Bebeğim kakasını yemiş!!!

Selvinil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
20
2
Bebeğim daha 3 aylık. Geçen gün altını degiştirirken banyoda sıcak su hazırlamak için bi ara odadan çıktım. Geri döndüğümde ağzının kenarı kakalıydı. Eliyle kakasına dokunup ağzına götürmüş. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Bebeğime birşey olur mu? çok korkuyorum. kendimi çok suçlu hissediyorum

Birşey olmaz..sadece elini batırıp ağzına götürmüştür..daha dikkatli olun.agzini elini iyice yikayip; bol bol
Emzirin.

abim doğduğunda ablam bir yaşındaymış..aynı şekilde annem bez almaya gittiğinde ne görsün ablam mama mama diyip yalıyormuş abimin kakasını..hep anlatıp güleriz..bundan sonra daha dikkatli olursunuz..bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

3 aylik bebek yemez canim dokunup agzinin kenarlarina surmustur.
Korkmana gerek yok,yiyemez boyle bi ihtimal yok yani.

Ben biraz evhamlı bir anneyimdir ben olsam her ihtimale karşı götürürdüm doktora kontrol amaçlı .

Benim ablam da 1 yasindayken oturup kakasini yemis hem de baya yemis annem yetisene kadar :) su an hala konusur güleriz.

Bezi açık bırakıp mı gittiniz? Olayı canlandıramadım. Şimdi bebek yatağın üzerinde, bez kakalı ve açık. E bebekte bezin üzerinde hareket halinde dolayısıyla.

Bence doktora götürün. Dışkıdan bahsediyorsunuz. Tehlikeli olabilir.

Bir dahakine yanlız bırakmayın lütfen
Gözünüzün önünden ayırmayın artık yavaş yavaş hareketlenmeye dönmeye başlar o allah korusun kendini yere atabilir bile

Her ihtimale karsı doktora goturun ve biraz daha dikkatli olun artık hareketlenmeye başlamış.kesinlikle tehlikeli olabilecek durumlarda yalnız bırakmayın.altını hele hic acık bırakmayın kendisine yada yere falan surebilir yada daha kötüsü yiyebilir ki olmuşta.

Birşey olmaz boşuna yollara dökülme.

anam kiyamammm. kesinlikle doktora goturun bagirsaktaki parazit bakteriler agiz yolundan gecerse zarari olabilir. bida lutfen altini actgnzda gozunuzden ayirmayin. herseyi agizlarina atma tatlarina bakma donemleri

anne sütüyle besleniyor sadece değil mi, bişey olacağını sanmam ama yine de doktora götür

benim oğlanda ormanda zeytin sanırım keçi kakası yediydi

Sürekli eli ağzında.. eldiven takıyorum ellerine sürekli. ama bazen eldivenleri çıkıyor. kendini tırmalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…