inş. canım azalır,ama yoklugu daha cok bellı olmaya basladıözluyorum elımde degıl
estağfurullah seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum ne desem boş tesellisi zor.yutkunamıyorum üzüntüden gözyaşlarımdan monitör ün ekranının göremiyorum.ama bi gerçek var o gerçeği kabullenemesem de bi gerçekölüm hepimize erken yada geç ama ne mutlu bi melek annesisin ve engüzel yerde cennette.keşke elimizden birşey gelse.rabbim sana ve eşine sağlık versin.
bazi anlar vardirki dunya dursun istersin,her olum erkendir ve aci verir bende seninle benzer bir aciyi yasadim,9 senelik evliyim ve defalarca tup bebek yaptirdim,nihayet 4.denememde tutmustu dunyalar benim oldu bulutlardaydim sanki,karnim hergun buyuyor ve buda hayatimda yasamadigim bi mutluluk veriyordu ,hersey yolunda giderken 26.haftada bebegimin tekmelerini hissetmemeye basladim,hemen doktoruma gittim,ama sadece icim rahatlasin diye gule oynaya gittim efham yapiyorum dedim kendi kendime,maalesf oyle degildi,hemen sezeryana aldilar,900 gr olarak dogdu oglum kucucuktu ve kalbi hala atiyordu annesi icin. Bir gun cirpindi bebegim benim icin ama olmadi kaybettim onu,hayallerim,umutlarim,emeklerim hepsi iki gun icinde elimden ucuverdi,ondan sonra 3 sefer daha tup bebek yaptirdim ama olmadi,yeri dolmadikca bu aci ve ozlem bitmeyecek benim icin ama rabbime inancim bitmedikce umudum bitmeyecek sende inancina sigin elbet rabbim bizim icin en iyisini en dogrusunu bilir
ben sadece yazını okurken içim öyle bir yandıki sanki bir el kalbimi sıkıyor gözlerimden yaşlar umarsızca akıyor :2:
Allahım sana sabırların en büyüğünü versin canım
Allahım yeni bir evlatla acını azaltsın bir dahada evlat acısı yaşatmasın sana
kızlarımız aynı zamanlarda doğmuş kardeşim, o yüzden acını biraz olsun anlayabiliyorum.Allahım sana dayanma gücü versin, sen ne kadar inançlı bir kadınsın Allah çektiğin bu acıların mükafatını versin inşallah yavrunla cennette kavuşursunuz. kaza ve kaderin önüne geçemiyoruz maalesef. daha bir aylıkken kevser su gibi çok hareketli olan kızım çok yüksek olan karyoladan düştü insan öyle birşey olacağına ihtimal bile vermiyor. kısa süreli şuur kaybı yaşadı dr herşey olabilir dedi ve olabilirdide ama Allah canını bağışlamış onun. senin meleğini ise Allah çok sevmiş ve yanına almış. gerçekten kaza ve kaderin önüne geçilmiyor. Allah çok değerli kullarını böyle acılarla sınarmış ama bunların sonu cennet. inşallah seni daha da çok üzmemişimdir allaha emanet ol kardeşim(
çok iyi anlıyorum kuzum, benim bebeklerim düşmüştü ikizdi baygındım atmışlar kuzularımın bedenlerini ,hala kahroluyorum çöpe gitti diyorum ne vardı sanki bana verseydiler gömerdim diye ama yo atmışlar, sen hiç olmassa nerde oldunu biliyorsun gidiyorsun yanında 3 aylıktılar ben bile unutamıyorum senmi unutacaksın kuzum sabır rabbim şu mubarek 3 aylar hürmetine sana bol bolll sabır versin rabbim
Allahım senın kızına uzun ömürler versin inşallah...bak karyoladan düşmüş birsey olamamış koruyan Allah koruyor,benım bebeğimde son günlerde hep kayıyordu bu yüzden onu odasında büyük karyolasında yatırmaya karar vermiştik,ben o gün süngerinin naylonunu yırttım çarşaflarını gündüzden yıkamıştım zaten kurumuşlardı serdim süngerinin üstüne tertemız,ama o gün kısmet olmadı yatmak................................
yavrumla cennette buluşucaz inşallah
meleğinin ömrü bu kadarmış alınyazısı buymuş. o 4 aylık bir misafir olarak gelmiş zaten bu dünyaya. belkide annesine öbür dünyada şefaatçi olmak için doğmuş bir melekti o. bir söz var ya hani " biz bu dünyada yaşamıyoruz sadece dünyadan geçiyoruz" diye. hepimizin birgün gideceği hakiki dünya orası canım. sadece oyalanıyoruz bu dünyada ve günahlar işliyoruz maalesef. senin meleğin ne şanslıki hiç günahsız tertemiz cenneti kazandı. biz ise yaptığımız herşeyin hesabını vereceğiz. ve sende bu çektiğin acının mükafatı olarak inşallah cennetini garantiledin arkadaşım. ben buna tüm kalbimle inanıyorum.. inşallah en kısa zamanda yeniden bir yavrun olur acın asla unutulmaz ama biraz olsun közlenir belki. Allahım sana başka acı vermesin.
buraya yazmadan buraya bakmadan duramıyorum inan bütün gün bütün gece aklımdasın. sanki sen bir yakınnımmışsın kevserde yiğenimmiş gibi sürekli bunu düşünüyorum. Allaha sana sabır ve yaşama amacı vermesi için dua ediyorum. uzun zamandır hiçbirşey beni bu kadar derinden etkilememişti. sen çok mükemmel bir annesin sürekli kızın için açtığın konuları takip ediyordum. benim gibi kızının üstüne titreyen ne kadar özenli bir anne diye düşünüyordum... keşke yakın otursaydıkk keşke sana ufacıkta olsa bir yardımım dokunabilseydi.... elimden birşey gelse seve seve yapardımmm.
arkadasim Allah sana sabirlarin en buyugunu versin insallah seninde dedigin gibi bebegi sehit oldu onun dua ya ihtiyaci yok,ama ben senin hep duacin olacagim
Allah ik size en kisa zamanda saglikli,hayirli,uzun omurlu evlatlar nasip etsin(kendim icinde kep boyle dua ediyordum)
teşekkür ederim Allahım gönlüne göre versin,sizlerin bu sözlerıyle ayakta duruyorum tek başıma atlatamıyacaktım,amacım sizleri üzmek değil,meleğimin alınyazısı buymuş ,şefaatci oldu kendini anne babası için feda etti,ahh teyzeleri birde tanısaydınız varya düşünemıyorum sızlerı ,kızımı görmeden sevdiniz ve onun adına üzüldünüz,rahmetli kızım...
inşallah arkadaşım yenıden evladım olunca bu acı azalır mı kii....
kızımı öyle cok sevıyorduk ki babasıda Allah ondan razı olsun cok ıyı babalık yaptı..
teşekkür ederım canım tekrardan yanımda olman bıle bu msjı yazman dahi bana yetıyor ,mutluluk verıyor ınan,toparlayamadım sozlerı kusura bakma canım,Allah evlatlarınla bırlıkte uzun ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?