• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

nasıl üzgünüm nasıl üzgünüm anlatamam
allah yar ve yardımcınız olsun..

bir anne olarak okuyunca yüreğim sılzadı o acıyı bır parçaada olsa hissettım.ALLAH sabır versın size.kızınız size şefeatçi olacak inşallah.

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

güzel arkadaşım bitanem o cenette şuan geçecek bitanem, zamanla acın hafifleyecek tabikide unutmayacaksın, unut demek vicdansızlıktır ama acın hafifleyecek aklına düşecek bazen için yanacak ama gececek bitanem bol bol dua et rabbim bu acıyı yaşattıysa sabrınıda verecek, kuzum benim seni seviyoruz ne zaman sıkılırsan ara bizi hep yanındayız bunu bil

canım arkadaşım şuan kalbim nasıl bir acıyla doldu anlatamam nefes alamıyorum şuan inan..

bende kızımı 2 ay önce kollarımda kaybettim..bilirim anlarım..nefes almak istersin alamazsın duymak görmek istersin yapamazsın...ama sana tüm içtenliğimle şunu söylemek isterim o senin şefaatçin.o seni cennetin kapısında beklemeye başladı bile.ne mutlu bizlere meleklerimiz var inan onlar çok ama çok iyi bir yerde.inan bizler allahın sevgili kullarıyız.

sakın içine atma çık dışarı bağır haykır yeter ki içine atma..

allah sabır versin..ki inan veriyor..

seninde başın sağ olsun canım rabbim size sabır versin:(

Söylenecek söz, konuşacak laf bulamıyorum. Allah rahmet eylesin arkadaşım. Allah'ım sabırlar versin sana. Biliyorum hiçbir söz acını dindirmeyecek, zaman gerek. Seni tanımasamda acını taaa içimde yaşıyorum. Allah'ım sana yeniden evlatlar versin. Meleğin cennetin en güzel köşesinden sana gülümsüyor...

rabbim sana sabır versin, acını hafifletsin inşallah

allah sabır versin kardeşim acını paylaşıyorum senin 1 tane benim 3 tane vefat etti 2 oglum 1 kızım öldü kızımın senesi geliyo rabbimden geldi rabbime gitti elimizden birşey gelmiyo malesef inan yazdıklarını okurken gözlerim doldu allahım sabır versin bizim gibi melek annelerine :14::14::14::14::14:rabbim bir daha yaşatmasın işşallah :14::14::14:bennim sütlerimde boşa gitti ama sabun koy gögüslerine benimkileri öyle kesti kaynanam

Son düzenleme:
dün bu olayı okuduktan sonra akşam evde hiç aklımdan çıkmadı. hatta eşimede anlattım böyle böyle olmuş diye. oda 4 aylık bir çocuk kendini nefessiz bırakacak şekilde nasıl sıkabilir bir poşeti, annesi babası başka hiçbir ihtimali düşünmemiş mi acaba dedi. açıkçası benimde aklıma geldi bu ama dile getirmek istemedim. bir arkadaş da böyle bir yorum yapmış gerçekten hala aklım almıyo.

allahım bunu nasıl bir acıdır nasıl dayanılır bilmiyorum ama duacıyım senin için arkadaşım, kendimi senin yerine koydum da... yazdıklarını okurken hissettiklerim beni bağıra bağıra ağlatmaya yetti, allahım sana sabır versin arkadaşım başın sağolsun..

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
Allahım sana sabırlar versin canım...gerçekten kelimelerle bu acının tarifi asla yapılamaz...okuyunca çok üzüldüm..ne yazacağımı bile bilemiyorum...kelimeler yetmiyor çünkü...yürekten sabır diliyorum...:nazar::43::43::43::43::43::43:

Basin sagolsun allahim sana sabir versin bizde anneyix seni cok iyi anliyoruz. Senin icin dua edicem allahim accini dindirsin.unutma bu dunyada hepimiz geciciyiz asil daim olan orasi.

canım başınız saolsun rabbim rahmet eylesin sizlerede bol sabır versin inşallah inan boğazım düğümlendi inan daha diyecek kelime bulamıyorum rabbim yardımcın olsun inş

canım başın sağ olsun gerçekten çok acı Allah size sabır versin inşallah cennette yine beraber olursunuz:43::43::43::43:

insallah hersey zamanla dinecek ve yoluna girecek insallah cok zor yasadıgınız ama dua ederek insallah gönlünüz ferahlar RABBIM EŞİNİZE AİLENIZE HUZUR SAĞLIK SIHAT VE YENIDEN UZUN ÖMÜRLÜ Bİ EVLAT VERSIN INSALLAH.

konuna girip çıkıyorum yazdıklarını okuyorum ama sana bir türlü cvp veremiyorum arkadaşım. ne denir ne söylenir bulamıyorum. acını taa içimde hissettim inan. allahım sana gani gani sabır versin. 8 haftalık bir düşük yaptığımda keşfetmiştim burayı. o zaman acım bana o kadar büyük geliyordu ki anlatamam. ama sonra burada yazılanları okuyunca insanlar 9 ay taşıdıkları kokladıkları emzirdikleri uyuttukları yavruları kaybetmiş senin acın onlarınkinin yanında ne ki dedim kendime. acım geçmedi tabi ama allahıma şükrettim beni daha büyük imtihanlarla sınamadığı için. sana bol sabır bol dayanma gücü versin rabbim.tabi eşinede tüm ailenede. inşallah hayırlı zamanda tekrar bir evlat verir sana alllahım acın dinmez ama hafifler. onu ikisi içinde basarsın bağrına.

Canım acını yürekten paylaşıyorum. Öyle yürekten dua ediyorum ki senin için, Rabbim sabırların en büyüğünü versin sana. Bu kadar büyük bir acıya hiç isyan etmeden üzüntünü paylaşmıssın ya, Allahım, meleğinin acısını hafifletip, ikincinin sevinciyle taçlandırsın inşallah. Çok üzgünüm gerçekten...

öncelikle acımı yürekten paylaştığınızı biliyorum,sizlerde çok üzüldünüz,ahhhh teyzeleri bir görseydiniz yavrumu dayanamazdınız,Allahım resmen melek olarak yaratmış onu,bu dünyalık değildi resmen,bambaşkaydı,otopsi icin giren savcı incelemiş,cok otopsiye girdim ama hiç böyle bır bebek görmedim demiş,yıkayan hocalar nazardan çatlamış bu cocuk demişler,yavrum melektiiii uctu gitti ama doyamadık....

aniden acı bir şekılde kaybettık o sahne hic aklımdan cıkmıcak sizler hic görmedınız nasıl vefaat ettıgını bılmeden öyle derınden üzüldünüz kı buda Alahın bır hıkmetı işte,herkesi üzdü, keske böyle olmasaydı...

güzellll meleğimme maaşallah Kevser SU yuma

Allahım sizlere böyle bır acı tattırmasın...

Back