allah analı babalı büyütsün bebeğini
seni okurken sanki kendi hikayemi okudum
eskiden bizde altlı üstlü otururduk,beraber yerdik, ben 5 te gelirdim işten, eşim 8 gibi
o saate kadar onlarda otururdum, sonra sedat gelirdi, yemek yerdik, sofrayı, mutfağı toplardım, aşağı inerdik, uyurduk, bundan ibaret bir hayat
bu arada benim de aileme gitmemi istemezdi kp de kv de
ben evlenmişim artık onların adını almışım, onların evinde kalıyormuşum, onların kurallarına tabii olamlıymışımmm
ailem gelemezdi
ama ben onları çok dinlemedim bu konuda
eşim c.tesileri de çalışırdı,her c.tesi beni kendisi götürdü annemlere iş çıkışı da yine kendisi gelip aldı
ne var bunda ,dimi, eşimle gidip, eşimle geliyorum, haftada 1 gün sadece görüyorum
ama olmaaz, k.pederim evden kovdu beni sırf onun emirlerini dinlemediğim, annemlere gittiğim için
ben de canım,hiiiiiç ona boyun eğmedim, pılımı pırtımı topladım, eşime dedim ki beni anneme götüreceksin, bu evden taşınmadan da dönmem
6.5 aylık hamileyim bu arada
yol boyu yalvardı sedat bana, dinlemedim
3 hafta kaldım annemlerde,bu arada 1 kere aramadılar, sedat her akşam geldi annemlere, diye onu da kovmuş evden, sonradan duydum
neyse canım çok uzattım, babamlara söz verdi, bana söz verdi, 3 ay süre verin dedi, taşınacağım dedi,
döndüm, çünkü babam istedi, yoksa asla dönmezdim
ama hemen mutfakları ayırdım, bir daha kesinlikle onların evine çıkmadım, onlar bize geldiğinde, hep kendime bir uğraş buldum
her hafta annemleri davet ettim, zorla getirttim
en sonunda da gebeliğimi takip eden doktor gittim
bende hastanede çalışıyordum zaten o sırada doktor tanıdıktı bu nedenle
dedim ki, durum bu, ama hala huzur vermiyorlar ,sedat'ı dolduruyorlar, sürekli kavga ediyoruz beni 1-2 gün yatır, biraz korksunlar
ertesi günde kontrolümüz var...
hastanede sıra bize geldi, ben de maşallah çok iyiyim bu arada, sıkıntısız bir gebelik
doktor dedi ki, eşime
siz napıyorsunuz , kasılmaları var bu kızın, erken doğum olabilir, bebeğe birşey olabilir, neyi paylaşamıyorsunuz, yatacak birkaç gün dedi
sedat var ya bembeyaz oldu
çoook uzattım, hakkını helal et ama
hastaneden çıktığımda hiçbir şey aynı olmadı
k.peder gelip benden özür diledi, cahilliğime ver dedi
barıştık, diyelim
ama asla mutfakları birleştirmedim, yukarı belki 10-15 günde bir eşimin gönlü olsun diye çıktım, bir bahaneyle yarım saat sonra kalktım