Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olsun istiyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALLAH bağışlasın inşALLAH canım, devlette vakit kaybı olmazmı, özele gitsem?
10 gunde evrakları hazirlayip o ay tedaviye başladım canim
Eskisi gibi degil cok hizli ilerliyor

Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah sana duAlrim seninle

Amin inşALLAH sağol canım benim, seninki ne kadarlık oldu
3 aylik oldu çok sukur

Benim esimde morfolojik bozukluk vardi
2 asilama negatif oldu
3.tup bebek tedavisinde hamile kaldim
Sende hic umidini kesme
Bol bol dua et caresine bak bir an once

Baskaları olur olur daha tedaviye gerek yok der
sen dinleme onalrı

Amenna, çok olmasada stres var canım elimde değil yaş kemale erdi tabiri caizse
İbrahim (as) eşi Sare validemizde aynısını düşünüyordu..Çok üzülüyordu Hep istedi Dua etti sonunda Hz Allah ona İshak as gebe olduğu müjdesini rüyasında verdi ve oldu. Rabbim tez vakitte o mutluluğu size de yaşatsın 🤲🏻

3 aylik oldu çok sukur

Benim esimde morfolojik bozukluk vardi
2 asilama negatif oldu
3.tup bebek tedavisinde hamile kaldim
Sende hic umidini kesme
Bol bol dua et caresine bak bir an once

Baskaları olur olur daha tedaviye gerek yok der
sen dinleme onalrı
Sağlıkla doğsun inşALLAH canım benim, eşim erken diyo yeni evliyiz ev almayı düşünüyor

Hımmm tamam ben yanliş anlamişim
Sorun değil canım olur bazen
Hiç farketmez soğuk içiyordu benim eşim bide caksir suyu var aktarlarda satılıyor ondan kullandik 9 milyondan20 milyona cikmisti sayı
Maşallah, bizimde 9 milyondu benim gittiğim kadın doğum eşim için ilaç verdi 17 milyon oldu fakat morfoloji hâlâ bozuk bakalım bu tahlilerden sonra kendi doktoru ne diyecek

Hiç farketmez soğuk içiyordu benim eşim bide caksir suyu var aktarlarda satılıyor ondan kullandik 9 milyondan20 milyona cikmisti sayı
Bebeğin
Yaşnizda tutuyor 39 yasina kadar
Devlet asilama tüp bebek tedavilerini yapiyor
Vakit kaybetmeden size en yakın tüp bebek polikiligine esinizle gidip görünmenizi tavsiye ederim
Orda tüm tahliller yapilr neden olmadiği söylenir

(Bende 7.senemde devlette tüp bebek yptirarak hamile kaldım)
Aşılamalar ne kadar sıklıkla yapıldı canım

A
İbrahim (as) eşi Sare validemizde aynısını düşünüyordu..Çok üzülüyordu Hep istedi Dua etti sonunda Hz Allah ona İshak as gebe olduğu müjdesini rüyasında verdi ve oldu. Rabbim tez vakitte o mutluluğu size de yaşatsın 🤲🏻
mşn inşALLAH sağol canım benim ALLAH razı olsun, bende çok rüyamda görüyorum erkek evladım oluyor hatta çoğu zaman emziriyorum fakat rüyanın üstünden 1hafta geçmeden adet oluyorum neden bu kadar sık bu rüyayı görüyorum ve sonrasında adet olmam neye delalet bilmiyorum

A

mşn inşALLAH sağol canım benim ALLAH razı olsun, bende çok rüyamda görüyorum erkek evladım oluyor hatta çoğu zaman emziriyorum fakat rüyanın üstünden 1hafta geçmeden adet oluyorum neden bu kadar sık bu rüyayı görüyorum ve sonrasında adet olmam neye delalet bilmiyorum
İmtihan oluyoruz hepimiz..Sabrınızın Sonu Selamet Olsun inşALLAH

İncir kürünü ve dikkat edilmesi gerekenleri anlatan herkesin tanıdığı bir prof.var.Videolarını bulup dinlemenizi tavsiye ederim. Sperm morfolojisinin düzelmesi ve kaliteli sperm sayısının artması için uygulayabilirsiniz. Dikkatle ve doğru uygulanırsa fayda sağlayacağınızı düşünüyorum.
Allah hayırla, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Back