hüngür hüngür ağlarken yazacak bir şey bulamıyorum,Allahım sana ve eşine dayanma gücü versin...Allah kimseye evlat acısı göstermesin...ablam da bebeğini kaybetmişti,çok üzüldü çok ağladı...annem hep dua etti bir daha evladı olsun da acısı dinsin diye...senesine oğlu oldu,şimdi liseye giden kocaman delikanlı...rabbim sana da yeni,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin....suyun da cennette sizi beklesin inşallah...
Allah sabırlar versin diyerek başlamak istiyorum,özgenin arkadaşıyım odnan duyduk üzüldükSeni çok iyi anlayabiliyorum benimde 1 günlük bebeğim vefat etti,seninki daha acı biliyorum üzülme demeyeceğim sana bana üzülme dediklerinde çok sinirlenirdim,ama bundada bir hayır olduğuna inanmalıyız çünkü Rabbimin sevdiği bir kul olduğun için seni belkide daha büyük bir acıdan kurtardı,İnşallah sana şefaatçi olacak seni cennet kapısında bekleyecek ona gir denildiğinde annemi almadan girmem diyecek güzel bir kızın var ! İsmini duyunca dahada duygulandım çünki öyle güzel bir isim vermişsinki peygamber efendimizin vefat eden kzıının adıda kevserdi ve o cennete bir havuz oldu müminler ahirette o havuzun başında toplanacaklar.
Uzatmak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim geçicek,gerçekten geçicek inan bana geçicek,bak şimdi 21 aylık bir kızım daha var,diğer bebeğim yinede aklıma geliyor mesela şuanda geldi belkide biraz ağladım ama eskisi kadar içim yanarak değil,çokca sabır çek inşallah daha güzel günler senin olacak ve kevser su'nun bir kızkardeşi daha olacak.
Allah razı olsun,acım azalır inş.,ilacların etkısı gecınce mahvoluyorum,aklımdan cıkmıyor,içim yanıyor yürümek istiyorumm bitmeyen bır yoldaa,yollar bıtmesinnn,yavrum nefesım beklenmedık bır anda acı bırsekılde gıtttıı,düşündükce kafayı yememek ımkansız, inşallah bıran önce yenıden yavrularım olsun,dua edin lütfen,günler gectıkce daha cok acım artmasından korkuyorum cunku hala ınanamıyorum yokluğuna...zaman gectıkce daha cok bellı olacak((((((
Allah razı olsun,acım azalır inş.,ilacların etkısı gecınce mahvoluyorum,aklımdan cıkmıyor,içim yanıyor yürümek istiyorumm bitmeyen bır yoldaa,yollar bıtmesinnn,yavrum nefesım beklenmedık bır anda acı bırsekılde gıtttıı,düşündükce kafayı yememek ımkansız, inşallah bıran önce yenıden yavrularım olsun,dua edin lütfen,günler gectıkce daha cok acım artmasından korkuyorum cunku hala ınanamıyorum yokluğuna...zaman gectıkce daha cok bellı olacak((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?