Bebeğim küvezde :(

Allaha skur cigerleinde fln sorun yk bir iki vuxut isis dusuk kansekeri dusukdu hepsi duzeldi kandaki enfksyn da 16 dan ikiye dutu bi emzirmek kaldi insllah alip kavscm bebegme

Tam iyi olmasini bekliyorlardir canim. Sonra bebisle beraber ev hastane arasi mekik dokuma diye. Evde birde daha rahat enfeksiyon kapar. Iyice guclensin bebegin eve dapasaglam goturceksin insallah. Sen guclu olki bebisin de guclu olsun.
Haklisinda xnm insan dayanmio iste kapiya gidip gormeden donmek kavscm ins dualarnzi eksk etmyn bebgmden

Haklisinda xnm insan dayanmio iste kapiya gidip gormeden donmek kavscm ins dualarnzi eksk etmyn bebgmden
Ya herhalde kolay degil ama bebisin iyi olsun yeter oyle dusun. Insallah bi kac gune emecek gucu olur da bol bol emer sutunu hemencik toplayiverir. Senin kucaginda cikar hastaneden. Dualarim seninle canim.

Ya herhalde kolay degil ama bebisin iyi olsun yeter oyle dusun. Insallah bi kac gune emecek gucu olur da bol bol emer sutunu hemencik toplayiverir. Senin kucaginda cikar hastaneden. Dualarim seninle canim.
Insallah cnm insallah en ck istedimde bu zaten cok tesekrler

Rabbim evladına sağlık sıhhat versin..

oncelikle gecmis olsun insallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebegini hic merak etme tatlim benim kuzenimin esinin bebegie boyle olmustu simdi masallah 9 yasinda dunya guzeli bir kiz

canim ben yenidogan yogun bakimda çalışıyorum endiselenme henuz kucuk emme yetenegi gelismemesi normal oncr bunu ogrenmesi gerek ki kan sekeri dusmesin.. bunun icin de zamana gerek var.. Bebeğinizin tedavileri tamamlanip yeterli kiloya ulaştığında taburcu olacaktir.. sıkma canını..

Cok gecmis olsun benim kizimda 1 hafta kuvezde kalmisti.ellerim bombos o hastaneden cikisimi hic unutamam ama simdi cok sukur kizim cok saglikli.umarim biran once bebegin toparlar ve kavusursunuz.

Bebekler inanılmaz güçlü oluyor ve hayata tutunuyorlar hiç korkmayın çok sağlıklı bir bebiş annesi olacaksınız. Doktorların önlem amacıyla hastanede tutması bence daha iyi. Azıcık sabredin bebek kokulu günler yakında.

Canım sakın üzülme ben de 33+4'de 1700 gr doğum yaptım 14 gün küvözde kaldı, şimdi kızım 1 yaşına girmek üzere canavar gibi
ben kızım küvözdeyken kendime geldim kendimi toparladım sezaryan ile doğum yapmıştım. kızım eve taburcu olduğunda benim sağlığım yerindeydi onunla çok daha güzel ilgilendim
ROB muayenesini ihmal etme
3 ayda 1 nörolojik muayenesini yaptır
1 yaşnda da mutlaka göz tembelliği var mı baktır
Senin minnoşunda sağlıcakla evine gelecek endişe etme Allah tez elden kavuştursun sizi

Cok gecmis olsun bebegine bir an once kavusmani diliyorum. dogumdan 12 gun sonra bebegim kuveze girdi. Inan eve getirdikten sonra ayrilmak daha zor. Uzulme annesi yavrunun sagligi icin aldilar. Allahim sifa versin.

ayy kurban olurum onaaaa.. allahhhimmm sana bagislasinnnnnnn..uzulmee canimmm yakinda o evinde senin kucaginda olacak...insalllaaaahhhhh moralinj bozma onun sana ihtiyaci var.bolbol dua et cnmm

oncelikle gecmis olsun insallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebegini hic merak etme tatlim benim kuzenimin esinin bebegie boyle olmustu simdi masallah 9 yasinda dunya guzeli bir kiz

Tskrler cnm da artk dynmyrm surekli aglaysm var tutmyrm kendmi gidip gremeden donmek zor gelio artk kavsmak istyrm

Emmeyi denetmiyolarki ilk dogdunda ynima verdiklerinde tam emmeye basliodu az az emiyodu aldilar elimden vucut isis kani dzelms enfksynda dsmus hala emmeye bslatmio salmiyolar
Nette cok okudum 1 bck kilo ckip eve gdenleri

ayy kurban olurum onaaaa.. allahhhimmm sana slasinnnnnnn..uzulmee canimmm yakinda o evinde senin kucaginda olacak...insalllaaaahhhhh moralinj bozma onun sana ihtiyaci var.bolbol dua et cnmm

Etmezmym ediyrm cnm ama inanki cok zor karnmdyken byle dhldi smdi hastnde yatio hergn sdce 5 dk greblyrm 5 dk bile surmuyo o 5 dkda yarisida doktr blgi verio bebegme bakamyrm bile snra ckariolar (

Cok gecmis olsun benim kizimda 1 hafta kuvezde kalmisti.ellerim bombostaneden cikisimi hic unutamam ama simdi cok sukur kizim cok saglikli.umarim biran once bebegin toparlar ve kavusursunuz.

Sagl cnm bende ellerimle yogun bakima cikardim kucagmfan aliverdiler yigilip kalcktm gerckyn cok zor rabbim evladni sana bagslasin ins kavsurum bende biran once

merhaba, bende 33.cü haftada dogum yapmak zorunda kalmistim. Bebegimle yaklasik 3,5 hafta hastanede kaldim. Hala hastanenin önünden gecerken gözlerim dolar. Bende basta sütü sagip veriyordum ama hep mama destekli verdim. Bebegin toparlana kadar zaten mama vermek zorundasin. Ben mamayi kesmeyi denedim, cocuk perisan oldu. Simdi cok iyi. Gayet saglikli. Önemli olan saglikli olmasi ve toparlanmasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…