Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef biraktiramiyoruz aglatarak biraktirmak istemiyoruz, çünkü baya agliyor baska yontemlerle uyumuyor ara ara deniyoruz ama malesef uyku arkadaşı dusunuyorum ama almak kismet olmadi bi türlü. 21 gün uzunmus yaElde ayakta sallamak çocuğa bağımlı yapıyor yanlış yapmışsınız ama beşiği yatağı hamağı vs artık nesi varsa kendi başına uyumayı yanında ninni veya masal okuyarak yani yanında olduğunu bilerek denemelisin. Ağlasa da 21 gün sürer çocukların bu tür alışkanlıklarına son vermesi sadece 21 gündür,yılmaz isen başarabilirsin. Ayrıca dikkat çekeceği bir uyku arkadaşı da yanına eşlik edebilir seçenek çok aslında .
Ahhh canım anne.. Seni çok iyi anlıyorum benim bebekte asla sallanmadan uyumuyor sabahlara kadar beşik sallardım. Sonra bi hamak bulduk yaylı zıplı zıplı tavana asılan basit bişey o bizim kurtarıcımız oldu kime desem aldı memnun kaldı bi salladın mı bi müddet kendi sallanıyor zaten. Birde biz otomatik beşik sallama motoru aldık bebeğin beşiğine takılıyor kumandalı ve kademeleri var hızlı da sallıyor yavaşta sen ayarlayabiliyorsun yarım saat çalışıyor sonra duruyor ve en sevdiğim özelliği de sese duyarlı olması bebek ağladığında sesi algılayıp beşiği sallamaya başlıyor. Ben geceleri onu kullanıyorum fiyatı biraz pahalı ama hiç pişman olmadım iyi ki almışız dedim. Çocuğunu ağlaya ağlaya uyku eğitimi vermek bana acımasızca geliyor sallanmak istiyorsa bırak sallansın seviyor demekki bizde küçükken annelerimiz hep sallamış... Bişey de olmamış yani.Bebegim dogdu doğalı nerdeyse hep elde sallanarak uyudu 5 ayina yeni girdi ve elde sallamaktan cok yorulduk sallayipta biraktiran var mi yardim
Bebegim dogdu doğalı nerdeyse hep elde sallanarak uyudu 5 ayina yeni girdi ve elde sallamaktan cok yorulduk sallayipta biraktiran var mi yardim
Cvp icin tsklr aynen otomatik besikler mantikli fakat bizimki sadece elde carsafta istiyor besikde sevmiyor uyuyoe ona aliyoruz o zip zipta dusunduk ama malesef sadece elde carsafta uyuyor ve büyük duser diye korkuyoruz 7 ye girecekAhhh canım anne.. Seni çok iyi anlıyorum benim bebekte asla sallanmadan uyumuyor sabahlara kadar beşik sallardım. Sonra bi hamak bulduk yaylı zıplı zıplı tavana asılan basit bişey o bizim kurtarıcımız oldu kime desem aldı memnun kaldı bi salladın mı bi müddet kendi sallanıyor zaten. Birde biz otomatik beşik sallama motoru aldık bebeğin beşiğine takılıyor kumandalı ve kademeleri var hızlı da sallıyor yavaşta sen ayarlayabiliyorsun yarım saat çalışıyor sonra duruyor ve en sevdiğim özelliği de sese duyarlı olması bebek ağladığında sesi algılayıp beşiği sallamaya başlıyor. Ben geceleri onu kullanıyorum fiyatı biraz pahalı ama hiç pişman olmadım iyi ki almışız dedim. Çocuğunu ağlaya ağlaya uyku eğitimi vermek bana acımasızca geliyor sallanmak istiyorsa bırak sallansın seviyor demekki bizde küçükken annelerimiz hep sallamış... Bişey de olmamış yani.
Bizde biliyoruz bizim yüzümüzden oldugunu ama gercekten mecbur kalmasak denemezdik aglayip susmayan uyumayan bi bebek olunca istemeyerek basvurmak zorunda kaliyor insan . Sonrada hep kıyamama ve tabi oda alisti öyle gitti simdide tam bağımlı . Malesef kimsede uyarmadi yapma diyeBebegim sadece elde carsafta uyuyor demişsinde sen alıştırmasan uyumazdı..sanki cocuk öyle istiyor gibi olmuş..
Hiç mi uyaran olmadi ayakta bile sallamayin onlar kendi kendilerine uyur diyor dr'lar.
Çarşafta sallamak mi kaldı..ev tipi hamak tarzi minik beşikler var ondan temin edin bari cocuk alışmış tabi mecbur arar..
