- 21 Kasım 2017
- 27.911
- 120.594
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Vücudunda kızarıklık, döküntü vb. hiçbir şey yok. Sizde de mi böyle bir problem vardı? Zeytinyağını deneyeceğim.Kardeşimin çocuğu öyle şu an 6 aylık. En son pul pul oldu eli yüzü. Siz başka yerleri kaşınıyor olarak görüyorsunuz ama onun minik elleri vs de kaşındığı için kıvranıyor muhtemelen kıyamam2 çeşit egzama var dedi doktor bugün birinde kortizon kesinlikle tavsiye edilmezken diğerinde kortizon takviyesi gerekiyormuş. Kortizonlu iğne mi krem mi bişey verdi doktor. Bir de hakiki zeytinyağı ile ellerine yüzüne masaj yapılmasını önermiş
Gluten duyarlılığı hiç gelmemişti aklıma. Bunu doktora bi sorayım.Alerji testi negatif ciksa bile sutunuzden geçen birşey tetikliyor olabilir. Siz öncelikle glutensiz beslenerek denemelisiniz bence.
Zeytinyagini kaynatmak mi limon mu sikmak emin degilim arastirin da dogrudan surmemeniz gerekiyor. Asitli oldugu icin uzun vadede zarar verebilir.Vücudunda kızarıklık, döküntü vb. hiçbir şey yok. Sizde de mi böyle bir problem vardı? Zeytinyağını deneyeceğim.
Bebeğimin vücudunda kızarıklık, pullanma falan yok ama böyle bir sorunumuz var işte. La Roche ürünleri gerçekten iyi oluyor. Doktora bir danışalım.Büyük kızımın atopik bir cildi vardı. Kızarırdı, pul pul olurdu. La Roche Posay'in atopik ciltler için olan losyonunu ve duş jelini kullandık, çok iyi gelmişti. Doktorunuza sorup, bir deneyin bence.
Bence yediklerinizi de Bi denetleyin derim. Çocukta bu tarz rahatsızlık durumunda emziren anneye doktor perhiz verebiliyor. Bulgur acı ekşi tarzı şeyleri yasaklıyor sanırım. Günlük yediklerinize bakarak en azından neden kaynaklandığını saptayabilirseniz ona göre çaresi bulunur zannımca. Komşum ne zaman balık yese çocuk perişan oluyordu mesela.Vücudunda kızarıklık, döküntü vb. hiçbir şey yok. Sizde de mi böyle bir problem vardı? Zeytinyağını deneyeceğim.
Anladım da hani kendini tahriş ediyorsa, sabun bazlı ürünler de zarar verir, daha çok kurutur o tahriş olan yerleri. Bu La Roche sabun içermiyor, ondan dolayı iyi geliyor. Umarım atlatır kuzucuk. =(Bebeğimin vücudunda kızarıklık, pullanma falan yok ama böyle bir sorunumuz var işte. La Roche ürünleri gerçekten iyi oluyor. Doktora bir danışalım.
Alerji yapabilecek gıdalara bakıldı ama gözden kaçan başka bir şey olabilir.Alerji testinin negatif olması alerjisinin olmadığı anlamına gelmiyor. Alerji gıdaları tek tek keserek deneme yapabilirsiniz.
Emin değilim.Egzema olmadigina emin misiniz?
Bide karaciger enzimleri yukselince felaket kasinir insan.
Evet başta sabun kurutuyor olmasına rağmen kükürtlü sabun kaşıntıyı geçirdiği için onunla bile denedim. Fazla yıkamadım, bıraktım hemen. Umarım atlatır. Uykudayken bile kendini kaşıyor, uyanıyor haliyle.Anladım da hani kendini tahriş ediyorsa, sabun bazlı ürünler de zarar verir, daha çok kurutur o tahriş olan yerleri. Bu La Roche sabun içermiyor, ondan dolayı iyi geliyor. Umarım atlatır kuzucuk. =(
Bakılmış olabilir ama negatif sonuç demek alerji yok demek değildir.benim ilk kızım pozitif sonuç verdi ama ikinci de negatifti sonuçlar ama tepkilerden dolayı alerjisi olduğunu anladık. Ve diyetle birlikte kızımdaki tepkiler geçti.yani alerjisi vardı. Testler küçük bebeklerde doğru sonuç vermiyor.sizin de tepkiniz var alerji olabilir yani.sizin diyet yaparak tepkisini gözlemlemeniz lazım.Alerji yapabilecek gıdalara bakıldı ama gözden kaçan başka bir şey olabilir.
Keşke bilsem. Eğer öyleyse sürekli yediğim bir şey olması lazım çünkü istisnasız her gün kaşınıyor.Bence yediklerinizi de Bi denetleyin derim. Çocukta bu tarz rahatsızlık durumunda emziren anneye doktor perhiz verebiliyor. Bulgur acı ekşi tarzı şeyleri yasaklıyor sanırım. Günlük yediklerinize bakarak en azından neden kaynaklandığını saptayabilirseniz ona göre çaresi bulunur zannımca. Komşum ne zaman balık yese çocuk perişan oluyordu mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?