- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok pahali biliyorum ama kizinizi sebamed urunleriyle yikayin ve kremleyin çok iyi geliyor Allah sifa versin insallah gecer komsumun kizindada var kisin bir seyi yok yazin tekrarliyoMerhabalar arkadaşlar, 22 aylıkken kızımı memeden kestim. Öncesinde kollarında hafifi isilik gibi şeyler vardı ama çok önemli derecede değildi birde yanağında kulağının üstünde bir kızarıklık vardı. Birçok doktora götürdük cilt kuruluğundan kaynaklı olduğunu söyleyip krem nemlendirici verdiler. Ama ne olduysa son iki üç haftadır ciddi derecede yanaklarda çeneye yakın yerlerde, kulak arkalarında ve el bileklerinde kızarıklık kaşıntı var. Yaklaşık 2 aydır inek sütü veriyorum cici bebe bisküvisi ile karıştırıp bundan olabilir diye düşündüm sütü kestim 5 gün önce. Geçer gibi oldu ama bugün yine kaşınıyor özellikle bilekleri çok kötü oldu. Götürmediğimiz doktor hastane kalmadı. 10 gün sonrasına alerji bölümüne randevusu var ama bu konu canımızı çok sıkıyor. Süt alerjisi olan bebeklerde sütü kestikten sonra kaç gün içinde geçer bu egzama? Aynı durumu yaşayanlar yardımcılarınıza çok ihtiyacım var. Belki de başka bişey den bilmiyorum alerjisi neye karşı var. Çamaşırlarını el sabununu rendeleyip yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum bu arada.
Pembe corresatin minik bi krem eczanede egzamaya bire bir.Alerji bölümüne 10 gün sonra randevumuz var o zaman Yaptırıcaz inşallah ben şuan için çözüm arıyorum
Sebamed egzamayi tetikliyor atopik cocuklara uygun değil kurutuyor yani bioderma cok daha uygunÇok pahali biliyorum ama kizinizi sebamed urunleriyle yikayin ve kremleyin çok iyi geliyor Allah sifa versin insallah gecer komsumun kizindada var kisin bir seyi yok yazin tekrarliyo
Benim bebeğime de cilt kuruluğundan nemlendirici verdiler. Size hangi markayı önerdiler? Az da olsa iyi gelmedi mi?Birçok doktora götürdük cilt kuruluğundan kaynaklı olduğunu söyleyip krem nemlendirici verdiler.
mustela nın şampuanını ve kremini verdi doktor ama hiçbir işe yaramadıBenim bebeğime de cilt kuruluğundan nemlendirici verdiler. Size hangi markayı önerdiler? Az da olsa iyi gelmedi mi?
Emzirirken evet dediğiniz gibi o zaman da belirti verebilirdi. Ama memeden kestikten sonra çok kötü oldu. Doktor bize de mustela nın şampuanını ve kremini verdi. Çamaşırlarını zaten doğduğundan beri el sabununu rendeyip yıkıyorumOğlumda da vardı bebekken ,alerji testi yapıldı ama çıkmadı alerji,hoş deri testi değildi yapılan,yanlış çıkma ihtimali de vardı tabi. O dönem mustela stelatopia şampuan ve losyonunu kullandık düzeldi. Öncesinde sebamed kullanıyordum,o yaramadı sanırım oğluma.
Çamaşır deterjanınıda değiştirmiştim. Sıvı kullanmaya başladım ve çift durulama yaptırdım.
Belki kullandığı şampuan,deterjan vb şeylerdendir.
Ama alerji yönünden de değerlendirilmeli.
Süt alerjisi siz emziriyor ve süt ürünleri tüketiyorduysanız daha önce belirti verirdi diye düşünüyorum ama cicibebe konusuna katılıyorum,çok şekerli,yağlı birşey,bence vermeyin,illaki verecekseniz kendiniz pişirin evde zira hangi yağ kullanılıyor,hangi un kullanılıyor bilemezsiniz,içindeki aşırı şekerde cabası.
Geçmiş olsun fotoğraf atarsanız sevinirimBenim kızımın göz kapaklarında dopultan egzama vardı . Tam 4.5 ay bir sürü doktor gezdik gecmedi . En son bi cildiye iki üç krem verdi o gecirdi . 6. Ayda yumurta yedirince hem göz kapaklarında hem yanağında egzama çıktı . Yumurta yı da kesin bnce . İsterseniz kremin fotosunu ve kızımın önceki ve sonraki fotosunu atayım . Benimki şuan 21 aylık . Bu arada içinde yumurta olan hiçbirşeyi yedirmeyin . Bebek bisküvisi bile hemen egzamayı azdırıyordu bizde . 10. Ayda alerjisi bitti . Şuan çok şükür herşeyi yiyebiliyor