Bebeğim küvezde :(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
19 ekim suyum patlayinca 33 haftalik doğum yaptim 1980gr dogdu bebegm aksamdi bebegi yanıma verdiler ertesi gun öğlen vucut isisi dusuk ve kan sekeri dusuk oldugu icin kuveze aldilar ben ciktm hastaneden 4 gündür küvezde bebegim süt sagip götürüyorm 3 saate bi vucut isis duzeldi kani ykseldi alllaha sukur kabinda enfksyn var demslerdi antbytk aliyodu 7 gn surcek dedi doktr bgn 4.gunu tekrar kan almslar bgn 16 cikan enfeksyn 4 gnde 2 ye dusmus
Nezman cikarablrm dedigimde emzirmeye baslicakmsm bakcaklarms emebldigi zman ckcakms nzmn emzrmye bslicm dedim onmzdeki hafta icinde dedi daha bi tarih vermiyolar kilo alip veriyo hafif sarilik var ama ck dgl dedi gunde sadce 5 dk gsteriyolar cok koyuyo grememk sevip koklayamamk
Daha cok beklemem gerekiyomu vucut isis kabi hepsi duzelmis sadce antbytgi devam edio 3 gn daha emzrmye bslatmalri icin ndn bekletiolar artk bekleymiorm (((

Canim moralini bozma ayri olmak koklayamamak cok zor ama sukret bebisin iyi Allaha cok sukur yasiyor. Bak kan sekeri vucut isisi duzelmis. Enfeksiyonu da duzelicek insallah. Rabbim guc kuvvet versin sana. Moralini bozmaki sutun azalmasin. Bebisinin sutune ihtiyaci var. Ve senden sut aldikca sariligi duzelicek.

Allah'ım en kısa zamanda sana bebeğini sarmayı nasip etsin. Çok büyük geçmiş olsun canım..

Tabiki cnm sukur ki iyi hersey iyiye gidiyir ama bana amellyattan snra verdiler yarin sbh cikarsnz dediler oglen doktr geldi kuveze aliyrm yeterinxe tolerans gsterdim ykselmedi vücut isis vs dedi sok oldum cok kotu oldum pazartesiden beri ha yarin ckar diye diye bu umtla gidip aglyrak dnuyorum cnku nzmn sorsam belli bign yk nzmn emzirmye bslicam diorm onmzdeki hafta ici diyo gunde bi 5 dk greblyrm allah skur morlmi duzeltmye clsyrm geceleri uyumadn sut sagip gtryrm sirf mama vermesinler die elimden geleni yapiorm ama anlamdim nokta bana ogum.bbeegi verdiklerinde yarn abh cikarsn dediler ozman nasl emcgi hakknda bisi ykdu smdi neden emzirme denemelri yapmdn ckarmiolar anlamyrm

Allah yardımcın olsun. Pozitif düşün, bebeğin durumu iyiye gidiyor yazdıklarından anladığım kadarıyla. Enfeksiyon oranı düşmezdi zaten kötüye gidiyor olsaydı. İçini ferah tut, birçok çocuk küvezden çıkıp sağlıklı bebek oluyorlar. Ne durumda ki bebekler hayata dönüyor hatta. Sabret biraz. Bebeğini hemen küvezden çıkarsalar sonra kötüleşse daha mı iyi? Kuruntu yapmamalısın, tamamen iyileşmesini bekliyorlar sonuçta, o insanlar bebeğinin sağlığına kavuşması için uğraşıyorlar. Aylarca küvezde kalan bebekler var. Pozitif düşün..

Moralini bozma neleri var oyle dusun sukret. Hamileyim ikiz bebek bekliyorum benim de korkum erken dogmalari surekli dogum hikayeleri okuyorum. Lutfen rahat ol ki sutun kesilmesin. 3- 4 ay kuvezde kalmis brbekler var. Bak masallah kolay iyilesmis bebegin direncliymis. Bir de emsin hayirlisiyla hic biseyi kalmayacan bi kac gune cikarsiniz. Sen iyi beslen uzulmeki onu iyilestirecek sutun gelsin bol bol

Allah'ım en kısa zamanda sana bebeğini sarmayı nasip etsin. Çok büyük geçmiş olsun canım..

