bebeğim kan emiyo

nutraks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.299
299
173
slm kızlar 4 aylık bir kızım var.meme uçlarım çatladı bir haftadır.emerken kanıyor yavrum kan emiyo kakası da çok koyu renk oldu bu yüzden hemşireme sordum emzirmeye devam dedi bende emziriyorum ama çekiniyorum da açıkçası kızım vampir gibi oluyo:)başına gelen var mı ne yapayım sizce

Gogus uclarina bepanten krem
sur oyle emzirmek sakincali degil mi? onu hemsireye degil doktora
sor bence kandan her turlu hastalik bulasir

göğüs kalkanı kullanmayı denemediniz mi, benımde cok kotu olmustu 2 gun kadar kalkanla emzırdım sonra yıne kalkansız emzırdım. deneyın ıstersenız.

aynı sorun bendede olmuştu dunya para verdiğim hiçbir krem işe yaramadı.kakao yağı sürdum bır gunde faydasını gordum

göğüs kalkanı kullanmayı denemediniz mi, benımde cok kotu olmustu 2 gun kadar kalkanla emzırdım sonra yıne kalkansız emzırdım. deneyın ıstersenız.

onu da denedim yalnız emmedi onunla.sağdım biberonla vereym dedim onu da almıyo şaştım ne y<apacamı ben de çok kanayanı emzirmemeye çalışıyorm

Gecmis olsun valla insallah iyilesir yaralarin sakincasi yoksa emzireceksin o zaman... bendede kanama olmustu bepantwn ve kakao yagi surdum 2 gune gecmisti

bebeğindeki kanda senin kanın zaten :) biri demişte kandan herşey bulaşır diye :)) bende yaşadım aynı şeyi ağla ağla ölmüştüm..dr.a söyleyince oda bebeğinin kanı senin kanın zaten demişti:))) emzirmeye devam arkadaşım..çatlak için bephanten plus sürebilirsin bana çok iyi gelmişti resmen 1 saat te iyi olduğunu bilirim..ama çoook iyi yıkaman lazım emzirmeden önce..

bebeğindeki kanda senin kanın zaten :) biri demişte kandan herşey bulaşır diye :)) bende yaşadım aynı şeyi ağla ağla ölmüştüm..dr.a söyleyince oda bebeğinin kanı senin kanın zaten demişti:))) emzirmeye devam arkadaşım..çatlak için bephanten plus sürebilirsin bana çok iyi gelmişti resmen 1 saat te iyi olduğunu bilirim..ama çoook iyi yıkaman lazım emzirmeden önce..

emzirmeye devam ediyorum iki gündür kanamıyor ama bebeğimin kakası hala çook koyu renkli ne zamana düzelir acaba sizzin bebeişde de olmuşmuydu bu durum

Aynı sorun bendede vardı benim kızımda 2 aylık kan emiyodu doktorumuz emzirmeyi kesmemi söyledi ve mamaya başlamamı söyledi. Kakasına gelince ilk günlerde kakası koyu oluyodu mamaya başlayınca rengi normale döndü...

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede vardı benim kızımda 2 aylık kan emiyodu doktorumuz emzirmeyi kesmemi söyledi ve mamaya başlamamı söyledi. Kakasına gelince ilk günlerde kakası koyu oluyodu mamaya başlayınca rengi normale döndü...

çok şükür çtlaklarımiyileşti artık kanamıyor.bebişimin kakası da düzeldiii:)

gogus kalkanıyla emzir demiş arkadaş, kalkan değil o, gogus ucu yanlış alma alçaksan
kalkan kren-m sürdükten sonra yaralı kısın çamaşıra degesın dıye kullanılıyor
benımde oldu hatta emmıs ve ben bilememişim ,sabah kalktık emzırdım rutin aylık kontrole gıtcektık gıydırdım bıranda kustu 2kaşık kadar saf kan!!!
benden emdiği aklıma bıle gelmedı çünkü gogus ucumda kan görmemiştim...
doktora gıttık hemen o da şüphelendi tahlıller yapıldı ve en son bişi çıkmayınca senden emmıs dedi 3/4kere daha kanlı sut kustu..
genel cerraha yolladı beni
sen emzırme sag at bugun yarın da sağıp ver dedi
ben 1hafta boyel devam ettım kremlerımı surdum
kalkanı 70gunluguz hala kullanıyorum
göğsüm bışeye degmedıgınde gayet iyi ama gogus pedı felan kullanıyorum sokağa çıkacakken kalkan takılmıyor
akşamına hemen acıyor

gogus kalkanıyla emzir demiş arkadaş, kalkan değil o, gogus ucu yanlış alma alçaksan
kalkan kren-m sürdükten sonra yaralı kısın çamaşıra degesın dıye kullanılıyor
benımde oldu hatta emmıs ve ben bilememişim ,sabah kalktık emzırdım rutin aylık kontrole gıtcektık gıydırdım bıranda kustu 2kaşık kadar saf kan!!!
benden emdiği aklıma bıle gelmedı çünkü gogus ucumda kan görmemiştim...
doktora gıttık hemen o da şüphelendi tahlıller yapıldı ve en son bişi çıkmayınca senden emmıs dedi 3/4kere daha kanlı sut kustu..
genel cerraha yolladı beni
sen emzırme sag at bugun yarın da sağıp ver dedi
ben 1hafta boyel devam ettım kremlerımı surdum
kalkanı 70gunluguz hala kullanıyorum
göğsüm bışeye degmedıgınde gayet iyi ama gogus pedı felan kullanıyorum sokağa çıkacakken kalkan takılmıyor
akşamına hemen acıyor

geçmiş olsun canım benim iyileşti çok şükür hangi kremi kullanıorsun sen.bana garmastan çok iyi geldi.lansinoh kıllanmıştım önce o işe yaramadı.göğüs koruyucuyla emmemişti benm kız.biberon da almıyodu o yüzden öyle emmek zorunda kalmıştı kakası bile simsiyahtı ama geçti şimdi iyiyiz çok şükür tekrar zevkle emzirmek çok güzel.senin ki de iyileşir umarımm

Back