben bu çocuğa sebze, et, tavuk vitaminini nasıl aldırabilirim.meyve püreleri, muhallebi derken benmi tatlıya alıştırdım yoksa kendi damak tadımı bu?çok üzülüyorum bu duruma. düzelirmi? yoksa hep böylemi devam edecek.çorbalara tatlı şeyler katmayı da düşündüm ama bu sefer daha çok tatlıya alışır diye denemedim.hergün hevesle çorba pişiriyorum ama bir kaşık bile yemiyor.ağzına veriyorum tadını alınca geri püskürtüyor. dün tarhana çorbasını yedi, peynir falanda seviyor.ama şehriyeli tavuk çorbaları, yayla,mercimek,sebze çorbaları hiçbirini yemiyor.kendi yediklerimizden veriyorum onuda istemiyor.daha sulu, yada daha koyu denedim yine yok.yoğurt kattım yine yok. deliriceemmmm....(((