- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
canım pisliğe bende tahammül edemiorum cidden hele tuvaletteki mikropları düşününce tüylerim diken diken oluyo ama doğumumun ikinci günüde tuvalet yımayala uğraşmazdım ya bana bişey olsa hasta olsam sütüm gelmezse bebeğim napar diye düşünürdüm varsın pis kaldın önce kendinin kıymetini bil
sonrada sana saygısıız kötü gelin desinlerh nolcak bana diolar çokda umrumda saygısız demiolar ama
çok bilmiş , konuşulmaz onunla diolar desinler inan hiçde k.çımda bile diil
sana temzi gelin iyi gelin ağzı var dili yok gelin diycekler sonra bide kupamıvercekelr yılın geliniimi seçicekler :)
sen istersen bi yerlerini parçala ayaklarını yıka suyunu iç sana diycekleride sonunda bu:)
farkımız ne ben kendimi üzmemiş olcam sen üzmüş olcaksın tavrını koy yetti artık de
eşinide al kafaya oldu bitti
sonrada sana saygısıız kötü gelin desinlerh nolcak bana diolar çokda umrumda saygısız demiolar ama
çok bilmiş , konuşulmaz onunla diolar desinler inan hiçde k.çımda bile diil
sana temzi gelin iyi gelin ağzı var dili yok gelin diycekler sonra bide kupamıvercekelr yılın geliniimi seçicekler :)
sen istersen bi yerlerini parçala ayaklarını yıka suyunu iç sana diycekleride sonunda bu:)
farkımız ne ben kendimi üzmemiş olcam sen üzmüş olcaksın tavrını koy yetti artık de
eşinide al kafaya oldu bitti