Amin cnm insallah tskrler rabbim su cuma gunu sesimizi duysun bebegmi bagslasin bana insllaj

Haklisin cnm ama biran onxe kavusmak istyrm 5 dk gorup ckariolar ck koyuyo kucagma alip emzremio sevemiyrm durumu duzeldigi icin cksin istyrm sagligi herseyden onemli tabi ama geceleri uyuymsz oldm arrk

Ciko neden cikartmiyorlar biz bilemiyoruz ama elbet bir sebebi vardır. Yoksa hic sebebi olmadan neden yavrunu orada tutsunlar ki...
Aklinatakilanlari hemsirene doktora sorma sansin yok mu,?

çocugunuzu düşünüyorlar neden acele ediyorsunuz onun saglıgı herşeyden daha önemli degilmi

Canim benim cok gecmis olsun.zor biliyorum.bende dogum yaptigimda mosmor cikmis cocuk zaten kontrole gitmistik dr yarin gel hemen alalim demisti apar topar aldilar normalden 2 hafta once.oyle morarinca hemen kuveze almislardi.cok sukur bi sure sonra duzeldi de getirdiler oglumu bana bende emzirmeye baslamistim hemen.bu sarilik da her yeni doganda oluyor.ben 3 4 damla sekerli su vermistim en fazla bi hafta sonrada duzelmisti zaten.senin icin zor tabi onu kucagina almak evine gitmek istiyosun anloyorum.insallah en kisa zamanda duzelir hersey de sagsaglim evinize gidersiniz bebisinle.dua edecem senin ve bebegin icin.

canim alip koklayacaksin allahin izniyle .... hem 33 haftalik gebeliklerde yasam sansi cok yuksek korkma sakin ... benim bi akrabamda yedi aylik dogum yapmisti ... coook uzun sure kuvozde kaldi ... simdi durumu cok iyi saglikla buyuyor ... sende icini ferah tut ...

Rabbim sennde bebeklerini saglillankucgna almyi nasip etsin ck dkat et kendne ben hep hssetim erken olcgbi oldu dkat etmdm kendme smdide bebegmde uzak kalyrm xk zor dkat edyrm smdi cnm insllah ckicak biran once

Rabbim sennde bebeklerini saglillankucgna almyi nasip etsin ck dkat et kendne ben hep hssetim erken olcgbi oldu dkat etmdm kendme smdide bebegmde uzak kalyrm xk zor dkat edyrm smdi cnm insllah ckicak biran once
Ins. Bir an once. En kisa zamanda rn saglikli sekilde ins. Bu arada iyi dileklerin icin tesrkkurler ozrllikle emzirirken bizlere de dua et lutfen

Ciko neden cikartmiyorlar biz bilemiyoruz ama elbet bir sebebi vardır. Yoksa hic sebebi olmadan neden yavrunu orada tutsunlar ki...
Aklinatakilanlari hemsirene doktora sorma sansin yok mu,?
Emzirmye baslickmisim emeblymu bakcklarms oyle syledi doktr ama daha basltmio onmzdeko hafta ici diyo

Tam iyi olmasini bekliyorlardir canim. Sonra bebisle beraber ev hastane arasi mekik dokuma diye. Evde birde daha rahat enfeksiyon kapar. Iyice guclensin bebegin eve dapasaglam goturceksin insallah. Sen guclu olki bebisin de guclu olsun.

[Q="adoni, post: 37463209, member: 384555"]Canim benim cok gecmis olsun.zor biliyorum.bende dogum yaptigimda mosmor cikmis cocuk zaten kontrole gitmistik dr yarin gel hemen alalim demisti apar topar aldilar normalden 2 hafta once.oyle morarinca hemen kuveze almislardi.cok sukur bi sure sonra duzeldi de getirdiler oglumu bana bende emzirmeye baslamistim hemen.bu sarilik da her yeni doganda oluyor.ben 3 4 damla sekerli su vermistim en fazla bi hafta sonrada duzelmisti zaten.senin icin zor tabi onu kucagina almak evine gitmek istiyosun anloyorum.insallah en kisa zamanda duzelir hersey de sagsaglim evinize gidersiniz bebisinle.dua edecem senin ve bebegin icin.[/QUOTE]

Ck sagol cnm rabbim yavrunuda sana baglsn inslalah evet biran onxe koklmak emzirmek istyrm bebegmi eve gtrmek insllah az kaldi sabrediyrm ck tskr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…