bebeğim şehit oldu

Melek annesi, Rabbim sana ve eşine sabırların en büyüğünü versin. meleğin seni cennetin kapısında bekleyecek, sana şefaatçi olacak. Güzel mevlam, sana sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

meleğin sana şefaatçi olacak üzülme arkadaşım gözyaşınla yattıgı yeri su da bırakma

adı gibi yattıgı yerde yaşasın ...başınız sağ olsun allahım acını dindirsin

Boyle durumlarda ne desek anlamsiz, ama Allah sabir versin cok uzuldum kelimeler bogazima dugumlendi
Basiniz sagolsun

canım acını daha fazla arttırmak istemiyorum ama gerçekten bebeğin o kadar güzel o kadar tatlıydı hocalar doğru söylemiş nazardan çatlamış resmen
rabbim sana sabır versin

allahım sabır versin başın sağolsun şuan ağlamaktan yazıcak bişey bulamadım allahım yardımcın olsun yanında olsun.derdini veren rabbim dermanını da versin inş.

sizinde başınız sağolsun.. çok zor Rabbim yar ve yardımcını zolsunn

başınız sağolsun..gözyaşları içinde okudum, allah size sabırların en büyüğünü versin, inşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur

canım acını daha fazla arttırmak istemiyorum ama gerçekten bebeğin o kadar güzel o kadar tatlıydı hocalar doğru söylemiş nazardan çatlamış resmen
rabbim sana sabır versin

sende meleğimi gördün mü teyzesi,onu çoooooooooooookkkkk özlüyorum,hayatım manasını yitirdi sankiiii.... evlatlarınıza her fırsatta sıkıca sarılın hep öpüp koklayınnn...

benım bebeğim son zamanlarda çok garipti acayip bir büyüme olmuştu,toprağına yaşıyormus meğersem,hiççç ama hiç uyumak istemıyordu,yalnız kalmak hic istemıyordu ,sabahlara kadar karşısında dill dökülmesini isterdi,ben anlayamadım ,doktorlara götürdüm hiçbirşeyı yok dediler,meğer annem bize doyamıyormuş,yanımızdan hıc ayrılmak istemıyormus:..............(

allah yardımcın olsun gamzecımm cok zorr yazını okudukça o güzel kızının resmını gördukce içim parçalanıyorr hepimiz anneyızz senın kadar acı cekmesektee cok üzülüyoruzz senın acını tazelemek ıstemem ama bırıı f.......ceye poşetle dıye yazmıştı doğrulugu nedır bılmıyorumm amaben dahil olmak uzere bı yerden geldığımızde ellerımız dolu gelıp o yorgunlukla bebeği bırakıpp yanınada bırakabiliryoruzz yada elıne verıyoruzz kaza iştee ben senı okuduktan sonra daha dıkkatlı olmaya calışıyorumm benımde 4 aylık yavrum varr insan herkesten her olaydan bişeyler katıyor kendıne eger senı yazdıklarımla uzduysem şimdiden bınlerce kere ozur dılıyorumm allahtan sabır diliyorumm

msjını okuyunca elım ayagım koy verdı,hep yazmak ıstedım ama nasıl oldugunu yazamadım,ciğerlerım parcalanıyor,ben hep ağlıyorummmmmmmm,göğüslerim sızlıyor suan dahiii:.............(

ne yazağımı inan bilemiyorum.
göz yaşlarına boğuldum..
RABBİm sabırlar versin inşallahh...

Allahım dayanma gücü versin inş.
kolay değil evlat acısı çekiyorsunuz,ağlayabilirsiniz,ağlamak rahatlatır sizi.bebeğinize zararı olmazmış ağlamanın sadece isyan ederek ağlamanın zararı varmış.efendimiz hz. Muhammed oğlu bebekken ölünce kucağına basıp ağlamış ağlamış...sizin sözlerinizde isyan yok,Allahın hediyesi o verdi o aldı.ahirette ya rabbi ben cennetteyim beni dünyada anne ve babamdan ayırdın şimdi ayırma diyecekmiş bebekler ve Allahım da cennetine alacakmış anne babasını.Allahım dayanma gücü versin inş.
başınız sağolsun

canım başın sağolsun rabbim dayanma gücü sabrı versin .çok zor çok ... diyecek teselli edecek söz yok .. şu an pek çok kk annesi ne kadar boş şeyleri kafaya takıp üzüldüğünü farketti .. bunlardan bir tanesi de bendim.. burayı okumadan önce oğluma sınava çalışmıyor diye kızmıştım.. acını okudum kendime çok kızdım . gittim oğlumu öptüm . iyi alacaksın yavrum inşallah canın saolsun yeter ki dedim .. rabbim sabır versin canım benim

Son düzenleme:

canim benim ya nasil guzel bir bebekmis Melek Su masallah, bende cok inanirim nazara gercekden, nazara gitmis canim benim.Nur icinde yatsin. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin...

Kelimeler kifayetsiz.. Daha anne degilim belki ama gozumden akan yasa engel olamadim. Cennet melegi artik o. Allah cennetinde kavustursun sizi. Zaman her seye ilac, unutturmaz ama alistirir.
İnsallah yeniden bebeginiz oldugunu da okuyacagiz.

ne yazacağımı bilmedim keşke senin için birşeyler yapabilseydim ama Rabbim sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elimden...İnşallah çok istediğin ikinci bebeğine en yakın zamanda kavuşursun...

Başınız sağolsun.Rabbim acınızı dindirsin sabır ve selamet versin size...Nasıl üzüldüğümü anlatamam şu anda herşeyde vardır bir hikmet bize düşen sadece sabretmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…