Bebeğim mektup yazmış...

yercekimlikaranfil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
4.409
79
Bebeğim bana mektup yazmış, şimdilik sadece silik bir çizgi çizebilmiş bir test çubuğuna. Annesini fazla bekletmeden gelecekmiş, öyle anladım o çizgiden. :emir_bebek:
Tanrı'ya binlerce şükür olsun ki, sanırım hamileyim. Dün test yaptım, pozitif çıktı. Umarım sıkı sıkı tutunur bebeğim bana.
Şimdi çok şaşkınım, ne hissedeceğimi bile bilmiyorum. Sadece sürekli gülümsüyorum farkında olmadan.
Herkese gönlünün muradını diliyorum, tez zamanda her isteyenin kucağı dolsun.
Darısı herkesin başına.

Son düzenleme:
canım benim rabbim bundan sonra bebeğini sağlıkla doğurmanı kucağına almayı nasip etsin
sizin bu güzel haberlerinizi okuyunca kendim hamileymişim gibi çok seviniyorum inş bigün bende burda sizlere bu haberi verebilirim tatlım hayırlı olsun

canım benim rabbim bundan sonra bebeğini sağlıkla doğurmanı kucağına almayı nasip etsin
sizin bu güzel haberlerinizi okuyunca kendim hamileymişim gibi çok seviniyorum inş bigün bende burda sizlere bu haberi verebilirim tatlım hayırlı olsun

Amin, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
İnan ki dua edeceğim herkese, sen de vereceksin birgün bu haberi inanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Çok hayal kuruyordum ama nedense hiç buralara böyle konular açacağımı düşünmemişim sanki. Çok heyecanlıyım.
Sen de hamilesin sanırım. Senin bebeğin de sağlıkla gelsin sana. Çok sağol tekrar.

anlıyorum seni canım benim

evet bende 16 haftalığım teşekkürler canım amin

hayırlı olsun canım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

opuyorumnanaktan

Çok sağol inci, ilk paylaştığım yer burası. Eşimden başka bir tek eczacı biliyor bir de sizler. Eczacıya da sabah doğrulamak için bir kutu daha test almaya gidince söylemek zorunda kaldım, iki gün üstüste test alınca kadıncağız meraklandı da.
Umarım sen de tadarsın. Sevgiler.

tebrikler cnm meleğin hayırlı olsun. umarım güzel bir hamileleik geçirirsin ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.

tebrik ederim saglıkla kucakla inş canım darısı başıma inş bide belirtin varmıydı?

Çok sağol gökçe. Darısı başına olsun. Sen de sağlıkla al bebeğinin haberini.

Belirtim hem vardı hem yoktu doğrusu.

Göğüslerim adet olacağım zamanlardan farklı değildi. Gene şişti sızladı, tıpatıp aynıydı. Daha bugün biraz azaldı.

Kasık ağrısı yaşadım. İlk günler tamamen yumurtlama ve adet ağrısına benziyordu. Hiç şüphelenmedim. Sonrasında ağrı da değil de ağırlık gibi sanki biri kasık bölgemi sıkıyormuş gibi birşeyler hissettim. Nasıl anlatayım bunu bilmiyorum tam olarak ağrı değildi hafif kasılma gibiydi. Gene şüphelenmedim, çünkü idrar yolları enfeksiyonu geçirince de benzer şeyler oluyordu.

Bulantım hiç yok daha. Bir kez midem bulandı ama eşim otobüs yolculuğunda sigara içmişti. Onun kokusu mahvetti. Ama o yolculukta sigara kokusu zaten oldum olası öğürtür beni.

Akıntım hafifçe vardı, hala da var. Ama hafif bir mantar geçirirkenki akıntıya benziyor.

Bunlar dışında başka hiçbir belirtim yoktu. Bu saydıklarım da normalde çeşitli nedenlerle yaşadığım şeyler olduğu için hiç hamileliğe yormadım. Bu ay beklemiyordum.

Sadece tek iki yerde şüpheyle gülümsedim. Onlarda çok anlık olaylardı, devamı gelmedi, öyle olunca dikkate almadım. Bir iş yapmak için yere çömelmiştim, birkaç dakika sonra ayağa kalkınca sanki kasık bölgemi bacaklarımla birleştiği yerden aşağı çekiyorlar gibiydi. Bir de bir tarafımdan bir tarafıma dönerken tık tık tık diye atardamar attığını hissettim sağ tarafımda. Ama dediğim gibi çok kısa ve tek sefer mahsus olunca bunlar hiç hamileliğe yormadım.

Belirtim yoktu diyebilirim yani özet olarak.

X