- 24 Temmuz 2023
- 61
- 37
- 30
-
- Konu Sahibi truvalikiz
Benimde doğumdan sonra sol gogsumu tutmuyordu ve sütüm gerçekten çok azdı öncelikle bol su içtim, günde en az bir tane maden suyu ictim ama Beypazarı bende süt yapiyodu bı de havuç çok yedim bunlar bende bol süt yaptı ve biberonla beslemeyi kesmelisin biberona Alişan bebek göğsü zor tutuyor canım malesef. Ben ilk doğduğumda mama verdim ama çay kaşığıyla vermiştim. Ayrıca sağ gogsumu tutsun diye çok üzülüyordum. Göğsü ağzına verirken Ya Hadi (c.c) Esmasini çektim bol bol. Bana da arkadaş soylemisti pek inanmamıştım ama kesinlikle işe yaradı ve ısrarla gogsumu ağzına veriryordum en sonunda tuttu şükür. Şimdi iki buçuk yaşındaBir hafta önce sezeryan ile doğum yaptım sütüm çok az geldiği için doktor mama kullan dedi bende sma kullanıyorum, 3 saatte bir mama veriyorum saat başı emziriyorum ama artık mamaya biberona alıştığı için emmek istemiyor beni ne yaparsam yapayım memeyi almak ağzında tutmak istemiyor ağlıyor ne yapabilirim daha 1 haftalık sütüm çok az malesef, sütümü sağıyorum damla damla anca geliyor malesef ne yapabilirim memeyi emsin sütüm gelsin istiyorum
Cevabı sorunda aslında. Daha çok küçük yoruluyordur emerken çenesinin altından destekle . Anne karnı seslerinden aç bebek uyutucu uygulamasını indir orda çeşit çeşit var. Unutur cabucacik biberonu.Bir hafta önce sezeryan ile doğum yaptım sütüm çok az geldiği için doktor mama kullan dedi bende sma kullanıyorum, 3 saatte bir mama veriyorum saat başı emziriyorum ama artık mamaya biberona alıştığı için emmek istemiyor beni ne yaparsam yapayım memeyi almak ağzında tutmak istemiyor ağlıyor ne yapabilirim daha 1 haftalık sütüm çok az malesef, sütümü sağıyorum damla damla anca geliyor malesef ne yapabilirim memeyi emsin sütüm gelsin istiyorum
Merhaba ısrarla kendi göğüsunuzu her musaid zamanda verin, emzik vermeyin. Elektrikli göğüs pompasi alın her emmediinde yada iki saata bir sağın sutunuzu göğsü tam boşaltın, sabırlı olun bol su için, doğru beslenin, dinlenin İnşAllah sütün artar. Ben kızımı uykudayken emziriyorum emmek istemediinde işe yarıyor.Bir hafta önce sezeryan ile doğum yaptım sütüm çok az geldiği için doktor mama kullan dedi bende sma kullanıyorum, 3 saatte bir mama veriyorum saat başı emziriyorum ama artık mamaya biberona alıştığı için emmek istemiyor beni ne yaparsam yapayım memeyi almak ağzında tutmak istemiyor ağlıyor ne yapabilirim daha 1 haftalık sütüm çok az malesef, sütümü sağıyorum damla damla anca geliyor malesef ne yapabilirim memeyi emsin sütüm gelsin istiyorum