Allah kolaylık versin canim benim bebekte kucak delisi surekli kucakta bende şaştım napicagmi bakmaAnladim basta küçük ken alistirmaniz çok iyi olmus gercekten bizimkine fayda etmiyor birsey artik anca agliyir herseye . Ki şöyle birsey var carsafta bile basta bi agliyo
Sinir hastasi olduk zatensizi sinir hastasi yapar onu biliyorum sonucta ger zaman carsafta sallayacak 2.kisiyi bulamayabilirsiniz.
siz vazgeçmeyin ya da bi dr a başvurun farkli yöntemde israr edin.
Amin amin hepimize insallahAllah kolaylık versin canim benim bebekte kucak delisi surekli kucakta bende şaştım napicagmi bakma
Yere yakın kurun. 18 aylık daha 1 hafta önce normal besige geçtim. 1 yaşından sonra sigmamaya basladi. Fazla nevresim takimim vardı ondan kendim diktim kumaşını elimde. Dikiş makinemde yokHmm peki ondan dusmez mi artik kipir kipie donuyor falan baya
Bana dua edersin. Aynı mantığı zaten. Dene kaybin 70-80 lira bir şey zaten. Millet 4mom bilmem ne alıyor onun yukarı aşağı sallama olayı var diye. 2 sene önce 4bindi. Şimdi kimbilir kaçaHic denemedik ama bize artik hic birsey fayda etmez gibi baya umutsuzuz
Aa nasil yaptiniz acaba tam olarakYere yakın kurun. 18 aylık daha 1 hafta önce normal besige geçtim. 1 yaşından sonra sigmamaya basladi. Fazla nevresim takimim vardı ondan kendim diktim kumaşını elimde. Dikiş makinemde yokİçine de sünger koydum. Bu zamana kadar öyle kullandım. Yazın yazliga giderken orada da tavana kanca taktik. Evden taşıdım onu. Başka türlü asla uyutamazdim ben herkese tavsiye ediyorum. Uyumayan bebeğe mucize çözüm. Hemde çok ucuzlar. 70-80 lira.
Aldığımız hamak anneannemizin gözüne küçük geldi sizin dediğiniz gibi düşer ileride dedi ve hemen hamağın ölçülerini aldı o ölçülerin 2 kat büyüğünü dikti tahtalarını yanlarına geçirdi. Sağlam bir ip aldılar birde kalın bebek yayı aldılar genelde hırdavatcılarda bu yay satılıyor. Ortaya kocaman bir hamak çıktıCvp icin tsklr aynen otomatik besikler mantikli fakat bizimki sadece elde carsafta istiyor besikde sevmiyor uyuyoe ona aliyoruz o zip zipta dusunduk ama malesef sadece elde carsafta uyuyor ve büyük duser diye korkuyoruz 7 ye girecek
Ne guzel masallah biz yapamayiz gibi geliyir ugrasmaz kimse sanirim beceremeyede bilirizAldığımız hamak anneannemizin gözüne küçük geldi sizin dediğiniz gibi düşer ileride dedi ve hemen hamağın ölçülerini aldı o ölçülerin 2 kat büyüğünü dikti tahtalarını yanlarına geçirdi. Sağlam bir ip aldılar birde kalın bebek yayı aldılar genelde hırdavatcılarda bu yay satılıyor. Ortaya kocaman bir hamak çıktıben bile sığarım o derece. Bizde daha 4 aylığız artık büyüyünce içinde döne döne uyur yani istersenizde sizde yapabilirsiniz
Tahtaları ipi var zaten. Mevcut kurmasına bakarak yaptim. Çok kolay. Kalın oya ipiyle çift kat diktim. sokulme kopma olmasın diye. Nevremin iki yanından kıvırıp diktim içinden tahta geçecek kadar. Baş ve ayak kısmına da aynı takimin yastık kiliflarini katlayıp diktim. 4 tarafında tahtalar içinden geçecek kadar katlanmış kumaş olacak yani. Şıkda oldu. İicne de sünger koydum.Aa nasil yaptiniz acaba tam olarakama iste insan anca evden cikmaya başka yerlerde uyutamayiz biz ondan bir yere gitmiyoruz
Guzel gercekten ama biz cok hamak denedik fayda etmedi bu tarza benzerde80 yada 100 TL idi tam iki yaşına kadar kullandım en sonun da demirleri yamuldu öyle arttık hayatımı kurtardı
mantikli güzel elinize saglik bizde cingene besik kuralim dedik duvardan duvara malesef olmadi oda duvar yüzündenTahtaları ipi var zaten. Mevcut kurmasına bakarak yaptim. Çok kolay. Kalın oya ipiyle çift kat diktim. sokulme kopma olmasın diye. Nevremin iki yanından kıvırıp diktim içinden tahta geçecek kadar. Baş ve ayak kısmına da aynı takimin yastık kiliflarini katlayıp diktim. 4 tarafında tahtalar içinden geçecek kadar katlanmış kumaş olacak yani. Şıkda oldu. İicne de sünger koydum.
Ben seni okdr ıyı anlıyorum ki benim oğlum bana kan kusturdu halada öyle bi müddet sonra uyusunda nasıl uyursa uyusun diedik çünkü benim yırgunluktan sütüm olmuyordu gazlı bir bebekti ve katılıyordu sadece sallayınca sakinleşiyordu 1 yaşında az önce tam bir saat odada loş ışıkta pış pış sesiyle uyutmaya çalıştım yok uyumadı sol kolum artık tutmuyır çeken bilir bilmişler cak cak öterBizde biliyoruz bizim yüzümüzden oldugunu ama gercekten mecbur kalmasak denemezdik aglayip susmayan uyumayan bi bebek olunca istemeyerek basvurmak zorunda kaliyor insan . Sonrada hep kıyamama ve tabi oda alisti öyle gitti simdide tam bağımlı . Malesef kimsede uyarmadi yapma diye
Ah ahhBen seni okdr ıyı anlıyorum ki benim oğlum bana kan kusturdu halada öyle bi müddet sonra uyusunda nasıl uyursa uyusun diedik çünkü benim yırgunluktan sütüm olmuyordu gazlı bir bebekti ve katılıyordu sadece sallayınca sakinleşiyordu 1 yaşında az önce tam bir saat odada loş ışıkta pış pış sesiyle uyutmaya çalıştım yok uyumadı sol kolum artık tutmuyır çeken bilir bilmişler cak cak öter
Hii tekrar okudumda 1 yasindaymis ayy bizimde mi öyle olcak Benimde süt az . Bide gece az uyuyo gündüz az uyuyo çocuk k yorgunuzBen seni okdr ıyı anlıyorum ki benim oğlum bana kan kusturdu halada öyle bi müddet sonra uyusunda nasıl uyursa uyusun diedik çünkü benim yırgunluktan sütüm olmuyordu gazlı bir bebekti ve katılıyordu sadece sallayınca sakinleşiyordu 1 yaşında az önce tam bir saat odada loş ışıkta pış pış sesiyle uyutmaya çalıştım yok uyumadı sol kolum artık tutmuyır çeken bilir bilmişler cak cak öter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?