Bebek Beslenmesi Bebeğim kusmaktan uyuyamıyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asimse06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
21
3
3
36
merhabalar benim 3 aylık bir oğlum var. sadece anne sütü alıyor, emmesi kilo alması uzaması gayet normal ancak bazı günler kusmaktan uyuyamıyor. gözünden uyku akıyor yüzünü kazağıma sürtüyor gözlerini zor açıyor ama bi türlü uyuyamıyor. en son peynirimsi kusuyor bu sefer de üst değiştirecez derken uykusu açılıyor tekrar acıkıyor emiyor altı değişiyor tekrar kusuyor derken bu böyle devam ediyor. zar zor uyutuyoruz 15 dakika sonra ağlayarak uyanıyor kusuyor öyle rahatlıyor. gün içinde uzun süre uyumuyor ama gece deliksiz uyuyor sadece emmeye uyanıyor sonra uyumaya devam ediyor. bulunduğum ilçede bir tane çocuk dr.u var ve hastanenin imkanları çok kısıtlı en yakın il merkezi 120 km. başka dr.a götürmeden önce bebeği bu durumda olan anneler tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

altını emzirmeden önce al her defasında
kustuğunda sarsmadan değişebilmek için öncen acılan seyler giydir
her defasında gaz çıkarmayı ihmal etme
beslerken zaman tut mesela 10 dk emiyor ve yetiyorsa 10 dk sonra memeden cek
en basından beri hep böyleyse reflüsü olabilir yatarken hafif sola yatır midesinin olduğu taraf olduğu için mide içeriği yukarı kaçmayacaktır
basını da biraz yüksek tutarsan bu iş çözülür
bu ara az ve sık besle sadece

Bir aydir boyleyiz baslarda kusma sorunumuz pek yoktu. Sola yatirmak haricinde hepsini yapiyorum dediklerinin. Sutum hizli geliyo bazen burda bi arkadas biraz sagip oyle emzirmemi soyledi gogsum cok dolunca sagdim birazini. Aksamdan beri de dedigin gibi sola yatiriyorym sanki daha rahat uyuyo gibi. Umarim ise yarar. Bilgiler icin cok tesekkur ederim sayende dr.a gitmekten kurtuluruz ins:)

benim kızında reflüsü var ama öncelikle emzirdiğin için sen,in yediklerinie çok dikakt etmen gerekli çiğ ve gaz yapan şeylerden uzak durmalısın diğer arkadaşımızın dediği şeyleride uygulatıp ilk 3 ay 45 dakika sonra 30 dakika her beslenmeden sonra omuzuna yatırıp dik tutup gazını çıkarmak gerekiyor ,ayrıca yatağının altını destekleyip 45derece açı ile baş kısmı eğimli durması yan yatması gerekli.benim bildiklerimde uyguladıkalrımda bu şekilde.

Bebeğim henüz26 günlük on gündür aşırı derecede kusuyor ağız dolusu
Artık cok yoruldum
Dr bi şurup verdi reflü başlangıcı diye ama on gündür bi etkisini görmedim bugün yine kontrol var bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…