ne yapsan olmaz.. böyle yakın oturunca sıkışıp kalıyo insan.. ama kötü gelinsen kapatır kapayı oturursun. benim yengem öyle yapar :)kapıdan selam verir çıkar. yapsın zaten de. sen öyle de yapmam demişsin. bi ihtiyacı olduğunda yardımcı olurum diye.
bazıları fazla tutucu aile açısından. bırak her evde ayrı yemek tası kaynasın. sor bakalım o kız nasıl istiyo. sana sormadılarsa sen memnun oldun bi düşün. kp ler zaten niye kadın işlerine karışır bilmem. senin kurmaya çalıştığın düzen onlara yabancı oldukça nasıl bi yol izleyebilirsin ki.. taşınsanız herkes ordayken bırakılmaz. kaldı ki aile işi de yapılıyo bi yandan işler bahane edilmez.. kv le aranız kötü değilse belki biraz anlatmaya çalışabilirsin.. yani laftan anlayan insanlar yok mu çevrende. çocuğun evinde yetişmesini isteyen bi anneyi anlayabilecek.. en önemlisi eşinin durumu anlaması, sana destek olması ki.. siz evinizde daha çok vakit geçirebilin. eltin de varmı aynı apt da?
al bebeğini git annenlere biraz dinlen, kocandan başkasını da ailen ilgilendirmez
ben anlamıyorum dikişlerinle doğumunun ikinci günü temizlik yapınca ne oldu madalya mı verdiler
evin pis kalsa olmuyo muydu sen kendi canına değer mi veriyosun şimdi?
köle ruhlu olma aman evim temiz olsun.olmasın ne olacak?
ya vallahi üzülüyorum. al hadis kitaplarını , fetvalara vs. bak. kocana göster ya sen kimsede kalmaya, kinseye hizmet etmek zorunda değilsin. kocana desene bırak gönlümden geçince hizmet edeyim, severek yemek yemeğe geleyim kv evine de. ben seninle evimde öpüşemeycek miyim , sohbet edemeyecekm,iyim, yan yana uzanıp tv izleyemeyecekmiyim de. şu anda bir hizmetciden ne farkım var diye bir sor. siz karı koca sohbet etmez misiniz? kv veya kp suç bulma, kocanla bunu konuşman lazım. sen istermisin de her gün annemlerde oturmak. ben o evde hep duracaksam o zamanboşanalım , kp beni kızı olarak kaydettirsin de. bu ne ya. ayrıca eltine daha bir üzüldüm onlar sizi resmen kullanıyor. hakkıma girmeyin de, rızamı gözetmeden beni zorlamayın de. ne olursa olsun bir mahrem vardır ya.
öncelikle bebişin hayırlı olsun.sağlıkla büyüt.tabi ki bi an önce başka bi yere taşınarak.ama görünüşe göre o kadar iç içe girmişsiniz ki bu pek mümkün değil gibi.
ben anlamıyorum dikişlerinle doğumunun ikinci günü temizlik yapınca ne oldu madalya mı verdiler
evin pis kalsa olmuyo muydu sen kendi canına değer mi veriyosun şimdi?
köle ruhlu olma aman evim temiz olsun.olmasın ne olacak?