• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim küvezde :(

Bebekler inanılmaz güçlü oluyor ve hayata tutunuyorlar hiç korkmayın çok sağlıklı bir bebiş annesi olacaksınız. Doktorların önlem amacıyla hastanede tutması bence daha iyi. Azıcık sabredin bebek kokulu günler yakında.

Insallah cnm sabrediyorum bska hc bsey gelmio elimden yapabldik tek o var bide dua etmek

Canım sakın üzülme ben de 33+4'de 1700 gr doğum yaptım 14 gün küvözde kaldı, şimdi kızım 1 yaşına girmek üzere canavar gibi
ben kızım küvözdeyken kendime geldim kendimi toparladım sezaryan ile doğum yapmıştım. kızım eve taburcu olduğunda benim sağlığım yerindeydi onunla çok daha güzel ilgilendim
ROB muayenesini ihmal etme
3 ayda 1 nörolojik muayenesini yaptır
1 yaşnda da mutlaka göz tembelliği var mı baktır
Senin minnoşunda sağlıcakla evine gelecek endişe etme Allah tez elden kavuştursun sizi

Allah bagslasin cnm bende sezeryannoldum kendmi unttum hsstne ev arasi mekik dokuyorum sut gtryrm vs rabbim hakkimizda hayrlisni eylesin amn insallah

Cok gecmis olsun bebene bir an once kavusmani diliyorum. dogumdan 12 gun sonra bebegim kuveze girdi. Inan eve getirdikten sonra ayrilmak daha zor. Uzulme annesi yavrunun sagligi icin aldilar. Allahim sifa versin.

Tskrler cnm sennde cok zormus benm kucagmdan oylece aldilar cok koydu iyi dileklerin icn cok sagl ins kavsurum ennkisa zmaanda

[QUOTE="yagmurxxx, post: 37468126, member: 310merhaba, bende 33.cü haftada dogum yapmak zorunda kalmistim. Bebegimle yaklasik 3,5 hafta hastanede kaldim. Hala hastanenin önünden gecerken gözlerim dolar. Bende basta sütü sagip veriyordum ama hep mama destekli verdim. Bebegin toparlana kadar zaten mama vermek zorundasin. Ben mamayi kesmeyi denedim, cocuk perisan oldu. Simdi cok iyi. Gayet saglikli. Önemli olan saglikli olmasi ve toparlanmasi..[/QUOTE]

Bn mama verdirtmyrm sadve sut veriolar onuda biberonla veriylarms ztn cok zor rabbim sifa verir ins

3 ay önce 33 haftalık doğum yAptım,2500 doğdu 2200 düştü solunum sıkıntısı 3 hün çekti ama enfeksiyon çıktı ilk antibiyotik fayds etmedi 10 günlük başladılar ve riskli bir bebekti doktorum hep şöyle dedi çıkarıcaz inş sadece bi durum olursa biraz daha kalabilir.sonunda 13 gün kaldı ve oğlum şükürler oldunki yanında.çok zor bi süreç fakat ordakileri gördüm , 3 ay kalanlar 1 sene kalanlar şükrettim halime.Büyük ihtimalle 7 günlük antibiyotiğin sonunda çıkarırlar sıkma canını annesini çıkınc böyle görmesin bebeğin..anı olarak kalıo sonraları.rabbim yaşatmasın kimseye evlet bambaşka bişey.

doktor tamam artik sorun kalmadı diyene kadar bekletebilir. . Çünkü kritik seviyedeyse dışarı verildiğinde yeniden enf. riski var.. merak etme bebegine guzelce bakılıyor besleniyor.. sabret ve dua et canım bak iyilesmis diyorsun demekki tek emme problemi kalmis kisa surede denetirler..ah keske butun bebeklerimiz oyle olsa ..

3 ay önce 33 haftalık doğum yAptım,2500 doğdu 2200 düştü solunum sıkıntısı 3 hün çekti ama enfeksiyon çıktı ilk antibiyotik fayds etmedi 10 günlük başladılar ve riskli bir bebekti doktorum hep şöyle dedi çıkarıcaz inş sadece bi durum olursa biraz daha kalabilir.sonunda 13 gün kaldı ve oğlum şükürler oldunki yanında.çok zor bi süreç fakat ordakileri gördüm , 3 ay kalanlar 1 sene kalanlar şükrettim halime.Büyük ihtimalle 7 günlük antibiyotiğin sonunda çıkarırlar sıkma canını annesini çıkınc böyle görmesin bebeğin..anı olarak kalıo sonraları.rabbim yaşatmasın kimseye evlet bambaşka bişey.

Rabbim evladni sana bagslasin cnm tbkde halimize gene sukur ki tedavilere sonuc verdi minigim insallah bi emme problemi kaldi onuda emzirmye bsladikca yenicez inanyrm kavsxm bebegme

doktor tamam artik sorun kalmadı diyene kadar bekletebilir. . Çünkü kritik seviyedeyse dışarı verildiğinde yeniden enf. riski var.. merak etme bebegine guzelce bakılıyor besleniyor.. sabret ve dua et canım bak iyilesmis diyorsun demekki tek emme problemi kalmis kisa surede denetirler..ah keske butun bebeklerimiz oyle olsa ..

Ediyorum cnm etmezmiyim evet allah skur iylesti tedavilere sonc verdi kan sekeri dogdnda sinirdaydi iki gn onxe duzeldi 70de dedi vucut isisda dzlmis kandaki enfeksyn 16ydi 3 gn antbytk tedvsyle 2 ye dusmus emme prblemi kaldi onada bslarsak biran once inanyrm hersy gzl olck skrediyrm halime rabbim herkese sabir sifa versin insallah

dedik hamileyken sigara icmek erken dogum sebebidir diye ama dinleyen kim?

Allah sifa versin yavrucaga insallah bir an once toparlar.

dedik hamileyken sigara icmek erken dogum sebebidir diye ama dinleyen kim?

Allah sifa versin yavrucaga insallah bir an once toparlar.

:) yk ondan degl 3 gn kosustrdm oda yaptik boyadik yerlestrdk temzlik gece 3 de yatip 9 da kalktm uyuymdm hep koye gttk esimn ailesnn yannda bide orlarda fasukye biber topladik egil kalk egil kalk zorladim kendimi bide kopek kovqlfi kactim :) ust uste geldi hayrlis byleyms rabbim sifa verr ins bran once

:) yk ondan degl 3 gn kosustrdm oda yaptik boyadik yerlestrdk temzlik gece 3 de yatip 9 da kalktm uyuymdm hep koye gttk esimn ailesnn yannda bide orlarda fasukye biber topladik egil kalk egil kalk zorladim kendimi bide kopek kovqlfi kactim :) ust uste geldi hayrlis byleyms rabbim sifa verr ins bran once
vala ben 34 haftada evi tasidim. diger evi de tasindigim evi de temizledim. karnim kasim kasim kasildi ama birsey olmadi.
bak bebegin toparlaniyor. artik icme, sutune de geciyor o meret.

bebeginizin saglıgı için orda tutuyorlar
en kısa zamanda bebeginizi doya doya kucagınıza almanız dilegiyle...

vala ben 34 haftada evi tasidim. diger evi de tasindigim evi de temizledim. karnim kasim kasim kasildi ama birsey olmadi.
bak bebegin toparlaniyor. artik icme, sutune de geciyor o meret.

Bunyeden bunyeye farkeder cnm benim

Back
X