bebeğim sürekli huzursuz...

mehberalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
106
1
46
Ankara
ayın 9 unda 4 aylık olacak bir kızım varr doğduğundan beri çok huzursuz öncelerde kucakta duruyordu şimdi ne yapsak nafile hiçbirşey fayda etmiyor çok bunalıyorum yanımda yardımcı hiçkimsem yok doğru düzgün uykusuda yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ben artık delirmek üzereyim ne olur bir akıl verin bana....

seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım ama şükür geçti 7 aylık oldu şimdi..çok zor bi süreç ama ben ne yaptıysam kar etmedi kendi kendine zaman içerisinde düzeldi..biz araba koltuğuna koyup evin içinde dolaştırıyorduk ya da oto koltuğunu dizime koyup zıolatıyordum o zaman susuyordu bacaklarım morarmıştı o yüzden eşim kaç kere belini ağrıttı=(((uyku sorununa gelince benim ki gece hiç uyumuyordu sabah 9 da hatta öğlen 12 de uyuduğunu biliyorum ve inan hiç bir çözümü yok..anasonlar rezenelr gece çayları hiçbi işe yaramadı benimkinde bende vazgeçmiştim zaten oturuyordum sabaha kadar tabi psikolojim berbattı..ama bi 15 gün önce kendiliğinden 10.30 uyudu inanamadık ve şu an 12 gibi falan uyuyor..ama dediğim gibi aniden kendiliğinden oldu=)gece uykusuna geçmesine yakın 4-5 saat öncesi yani uyumasına izin verme gezdir evin içinde oyna şarkı söyle ama uyutma sakın biz şimdi öyle yapıyoruz huzurlanıyor ama uyusa bu sefer gece uyumaz o yüzden..valla allah yardımcın olsun çok çektiğim için biliyorum ama sabredeceksin gün gelecek aniden düzelecek inşallah seninkide

senın adına sevındım canım ben neler neler denıyorum olmuyor dedıgın gıbı psıkolojım cok bozuk evde hıcbısı yapamıyorum afedersın wc ye bıle ya 10 sn durmuyor 6 yasında bır oğlum daha war odahada beterıydı bunun tam yasına gırdı duzeldı ıkıncı ole olmaz dedım dedıler ama aynen oldu umudum yasından once duzene gırmesı Allah ın iznıyle

canım allah yardımcın olsun. bi rahatsızlığı vardır herhalde. benim bebeğimde 6ayı geçti. huzursuzluk yapmaya başladımmı biraz sırt üztü yatırırım, olmadı altını açarım, olmadı biraz gıdıklarım öperim, olmadı evde gezdiririm aynaya baktırırım, oyuncakla oynatmaya çalışırım ve mutlaka birinden hoşlanır ve rahatlar.( eğer ilgi istiyorsa tabi)

bi rahatsızlığı varsa yani sindirimden falan hemen 1çay kaşığı kimyona, 1 çay bardağı su koyar bi taşım kaynatırım ve soğuyunca 1 tatlı kaşığı suyundan içiririm. ve anında rahatlatır. benim tecrübelerim bunlar

ayrıca her gün aynı zamanda aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum. mesela sabah birlikte biraz yatarız biz kahvaltı yaparken bebeğim mama sandalyesinde oynar babamız gider, ben bebeğimi alır biraz oynarım sonra öğlen 12 gibi uykusu gelir yatar kalkınca meyve veririm oturur sıkılınca oynarız falan sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışırım.

allah yardım etsin hepimize küçük bebeği olanlara zor.

canım ılgın ıcın tesekkur edıyorum bugun dr a goturdum artık dayanamadım bısımı var dıe bırazda ates vardı ıdrar yolları enfeksıyonu labılır dedı dr genelde gızlı seyıredermıs bu kız cocuklarında bakalım sonuc ne gelecek belkıde ondan bukadar huysuzlandı cocuk anlamadımkı

iyi yapmışsın canım dr a götürmekle.. bi rahatsızlığı varki huzursuzlanıyordur.. inşallah bişey çıkmaz canım inşallah huzura kavuşur bebişin

sonuçları çıktı çok sukur bırseyı yokmus huysuzlugundan yapıyor demekkı

mrb canm geçmiş olsun çok şükür ki tahlilleri temiz çıkmış.benm oğlumda aynıydı.gerçi sende diğer çocuğundan tecrübelisin ama bu huzursuzluğu geçmesi için en başta zamana ihtiyaç var.ben hep kendimi büyünce düzelecek diye sakinleştirdim,yoksa dediğin gibi kafayı yiyecektim.zaten sen gerildikçe bebek daha da kötü oluyor.bizim 6 aylık olana kadar gaz sorunu geçmedi bende neler denedim.biz en son nurse harveys diye bi ilaç kullandık yalnız biz eczacı tavsiyesiyle aldık sen dr sor isteresn.biz bu ilacı kullandıktan sonra rahatladık ama benm oğlum 10 aylık oldu arada oluyor huzursuzluğu.uykusu için canm akşamları banyo yaptırmanın ben çok faydasını gördüm.her akşam yaptırıyordum.inş en kısa zamanda düzelir kızını çok öptüm

mukeyyif arkadasım ılgın ıcın tsk ederım canım aynı surubu bende kullanıyorum bı 15 gun ara verdım ondan oldu galıba bızde banyo bazen ıse yarıyor bazen degıl ama oyle boyle buyuycekler ıste canları sağolsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…