bebeğim şehit oldu

Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü acıyı vermezmiş tatlım, vardır bununda bir nedeni allah sana eşine ve ilerde olacak çocuklarınıza sağlık versin... Acını derinden hissediyorum 8 aylık oğlum var ama sabır et canım sabır, peygamber efendimizde bütün çocuklarının ölümünü görmüş... böyle düşün ve acını bir nebzede olsa hafifletmeye çalış.

Başınız sağolsun... Meleğin seni bekleyecek.

inan ne diyeceğimi ne yazacagımı bilemedim okurken boğazım düğümlendim gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim sabrını arttırsın. evladın şefaatcin olsun. umarım isyan etmemişsindir. Rabbimden emanet bize evlatlarımızemanetini aldı ne diyebilirizki. Rabbim acını dindirsin. kelimelere dökemiyorum duygularımı ama Rabbim sabrını arttırsın yar ve yardımcın olsun inşallahh

Son düzenleme:
anne olmadan önce bunu okusaydım üzülürdüm gerçekten ama şimdi acını o kdr derinden hissettmki hüngür hüngür ağlıyorm..yüreğime işledi acısı..ya inanırmısın dizlerimi döve döve ağladım çok etkilendim söylicek sözde bulamıyorm ne söylesek boş..sadece şunu bil her namazımda sna dua etcem Rabbim sabrını versin diye..snde bilki bu katlanılmaz acıya boyun eğerek ses çıkarmayarak cennetini kazanıyosun ve bu dğnya 3 günlük dünya a demeden zaman akıp gidiyo hepimiz asıl mekanımıza gittiğimizde yavrun sni orda bekliyo olcak mükafatıyla birlkte..

Acını paylaşıyoruz... Allah sana ve ailene sabır versin...

çok şey söylenebilecek ama hiç biri fayda edilmeyecek bir durum, çok üzüldüm rabbim sabrını versin, cennette buluştursun sizleri dualarım sizlerle

rabbim sana sabırlar versin çok zor diyecek birşey bulamıyorum..Allahın takdiri böyleymiş elden ne gelir..hepimiz emanetiz bu dünyada...sabrının mükafatını fazlasıyla verecektir rabbim..

göz yaşlarım sel oldu.Allahım onu cennetine aldı.seni kaşılayacak.bende 20 yaşında su gibi kız kardeşimi ani bir hastalıkla kaybettim.acısı hiç geçmeyecek ama bu bir imtihan.allah yüzünün akıyla çıkarsın.

dün gece okudum konunu..bütün gece aklımdaydı..gece kalkıp kalkıp oğluma baktım...seni düşündüm..senin ne halde olduğunu düşündüm..mahvoldum..seni tanımayan birisi olarak bu kadar etkilendiysem,seni yaşayan olarak hiç düşünemiyorum...bütün kk kadınlarını ağlamaktan mahvettin....allah sana sabır versin....

Allah sabıların en büyüğünü versin inşAllah... en yakın zamanda da sağlıklı bir gebelik nasib etsin, yeniden minik bir yavruyla evinizi şenlendirsin, sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı bir evlada kavuşun inşaAllah..

Rabbim kimseye göstermesin.diğer alemde kavuşursun yavruna inşallah.gözyaşlarıma engel olamadım, Rabbim sabırlar versin sana , kucağını boş bırakmasın gurur ve umutla büyüteceğin yavruların olur inşallah.çok çok üzüldüm.

kızım yan odadan sesleniyor...annecim aqlıyormusun sen diye...çok acı...ne desem boş..Rabbim sabır versin...şefaatine nail eylesin inşallah...

o kadar üzüldüm ki Allah rahmet eylesin allah ım tekrar evlat acısı yaşatmasın

ne zor bişey Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…