O zaman işin cok zor canım alternatifleri bebegin kabul etmiyorsa bu şekilde gidecek o zamanCvp icin tsklr aynen otomatik besikler mantikli fakat bizimki sadece elde carsafta istiyor besikde sevmiyor uyuyoe ona aliyoruz o zip zipta dusunduk ama malesef sadece elde carsafta uyuyor ve büyük duser diye korkuyoruz 7 ye girecek
Benim kizimda uyumaz aglar beni çaresiz bırakırdı bir dönem annemde kaliyordum annem kizimi carsafta sallamaya alıştırdı uyusun diye saatlerce sallıyodk sallamayi bırakınca uyaniyodu mahfoluyidum yani baktım ki bu olacak gibi değil 2bucuk aylikti hemen bu alışkanlığından vazgeçirmek lazim henüz küçükken diye düşündüm sonra aglama krizlerine girsede onu carsafta sallamadm slingte uyutmaya başladım sonra çarşafı unuttu sonra sonrada bazen sadece yatarak emziiryorum hiç mudale etmeden kendisi karnini doyururken uyuya kaliyorBizde biliyoruz bizim yüzümüzden oldugunu ama gercekten mecbur kalmasak denemezdik aglayip susmayan uyumayan bi bebek olunca istemeyerek basvurmak zorunda kaliyor insan . Sonrada hep kıyamama ve tabi oda alisti öyle gitti simdide tam bağımlı . Malesef kimsede uyarmadi yapma diye
Bizde biliyoruz bizim yüzümüzden oldugunu ama gercekten mecbur kalmasak denemezdik aglayip susmayan uyumayan bi bebek olunca istemeyerek basvurmak zorunda kaliyor insan . Sonrada hep kıyamama ve tabi oda alisti öyle gitti simdide tam bağımlı . Malesef kimsede uyarmadi yapma diye
Malesef kabul etmiyor ve ne zamana kadar boyle gidecek bilmiyorum. Arada deniyoruz ama kabul etmiyor başka yöntem ve aglatarak zorla yapmakta istemiyoruz yapamiyoruzO zaman işin cok zor canım alternatifleri bebegin kabul etmiyorsa bu şekilde gidecek o zaman
Aa ne güzel masallah ne guzel basarmissiniz bizim artik büyük ondan hic bir sekild birakmiyor bende emip uyusa kalsa diye umuyorum ama yapmiyor onu aglasada siz sallamadiniz mi carsafta nasil uyudu peki agla agla yorulup mu uyuduBenim kizimda uyumaz aglar beni çaresiz bırakırdı bir dönem annemde kaliyordum annem kizimi carsafta sallamaya alıştırdı uyusun diye saatlerce sallıyodk sallamayi bırakınca uyaniyodu mahfoluyidum yani baktım ki bu olacak gibi değil 2bucuk aylikti hemen bu alışkanlığından vazgeçirmek lazim henüz küçükken diye düşündüm sonra aglama krizlerine girsede onu carsafta sallamadm slingte uyutmaya başladım sonra çarşafı unuttu sonra sonrada bazen sadece yatarak emziiryorum hiç mudale etmeden kendisi karnini doyururken uyuya kaliyor
Zıp zipta uyur. Çarşaf gibi zaten kumaş yayli. Kendinden sallanıyor. Sizin icin tek çare o. Beşik de sallanarak uyumaz ona Alişan uyku arkadaşı da işe yaramaz. Zıpzıp hamak alın.Cvp icin tsklr aynen otomatik besikler mantikli fakat bizimki sadece elde carsafta istiyor besikde sevmiyor uyuyoe ona aliyoruz o zip zipta dusunduk ama malesef sadece elde carsafta uyuyor ve büyük duser diye korkuyoruz 7 ye girecek
Tsklr hamak ve yazi icin ama inanin baya hamak cesidi denedik ama fayda etmedi baya alismis sanirim tek care sanirim aglayacak yorulacak öyle belki uyur ama onada dayanamiyoruz sonumuz hayir olsun. Ne zaman biter bu aliskanliklar bi bilginiz var misiz ekte attigim hamak beşikten temin edin bence hatta çarşafta sallama fikri kimden çıktı ise ona aldırın.
bu bebekleri sallama fikrine dr ların tepkileri de yine ekte..
Bu hamaklardanda tavana asilanlar daha işlevsel bebekler daha çok seviyor. Yukarıda bir yayı olduğu için yukarı aşağı salınım anne karnını animsatiyor. O yüzden zıp zıp hamak candırsiz ekte attigim hamak beşikten temin edin bence hatta çarşafta sallama fikri kimden çıktı ise ona aldırın.
bu bebekleri sallama fikrine dr ların tepkileri de yine ekte..
Slingin icine koydum gunduzleri evi supururken süpürgesini sesiyle uyuyodu geceleride yatarak emziriyordm uyuması 2bucuk saati aliyodu ama sabrediyordum kalkmiyodum yanndan oyle öyle alisti iste canimAa ne güzel masallah ne guzel basarmissiniz bizim artik büyük ondan hic bir sekild birakmiyor bende emip uyusa kalsa diye umuyorum ama yapmiyor onu aglasada siz sallamadiniz mi carsafta nasil uyudu peki agla agla yorulup mu uyudu
Tsklr hamak ve yazi icin ama inanin baya hamak cesidi denedik ama fayda etmedi baya alismis sanirim tek care sanirim aglayacak yorulacak öyle belki uyur ama onada dayanamiyoruz sonumuz hayir olsun. Ne zaman biter bu aliskanliklar bi bilginiz var mi
Hic denemedik ama bize artik hic birsey fayda etmez gibi baya umutsuzuzBu hamaklardanda tavana asilanlar daha işlevsel bebekler daha çok seviyor. Yukarıda bir yayı olduğu için yukarı aşağı salınım anne karnını animsatiyor. O yüzden zıp zıp hamak candır![]()
Hmm peki ondan dusmez mi artik kipir kipie donuyor falan bayaZıp zipta uyur. Çarşaf gibi zaten kumaş yayli. Kendinden sallanıyor. Sizin icin tek çare o. Beşik de sallanarak uyumaz ona Alişan uyku arkadaşı da işe yaramaz. Zıpzıp hamak alın.
Anladim basta küçük ken alistirmaniz çok iyi olmus gercekten bizimkine fayda etmiyor birsey artik anca agliyir herseye . Ki şöyle birsey var carsafta bile basta bi agliyoSlingin icine koydum gunduzleri evi supururken süpürgesini sesiyle uyuyodu geceleride yatarak emziriyordm uyuması 2bucuk saati aliyodu ama sabrediyordum kalkmiyodum yanndan oyle öyle alisti iste canim