• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim sabaha doğru kakasını yapamıyor ne yapmalıyım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba kızlar 40 günlük oğlum var gündüz kakasını yaparken zorluk çekmiyor sabaha karşı beşten sonrada kakasını yapamıyor ıkına ıkına simsiyah oluyor bir yandanda uykusu geliyor ama uyuyamıyor zeytinyağı-metsil veriyorum ama fayda etmiyor çaresiz kaldım ne yapmalıyım ne olur yardım edin.

canım benımkındede aynı sorun var.. ama o arayı uykuda atlatmasını saglamaya calısıyorum. ben yanımaa alıyorum benı hissedınce daha sakinliyor sanki.. ben sapsimplex kullanıyorum..gece 12de verıyorum en son

canım benımkındede aynı sorun var.. ama o arayı uykuda atlatmasını saglamaya calısıyorum. ben yanımaa alıyorum benı hissedınce daha sakinliyor sanki.. ben sapsimplex kullanıyorum..gece 12de verıyorum en son

senin bebeğin ne kadarlıkdün gittim nursey herves aldım bir işe yaramadı sinirim bozuldu ya

üzülmeyin benim kızım da ilk ayında gece özellikle 3lerde emdikten sonra sabaha karşı cok ıkınıyordu, gerci uyumasına da devam ediyordu. sonra kendiliginden gecti. doktora sordugumda telaslanmayın cok normal midesi, kasları vs yeni yeni gelisiyor hazmetmesi zor oluyor demisti. neyse sonra gercekten kendiliginden gecti. hic ilac falan kullanmadım bosuna. ıkınmadan eser kalmadı ama bu seferde bazen peynir peynir kusuveriyor yine aynı sebepten. dertler bitmiyor minnoşlarımızın midesi de minnoş yapcak bisey yok..

canim magnezyum açisindan zengin sular olmali marketlerde ondan al içir ya da biberonunu o suyla yap! benim de oglumda da ayni problem vardi ne zaman magnezyum zengini su içirsem birkaç saat sonra kakasini yapip rahatliyo(doktor tavsiye etmi$ti hiç $üphe etmeden içireblirsin)yerimseniben

üzülme canım 5.aya kadar bu sorunu yaşadım ıkına ıkına kıpkırmızı oluyodu poposuna zeytinyağı sürüyordum ayaklarını kaldırıp havaya öyle yaptırdım çok zordu ama geçiyo zamanla çok şey denedim birtek zeytinyağı iyi gelmişti

canım aynı şekilde bizim de öyleydi .ıkınmaya başlayınca karnına masaj yap.bcaklarını kaldır.uzman tv de videosu var.ben öyle yapıp kakasını yaptırıyordum.5-10 dk alıyor.sonra da rahatlayıp uyuyor

üzülmeyin benim kızım da ilk ayında gece özellikle 3lerde emdikten sonra sabaha karşı cok ıkınıyordu, gerci uyumasına da devam ediyordu. sonra kendiliginden gecti. doktora sordugumda telaslanmayın cok normal midesi, kasları vs yeni yeni gelisiyor hazmetmesi zor oluyor demisti. neyse sonra gercekten kendiliginden gecti. hic ilac falan kullanmadım bosuna. ıkınmadan eser kalmadı ama bu seferde bazen peynir peynir kusuveriyor yine aynı sebepten. dertler bitmiyor minnoşlarımızın midesi de minnoş yapcak bisey yok..

ne zaman geçti peki.kaçıncı ayda yani..benim oğlum 48 günlük..bende zeytinyagı yalatıyorum kaşıkla ya da göğüs ucuma sürüyorum emmeden önce..arkadasıma doktor gece yatmadan önce bir çay kaşıgı zeytinyagı içir demiş kakasını rahat yapabılmesı için...

Back