• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim orta kulak iltihapı oldu

aslihanxx

Canım oğlum
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
577
2
96
44
İstanbul
senağlamasenağlamasenağlama 1 aylık bebeğim orta kulak iltihapı oldu aşısını bile yapmadı doktor şimdi hergün iğne oluyor ve canım gidiyor böyle bişey yaşayan var mı

CANIM BENİM KIZIMDA NEZLE SOĞUK ALGINLIĞI OLMUŞTU ve ÇOK ÖKSÜRÜYORDU.
BİZDE KARMA AŞIMIZIN 2. DOZUNU GECİKMELİ YAPTIK.
BEBEK BU HASTA DA OLACAK.
VE UNUTMA Kİ İYİLEŞECEK. SEN ŞU ANDA DİKKAT ET.
GENEL OLARAK NE TERLETECEK KADAR SIKI GİYDİR, NE DE ÜŞÜTECEK KADAR İNCE.
KULAKLARINDAN ve GÖZÜNDEN SOĞUK KAPAR BEBiŞLER...
CEREYANDA KALMASIN, UYKUDAN KALAKAR KALKMAZ YELEĞİNİ GİYDİR.
KULAK MEMESİNİN ALTINDAN ŞAKAKLARINA ve ÇENESİNE DOĞRU HAFİF MASAJ YAP EMİNİM ONU RAHATLATACAKTIR.

GEÇMİŞ OLSUN.

kbb doktoru kulağına banyo yaparken su mu kaçırdınız diye fırçaladı ve hakkaten banyo yaptırırken tıkanmıyordu kulakları bunun için daha çok üzgünüm

FIRÇALAMASINI ÇOK ANLAMSIZ BULDUM.
SONUÇ OLARAK BÖYLE BİRŞEY OLDUYSA BİLE ACEMİLİĞİMİZDEN OLMUŞTUR.
YOKSA O KADAR ÖZENDİĞİMİZ, GÖZÜMÜZDEN SAKINDIĞIMIZ YAVRULARIMIZ iÇİN ELİMİZDEN GELEN HİÇBİRŞEYİ ESİRGEMEYECEKKEN.
BİLEREK KULAĞINA SU MU KAÇIRACAĞIZ.
ZAMAN ZAMAN AKABİLİR ( Masajdan sonra ) SADECE KULAK KEPÇESİNİ KULAK ÇUBUĞUYLA KURULA.
ASLA KANALIN İÇİNE SOKMA ÇUBUĞU, SIK SIK MASAJ YAP ve RÜZGAR ALMASINA FIRSAT VERME.
GEÇECEK ÜZÜLME.

canım geçmiş olsun malesef ne kadar dikkat edersek edelim hasta olacaklar kendini çok yıpratma allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun

Canım gwçmiş olsun.
Yatarak emzirmek orta kulak iltihabına sebep oluyormuş.
Sen yatarak emziriyor muydun bebeği?

benim kızımda oldu çok zor günlerdi yawrum ağlamaktan mahfoldu ama geçti bu arada ben doktora kulağına su mu kaçırdık acaba ondanmı oldu dedim yok ondan olmaz dedi bana grip olmuştu öksürüyodu geniz akıntısı gitmiştir ondan olmuştur dedi. Geçici bu durum üzülme inşallah tez zamanda geçer antibiyotikle geçirdik bizde allah yardımcınız olsun

Back
X