- Konu Sahibi dahadogurmam12
Darısı başıma inşallahBende senin gibiydim. Bir bakmışım yarın 12 aylık oluyor ve yeniden hamileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başıma inşallahBende senin gibiydim. Bir bakmışım yarın 12 aylık oluyor ve yeniden hamileyim![]()
Maşallah sağlıkla zamanında gelsinler minikler inşallah. Kaç haftalık oldunDarısı başıma inşallahtekrardan hamile olmak bana biraz uzak dursun Allah nasip ederse ikizim olacak
![]()
![]()
Amin teyzesiMaşallah sağlıkla zamanında gelsinler minikler inşallah. Kaç haftalık oldun
Yaa 7.aylıkken başlıyor mu ya8 ay atağı bu kızım yeni atlattı![]()
O günler gelsin aminnnnUyumanız için biraz daha büyümesi lazım diyip çekiliyorum, her ana zombiliği tadıp kesintisiz uyuyabildiği ilk gün sevinçten ağlayacaktırdaha var diyim ben size.
Deneyeceğim2 uyku vakti gelmiş. Sabah 11 ve 15 16 gibide ikinci uykusunu yaptır. Birde bunu dene bakalım. Bizimkide yarın 12 aylık olacak. Gece hala min 10 kere uyanıyor. Bende çözüm bulmuş değilim
Başlayabilir elbette :)Yaa 7.aylıkken başlıyor mu ya![]()
Maşallah sağlıkla zamanında gelsinler minikler inşallah. Kaç haftalık oldunDarısı başıma inşallahtekrardan hamile olmak bana biraz uzak dursun Allah nasip ederse ikizim olacak
![]()
![]()
Maşallah. Muhtemelen ekim yada Kasım annesi olacaksın. Ama muhtemelen ikizler 40 haftayi doldurulmuyor. O yüzden ekim 2025 anneleri topigine eklenebilirsin bir sürü hamile kadınlar var bizim gibi. Bende 10+2 hamileyim ekim olcak dogumum inşallah ama sezeryan olduğu için eylül de olabilirAmin teyzesi.Daha yolun çok başındayız 5+4 . Sağ salim kalplerini bi duyalım inşallah
![]()
Maşallah.Allah bebişinizi Sağ salim doğurmayı büyütmeyi nasip etsin.çift yumurta ikizi olunca daha çok korkuyorum ayrı ayrı rahimde büyüyorlar. 2 gündür kasık ağrım var . Sanki tutunma ağrısını yaşıyor gibiyim . Dün kahve rengi lekelenmem oldu. Biraz korktum açıkcası.çok korkuyorum ilk bebeğimin de kalbini duyamadım gelişimi durmuştu. Aynı şeyi yaşamanın korkusu var üzerimdeMaşallah sağlıkla zamanında gelsinler minikler inşallah. Kaç haftalık oldun
Maşallah. Muhtemelen ekim yada Kasım annesi olacaksın. Ama muhtemelen ikizler 40 haftayi doldurulmuyor. O yüzden ekim 2025 anneleri topigine eklenebilirsin bir sürü hamile kadınlar var bizim gibi. Bende 10+2 hamileyim ekim olcak dogumum inşallah ama sezeryan olduğu için eylül de olabilir