Çocuk Hastalıkları Bebegim sadece ellde carsafta uyuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Anladim basta küçük ken alistirmaniz çok iyi olmus gercekten bizimkine fayda etmiyor birsey artik anca agliyir herseye . Ki şöyle birsey var carsafta bile basta bi agliyo
Allah kolaylık versin canim benim bebekte kucak delisi surekli kucakta bende şaştım napicagmi bakma

sizi sinir hastasi yapar onu biliyorum sonucta ger zaman carsafta sallayacak 2.kisiyi bulamayabilirsiniz.
siz vazgeçmeyin ya da bi dr a başvurun farkli yöntemde israr edin.
Sinir hastasi olduk zaten 😔 uykularida cok bozuk kisa gece surekli uyaniyor cok yorgun ve bitmis durumdayiz . Deniyoruz ara ara ama kabullenmiuor. Bikere cocuk dr söyledim dedim carsafta uyuyor e alismis dedi alistirmissiniz baska bisey demedi

Hmm peki ondan dusmez mi artik kipir kipie donuyor falan baya
Yere yakın kurun. 18 aylık daha 1 hafta önce normal besige geçtim. 1 yaşından sonra sigmamaya basladi. Fazla nevresim takimim vardı ondan kendim diktim kumaşını elimde. Dikiş makinemde yok😁İçine de sünger koydum. Bu zamana kadar öyle kullandım. Yazın yazliga giderken orada da tavana kanca taktik. Evden taşıdım onu. Başka türlü asla uyutamazdim ben herkese tavsiye ediyorum. Uyumayan bebeğe mucize çözüm. Hemde çok ucuzlar. 70-80 lira.

Yere yakın kurun. 18 aylık daha 1 hafta önce normal besige geçtim. 1 yaşından sonra sigmamaya basladi. Fazla nevresim takimim vardı ondan kendim diktim kumaşını elimde. Dikiş makinemde yok😁İçine de sünger koydum. Bu zamana kadar öyle kullandım. Yazın yazliga giderken orada da tavana kanca taktik. Evden taşıdım onu. Başka türlü asla uyutamazdim ben herkese tavsiye ediyorum. Uyumayan bebeğe mucize çözüm. Hemde çok ucuzlar. 70-80 lira.
Aa nasil yaptiniz acaba tam olarak ☺️ ama iste insan anca evden cikmaya başka yerlerde uyutamayiz biz ondan bir yere gitmiyoruz

Cvp icin tsklr aynen otomatik besikler mantikli fakat bizimki sadece elde carsafta istiyor besikde sevmiyor uyuyoe ona aliyoruz o zip zipta dusunduk ama malesef sadece elde carsafta uyuyor ve büyük duser diye korkuyoruz 7 ye girecek
Aldığımız hamak anneannemizin gözüne küçük geldi sizin dediğiniz gibi düşer ileride dedi ve hemen hamağın ölçülerini aldı o ölçülerin 2 kat büyüğünü dikti tahtalarını yanlarına geçirdi. Sağlam bir ip aldılar birde kalın bebek yayı aldılar genelde hırdavatcılarda bu yay satılıyor. Ortaya kocaman bir hamak çıktı😅 ben bile sığarım o derece. Bizde daha 4 aylığız artık büyüyünce içinde döne döne uyur😄 yani istersenizde sizde yapabilirsiniz

Aldığımız hamak anneannemizin gözüne küçük geldi sizin dediğiniz gibi düşer ileride dedi ve hemen hamağın ölçülerini aldı o ölçülerin 2 kat büyüğünü dikti tahtalarını yanlarına geçirdi. Sağlam bir ip aldılar birde kalın bebek yayı aldılar genelde hırdavatcılarda bu yay satılıyor. Ortaya kocaman bir hamak çıktı😅 ben bile sığarım o derece. Bizde daha 4 aylığız artık büyüyünce içinde döne döne uyur😄 yani istersenizde sizde yapabilirsiniz
Ne guzel masallah biz yapamayiz gibi geliyir ugrasmaz kimse sanirim beceremeyede biliriz ☺️ ama bi konusayim bakalim yapabilirmiyiz

Aa nasil yaptiniz acaba tam olarak ☺️ ama iste insan anca evden cikmaya başka yerlerde uyutamayiz biz ondan bir yere gitmiyoruz
Tahtaları ipi var zaten. Mevcut kurmasına bakarak yaptim. Çok kolay. Kalın oya ipiyle çift kat diktim. sokulme kopma olmasın diye. Nevremin iki yanından kıvırıp diktim içinden tahta geçecek kadar. Baş ve ayak kısmına da aynı takimin yastık kiliflarini katlayıp diktim. 4 tarafında tahtalar içinden geçecek kadar katlanmış kumaş olacak yani. Şıkda oldu. İicne de sünger koydum.

80 yada 100 TL idi tam iki yaşına kadar kullandım en sonun da demirleri yamuldu öyle arttık hayatımı kurtardı

Eklentiler

• 926F74F7-A814-4D60-BED3-42537B621D33.png
    926F74F7-A814-4D60-BED3-42537B621D33.png
    370,4 KB · Görüntüleme: 19
Man
Tahtaları ipi var zaten. Mevcut kurmasına bakarak yaptim. Çok kolay. Kalın oya ipiyle çift kat diktim. sokulme kopma olmasın diye. Nevremin iki yanından kıvırıp diktim içinden tahta geçecek kadar. Baş ve ayak kısmına da aynı takimin yastık kiliflarini katlayıp diktim. 4 tarafında tahtalar içinden geçecek kadar katlanmış kumaş olacak yani. Şıkda oldu. İicne de sünger koydum.
mantikli güzel elinize saglik bizde cingene besik kuralim dedik duvardan duvara malesef olmadi oda duvar yüzünden

Bizde biliyoruz bizim yüzümüzden oldugunu ama gercekten mecbur kalmasak denemezdik aglayip susmayan uyumayan bi bebek olunca istemeyerek basvurmak zorunda kaliyor insan . Sonrada hep kıyamama ve tabi oda alisti öyle gitti simdide tam bağımlı . Malesef kimsede uyarmadi yapma diye
Ben seni okdr ıyı anlıyorum ki benim oğlum bana kan kusturdu halada öyle bi müddet sonra uyusunda nasıl uyursa uyusun diedik çünkü benim yırgunluktan sütüm olmuyordu gazlı bir bebekti ve katılıyordu sadece sallayınca sakinleşiyordu 1 yaşında az önce tam bir saat odada loş ışıkta pış pış sesiyle uyutmaya çalıştım yok uyumadı sol kolum artık tutmuyır çeken bilir bilmişler cak cak öter

Ben seni okdr ıyı anlıyorum ki benim oğlum bana kan kusturdu halada öyle bi müddet sonra uyusunda nasıl uyursa uyusun diedik çünkü benim yırgunluktan sütüm olmuyordu gazlı bir bebekti ve katılıyordu sadece sallayınca sakinleşiyordu 1 yaşında az önce tam bir saat odada loş ışıkta pış pış sesiyle uyutmaya çalıştım yok uyumadı sol kolum artık tutmuyır çeken bilir bilmişler cak cak öter
Ah ahh 😔 öyle gercekten ya Allah yardimciniz olsun gercekten cok zor bizde hala öyleyiz biraktiramiyoruz 7 aylik . Sizin kac aulik

Hii tekrar okudumda 1 yasindaymis ayy bizimde mi öyle olcak Benimde süt az . Bide gece az uyuyo gündüz az uyuyo çocuk k yorgunuz

Back