Çocuk Hastalıkları Bebegim kistik fibrozis olabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.247
806
323
33
Merhabalar. Bebegim 96 gunluk. Yaklasik 3 4 haftadir uc gunde bir kaka yapiyor ve yaptigi zaman yagli gibi ve cok pis kokulu oluyor kakasi. Ve 3 4 haftada sadece 200 gram almis. Ilk 2 ay kilo alimi cok iyiydi. Internete baktim belirtilerin kistik fibrozis oldugu yaziyo. Bilgisi olan var mi

Bu konuyu çok önce açmıştım evet teri tuzluydu ama öyle bi suphemiz kalmadı şükür. Şu an 14 aylik oldu
Mercan hanım benim oğlum 10 aylık. Anlını öpünce tuz tadı geliyor çok korkuyorum. Yağlı kaka öksürük vb yok çok şükür . Hala tuz tadı geliyor mu ağzınıza

Mercan hanım benim oğlum 10 aylık. Anlını öpünce tuz tadı geliyor çok korkuyorum. Yağlı kaka öksürük vb yok çok şükür . Hala tuz tadı geliyor mu ağzınıza
Evet ara sira tuz tadi geliyor ama cok sukur hastalık yok. Boş yere vesvese yapmışım. Topuk kaninda bi sey çıktı mı

Evet ara sira tuz tadi geliyor ama cok sukur hastalık yok. Boş yere vesvese yapmışım. Topuk kaninda bi sey çıktı mı
Topuk kanında bişe çıkmamıştı şükür. Sağlık ocagı bişe olmazsa aramayacaz demişti aramadılar hiç. Peki eskisi kadar tuz tadı geliyor mu? Büyüdükçe mi azalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…