Bebekler inanılmaz güçlü oluyor ve hayata tutunuyorlar hiç korkmayın çok sağlıklı bir bebiş annesi olacaksınız. Doktorların önlem amacıyla hastanede tutması bence daha iyi. Azıcık sabredin bebek kokulu günler yakında.
Canım sakın üzülme ben de 33+4'de 1700 gr doğum yaptım 14 gün küvözde kaldı, şimdi kızım 1 yaşına girmek üzere canavar gibi
ben kızım küvözdeyken kendime geldim kendimi toparladım sezaryan ile doğum yapmıştım. kızım eve taburcu olduğunda benim sağlığım yerindeydi onunla çok daha güzel ilgilendim
ROB muayenesini ihmal etme
3 ayda 1 nörolojik muayenesini yaptır
1 yaşnda da mutlaka göz tembelliği var mı baktır
Senin minnoşunda sağlıcakla evine gelecek endişe etme Allah tez elden kavuştursun sizi
Cok gecmis olsun bebene bir an once kavusmani diliyorum. dogumdan 12 gun sonra bebegim kuveze girdi. Inan eve getirdikten sonra ayrilmak daha zor. Uzulme annesi yavrunun sagligi icin aldilar. Allahim sifa versin.
3 ay önce 33 haftalık doğum yAptım,2500 doğdu 2200 düştü solunum sıkıntısı 3 hün çekti ama enfeksiyon çıktı ilk antibiyotik fayds etmedi 10 günlük başladılar ve riskli bir bebekti doktorum hep şöyle dedi çıkarıcaz inş sadece bi durum olursa biraz daha kalabilir.sonunda 13 gün kaldı ve oğlum şükürler oldunki yanında.çok zor bi süreç fakat ordakileri gördüm , 3 ay kalanlar 1 sene kalanlar şükrettim halime.Büyük ihtimalle 7 günlük antibiyotiğin sonunda çıkarırlar sıkma canını annesini çıkınc böyle görmesin bebeğin..anı olarak kalıo sonraları.rabbim yaşatmasın kimseye evlet bambaşka bişey.
doktor tamam artik sorun kalmadı diyene kadar bekletebilir. . Çünkü kritik seviyedeyse dışarı verildiğinde yeniden enf. riski var.. merak etme bebegine guzelce bakılıyor besleniyor.. sabret ve dua et canım bak iyilesmis diyorsun demekki tek emme problemi kalmis kisa surede denetirler..ah keske butun bebeklerimiz oyle olsa ..
dedik hamileyken sigara icmek erken dogum sebebidir diye ama dinleyen kim?
Allah sifa versin yavrucaga insallah bir an once toparlar.
vala ben 34 haftada evi tasidim. diger evi de tasindigim evi de temizledim. karnim kasim kasim kasildi ama birsey olmadi.:) yk ondan degl 3 gn kosustrdm oda yaptik boyadik yerlestrdk temzlik gece 3 de yatip 9 da kalktm uyuymdm hep koye gttk esimn ailesnn yannda bide orlarda fasukye biber topladik egil kalk egil kalk zorladim kendimi bide kopek kovqlfi kactim :) ust uste geldi hayrlis byleyms rabbim sifa verr ins bran once
insallah tez vakitte kavusursun bebisine cnm Rabbim size bagislasin onuTskrler cnm da artk dynmyrm surekli aglaysm var tutmyrm kendmi gidip gremeden donmek zor gelio artk kavsmak istyrm
vala ben 34 haftada evi tasidim. diger evi de tasindigim evi de temizledim. karnim kasim kasim kasildi ama birsey olmadi.
bak bebegin toparlaniyor. artik icme, sutune de geciyor o meret.
bebeginizin saglıgı için orda tutuyorlar
en kısa zamanda bebeginizi doya doya kucagınıza almanız dilegiyle...
Cnm ck tskr ederm iyo dileklerin icininsallah tez vakitte kavusursun bebisine cnm Rabbim size bagislasin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?