Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 senedir bebegimiz olmuyor lutfen bana yardim edin. Esim ve benim tüm arastirmalarimiz temiz cikti ama olmuyor iste anlamadim gitti. Doktor bile artik ilgilenmiyo bekleyin diyo gonderiyo artik dayanamiyorum
2 senedir bebegimiz olmuyor lutfen bana yardim edin. Esim ve benim tüm arastirmalarimiz temiz cikti ama olmuyor iste anlamadim gitti. Doktor bile artik ilgilenmiyo bekleyin diyo gonderiyo artik dayanamiyorum
merhaba, sebepsiz infertilite olabilir sizinki bütün yapılanlar temiz çıktı ise. bence infertilite uzmanıyla görüşmenizi tavsiye ederim.benim bir arkadaşımın da karı koca hiçbir problemleri yoktu ama olmuyordu sebepsiz infertilide diye teşhis koydular daha sonra bahçeci sağlık merkezinde tüp bebek yaptırdı ilk denemesinde oğlu oldu.
Doktor oyle bisey soylemedi sorun yok ve elimden baska bisey gelmez bekleyin diyo..ben yurtdisinda yasiyorum. Bu asilamaya ne zaman hakkimiz oluyo bi bilginiz varmi acaba? 2 sene oldu benim bebek olmayali
Doktor oyle bisey soylemedi sorun yok ve elimden baska bisey gelmez bekleyin diyo..ben yurtdisinda yasiyorum. Bu asilamaya ne zaman hakkimiz oluyo bi bilginiz varmi acaba? 2 sene oldu benim bebek olmayali