canım benim rüyada buluşup hasret gidermişsinizbugun o kadar güzel bir gün ki,yavrumu rüyamda gördüm,evime misafir olarak gelmiş,saatlerce kucağımda oturdu,öptüm öptüm öptüm saatlerce öptüm sarıldım kokladım,tıpkı gerçek gibiydi,kocaman olmuş,iki kat şişman olmuş:)
canım benim rüyada buluşup hasret gidermişsinizRabbim bol bol rüyalarda buluşmayı nasip etsin
çok sevindim canım benim bende rüyamda gördüğümde çok mutlu oluyorumaminnnn,inşallah canım o kadar iyi geldi ki bana ,bugun daha bi huzurluyum,bu bile yetti o kadar özlemişim ki rahatladım
çok sevindim canım benim bende rüyamda gördüğümde çok mutlu oluyorumbol bol Rabbime dua ediyorum rüyamda görmeyi nasip eyle canım ablacığımı diye seni çok iyi anlıyorum huzurun daim olsun inşallah
ahh canım kıyamam sana..Rabbim sana güç kuvvet versin...çok üzüldümmm..
suyun güzel annesiii..
ben de dün gece annemi rüyamda gördüm.. hatta bikaçkere gördüm.. bi keresinde hastanedeydi, doktorlar, hastane, ilaçlar vs.. ve annem kötüydü..
diğer rüyamda da, annemin kucağına yatmış, onsuz ne kadar kötü günler yaşadığımı anlatıyordum.. ardından annem kucağında bana sarıldı, alnımdan öptü bikaçkere..
ve nasıl bi histi biliyo musun.. insan rüyadan uyanır da, o rüyanın sanki gerçek olduğu hissine kapılır ya, aynen öle canım..
resmen öptüğü esnada alnımda ıslaklık hissettim rüyada.. o derece hissettim yani.. keşke gerçek olsaydı...
kardeşim Allah sabırlar versin sana. sözün bittiği yerdeyim şu anda. Allah'ım tez zamanda sana bebişler verir inşallah. tabi ki Su'nun yerini tutmaz ama acını dindirir biraz da olsa.
tesekkurler
canım benım ilk zamanlar bende kızımı hep hastene köşelerinde hasta ölmek üzere görüyordum acımız taze oldugu için bu tür rüyalar normal...
son halleri hep aklında bu yüzden bilinç altına hasta şeklinde yerleştiği için rüyanda bu şekilde gördün...
diğer rüyan ise ahh doğrudur canım,inşallah ANNECİĞİNİ hep rüyalarında görüp özlem giderirsin
Allahım sabrını versin
şimdi netten baktım ;
Gördüğümüz rüyaları kaynakları bakımından üç grubta toplayabiliriz:
1. Rahmanî
2. Nefsanî
3. Şeytanî
Bunlardan nefsanî rüya, ya geçmişe dair hatıraların, veya kişinin arzu ettiği şeylerin görülmesidir. Şeytanî rü'ya, şeytanın telkîniyle görülen rüyalardır. Rahmanî rüya ise, ya doğrudan doğruya Allah tarafından veya melek vasıtasıyla kalbe yansıyan ve gaybî manaları taşıyan rüyalardır. Bizim asıl olarak üzerinde duracağımız, Rahmanî rüyalar kısmı olacaktır. Rü'yanın bu kısmına "sadık rüya" veya "salih rüya" da denilmektedir.
yani rüyalarda gerçek olabiliyor
Kardeşim başın sağolsun gerçekten diyecek bir laf yok.Minik güzel Su ya Allahtan rahmet , başta sana ve eşine sabırlar diliyorum.İnan şu an o kadar üzgünüm ki başkada hiçbirşey yazamıyorum...
inşallah sende SUyu rüyanda sık sık görüp hasret giderirsin canım.. insan böle rüyalar görünce az da olsa acısı hafifliyor gibi.. acaba hasret mi gideriyorlar bizlerle..
tabikide onlarda bize doyamadı ,özlediğimiz kadar özleniyoruz..inşallah hep rüyalarda buluşuruz
Canimmm senin de basin sagolsun..senin acina da katiliyorummmm..cok uzuldum ama elden ne gelir kii..allahim hic kimseye kimsenin acisini gstermesin insallahsuyun güzel annesiii..
ben de dün gece annemi rüyamda gördüm.. hatta bikaçkere gördüm.. bi keresinde hastanedeydi, doktorlar, hastane, ilaçlar vs.. ve annem kötüydü..
diğer rüyamda da, annemin kucağına yatmış, onsuz ne kadar kötü günler yaşadığımı anlatıyordum.. ardından annem kucağında bana sarıldı, alnımdan öptü bikaçkere..
ve nasıl bi histi biliyo musun.. insan rüyadan uyanır da, o rüyanın sanki gerçek olduğu hissine kapılır ya, aynen öle canım..
resmen öptüğü esnada alnımda ıslaklık hissettim rüyada.. o derece hissettim yani.. keşke gerçek olsaydı...
teşekkurler ,melek kızımı asla unutamam,acısı hep yüreğimde bitmeyen özlem olarak kalacak kalbimde,inşallah kardeşleriyle avunurum
eşin öldüğünde adın dul oluyor, annen-baban öldüğünde öksüz-yetim oluyorsun.
ama bu acının bir adı bile yok.
bu acının Allah katında Yeri var bitanem Rabbimizin meleğinin annesisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?