Herkese merhaba hanımlar . Bebeğim 1 hafta sonra tam 5 aylık olucak. Koltuktan düştü 40 cm falan mesafesi. Burnunun üstüne düştü burnu kızardı ağladı baya ama şimdi iyi bende onla beraber ağlamaktan helak oldum. Başına gelen var mı bişey olur mu çok korktm aklım başımda değil napıcağımı şaşırdım şuan yemeğini yedi oynuyo acaba bi yeri acıyo mudur hala burnu acıyo mudur bilemedim üst kısmında kızarıklık oluştu kesin morarıcak buz tutturmadı bana
Insallah canım çıktı ağlamaktan . Ne kadar kollasanda bi anlık böyle bişi oldu işte çok kötüyüm umarım dediğin gibi bişey olmaz teşekkür ederimUyutma bir süre gözlemle. Korkma bi şey olmaz.
Çok teşekkür ederim kusması yok çok şükür. Gece de uyutmasam mı acaba peki öyle bişey demiş miydi doktorunuz 3 saatte bir falan uyandırsam mı gece uykusuna geçince alarm kurupGeçmiş olsun.. kafasının üstüne düşmemiş, kusmamış, genel hali iyi, yine gözlemleyin tabi ama iyidir bence. Kaldı ki kafasının üzerine düşse bile kusmadıysa sorun yok dediler bana, benim kızım da 10 aylıkken yataktan sırtüstü düşmüştü, çok korkmuştum da çok şükür bir şey olmadı. Doktoru aramıştım, kusmadıysa bir şey yoktur, yine de gözlemle demişti.
Ben 3 aylık kardeşimi düsürmüstüm kafasi findik gibi sismisti. Ayaklarini bastirmaya calisiyodum yerdeydi. Doktor fiskirtarak kusmuyosa bir sey olmaz uyutmayin demisti simdi 18 yasinda saglikli.Insallah canım çıktı ağlamaktan . Ne kadar kollasanda bi anlık böyle bişi oldu işte çok kötüyüm umarım dediğin gibi bişey olmaz teşekkür ederim
Teşekkür ederim şükür yok konuşuyorum heo onunlaKusma olmadıysa korkma sarıl ve anlat ona seni anliycak ...
Beni de ablam 3 aylıkken falan havaya tutup yakalıyomuş sonra düşmüşüm betonun üzerine 24 yaşjndayım bişeyim yok ama insan çok korkuyor işte travma falan olur mu diye herkes bir değil kusma yok imsallah olmazBen 3 aylık kardeşimi düsürmüstüm kafasi findik gibi sismisti. Ayaklarini bastirmaya calisiyodum yerdeydi. Doktor fiskirtarak kusmuyosa bir sey olmaz uyutmayin demisti simdi 18 yasinda saglikli.
Çok teşekkür ederim kusması yok çok şükür. Gece de uyutmasam mı acaba peki öyle bişey demiş miydi doktorunuz 3 saatte bir falan uyandırsam mı gece uykusuna geçince alarm kurup
Tamam canım çok saol. Yalnız kendimi çok suçlu hissediyorum aklımdan çıkmıyo düştüğü bi tuhaf oldum bebeğimin suratına bakınca ağlama isteği geliyo yine çok mutsuzumYok, ben sordum. Sabah düşmüştü, o zaman günde 2-3 kez uyuyordu, aradım, 1-2 saate uykusu gelecek uyutmasam mı dedim. Kusması yok genel hali de iyiyse uyutabilirsin demişti.
Normalde düşme sonrası iki saat uyutmayin diyorlar ve kusma göz kayması gibi semptomlar gozukurse getirin diyorlar ama yokmuş ve keyfi yerindeymis gibi geçmiş olsun. Gece sadece gözlemleyinÇok teşekkür ederim kusması yok çok şükür. Gece de uyutmasam mı acaba peki öyle bişey demiş miydi doktorunuz 3 saatte bir falan uyandırsam mı gece uykusuna geçince alarm kurup
Bnimki suan 9 aylık ama ben de o aylarda düşürdüm bişey olmadı sükürHerkese merhaba hanımlar . Bebeğim 1 hafta sonra tam 5 aylık olucak. Koltuktan düştü 40 cm falan mesafesi. Burnunun üstüne düştü burnu kızardı ağladı baya ama şimdi iyi bende onla beraber ağlamaktan helak oldum. Başına gelen var mı bişey olur mu çok korktm aklım başımda değil napıcağımı şaşırdım şuan yemeğini yedi oynuyo acaba bi yeri acıyo mudur hala burnu acıyo mudur bilemedim üst kısmında kızarıklık oluştu kesin morarıcak buz tutturmadı bana
İnsallah bizimkinde de olmaz teşekkür ederim çok endişe ettimBnimki suan 9 aylık ama ben de o aylarda düşürdüm bişey olmadı sükür
3 kere düştü benim oğlum 6-7-8. Aylarında iki kez koltuk bir kez bazadan yani cok daha yüksekti. Bir kez yüzükoyun düşmüştü bazadan alnı morardı şişti. Koltuktan da uyurken sırt üstü düşmüştü. İlk düştüğünde doktora koştum kendim de fenalık gecirdim ultrason röntgen beyin mr cekildi. Doktor bana kızdı cocuklar düşer bir daha böyle abartma sadece hareketlerini kontrol et vücudunu kontrol et bi sıkıntı yoksa gözleri donuklaşmadı burnu kanamadı kusmadı vücudunda şişkinlik kızarıklık yoksa bişeyi yoktur cocugu perişan etme dediİnsallah bizimkinde de olmaz teşekkür ederim çok endişe ettim
Doğru eşimde söyledi napalım düştü çocuktur bu olan olmuş dikkat edersin bundan sonra napalım bende üzüldüm aama bu kadar yıpratma dedi elimde değil gözlerim o kadar acıyo ki ağlamaktan başım çatlıyo elimde değil anne olmak çok farklı bişeymiş. Keske benim bütğn kemiklerim kırılsaydı da bebeğim düşmeseydi3 kere düştü benim oğlum 6-7-8. Aylarında iki kez koltuk bir kez bazadan yani cok daha yüksekti. Bir kez yüzükoyun düşmüştü bazadan alnı morardı şişti. Koltuktan da uyurken sırt üstü düşmüştü. İlk düştüğünde doktora koştum kendim de fenalık gecirdim ultrason röntgen beyin mr cekildi. Doktor bana kızdı cocuklar düşer bir daha böyle abartma sadece hareketlerini kontrol et vücudunu kontrol et bi sıkıntı yoksa gözleri donuklaşmadı burnu kanamadı kusmadı vücudunda şişkinlik kızarıklık yoksa bişeyi yoktur cocugu perişan etme dedi
Tamam canım çok saol. Yalnız kendimi çok suçlu hissediyorum aklımdan çıkmıyo düştüğü bi tuhaf oldum bebeğimin suratına bakınca ağlama isteği geliyo yine çok mutsuzum
Herkese merhaba hanımlar . Bebeğim 1 hafta sonra tam 5 aylık olucak. Koltuktan düştü 40 cm falan mesafesi. Burnunun üstüne düştü burnu kızardı ağladı baya ama şimdi iyi bende onla beraber ağlamaktan helak oldum. Başına gelen var mı bişey olur mu çok korktm aklım başımda değil napıcağımı şaşırdım şuan yemeğini yedi oynuyo acaba bi yeri acıyo mudur hala burnu acıyo mudur bilemedim üst kısmında kızarıklık oluştu kesin morarıcak buz tutturmadı bana